HONDA REBEL 250 Mİ YOKSA VİRAGO 250 Mİ ?
Reklamlar
-
Merhaba ben Honda Rebel 250 ve Virago 250 arasında kaldım. Motorlar cidden ucuz ve kalite bakımından gayet iyi ( zaten japonlar :D ) velhasıl benim girmek istediğim konu boy konusu. Ben 1.86yım ve hangisi beni daha rahat ettir konusuna takıldım. İkisini de yüz yüze görmediğim için size sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
İkiside birbirine yakın yükseklikte ancak virago daha iyidir yaygındır diye düşünüyorum temiz kullanılmış bulursan memnun kalacagin bir motor
-
rebel 250 kalıp olarak daha iri bir motor olsada ikiside uzun boylulara uygun motorlar değil. ben hyo gv 250 kullanıcısı iken rebel 250 ye oturmuştum oldukça küçük gelmişti.
boyum 1.89
-
teşekkürler, bakıcaz artık bütçemiz hangisine yeterse çünkü bir çok ıvır zıvıra para gidicek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
rebel 250 kalıp olarak daha iri bir motor olsada ikiside uzun boylulara uygun motorlar değil. ben hyo gv 250 kullanıcısı iken rebel 250 ye oturmuştum oldukça küçük gelmişti.
boyum 1.89
abi cm ler bile oynuyo zaten doğru söylüyosun da sen ne önerirsin biz uzunlar için
-
Kürşad99 adlı üyeden alıntı
teşekkürler, bakıcaz artık bütçemiz hangisine yeterse çünkü bir çok ıvır zıvıra para gidicek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
abi cm ler bile oynuyo zaten doğru söylüyosun da sen ne önerirsin biz uzunlar için
hacı bize göre motor yok be regal raptor spyder var ama onu kullanması falan şehir içinde problemdir. görüntüne aldanmadan motosikletten keyif almaya bakıcaksın
-
hocam çok teşekkürler, iyi akşamlar :D
-
Rebel'i hic kullanmadim ama Virago 250'yi 15 senedir kullaniyorum. 180 boyum var gayet rahat kullaniyorum, 190'lik bir arkadasim var, ara sira motoru ona odunc veriyorum, o da rahat rahat kullanabiliyor. Eger motora sigmazsaniz ayakliklari uzatabilirsiniz. "Forward controls" denen $250'lik ayakliklardan takilirsa, motor uzun boylular icin daha ergonomik oluyor.
Bu benim motorum (Ayak koyma yerleri 15 cm kadar ileride)
Bu da motorun ustundeki "Forward Controls" fotografi
-
2. el alcaksan alma derim temizi kalmadı birde 20 yaşındaki motora nasıl bineceksin japon maponda olsa?
daha yazın başında gs600nin yatak sarmasıyla dolandırılan arkadaş vardı..
o viragolar rebeller en az 150.000 dir, ilanlara bakıyorum sanki 2 sene önce üretilmiş gibi 30.000 km yazıyorlar. :D
-
boyum 1.75 ancak boyuma göre bacak mesafem uzun. rebel de bacaklar katlandı. virago da biraz bacaklar rahat etti.bence resimdeki aparatla virago küçük olmasına rağmen kullanım olarak daha iyi.
-
Sifir garantili Raptor 350 Daytona dusundunmu? kalip olarakta uyacagini dusunuyorum..Ayni fiyat gaminda..
-
30 Ağustos 2017, 15:37
Yedek parça olarak rebel mi virago mu daha çok bulunur? Birde suzuki intruder var 250 lik.
-
30 Ağustos 2017, 19:23
dostum rebelin neredeyse her parcasini mct 250 den rahatlikla bulabilirsin. neredeyse her parcasi aynidir.
virago v motora sahip. bilemiyorum muadili nedir.
kolay gelsin.
-
30 Ağustos 2017, 20:41
diablof adlı üyeden alıntı
dostum rebelin neredeyse her parcasini mct 250 den rahatlikla bulabilirsin. neredeyse her parcasi aynidir.
virago v motora sahip. bilemiyorum muadili nedir.
kolay gelsin.
Dalga geçmiyosun değil mi ?Niye uzak dur 20 senelik motordan diyolar o zaman ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)