Yeni motor aldım önerilerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün motorsiklet aldım yamaha mt25 ilk kez motor sahibi oluyorum ve bu konuda pek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim. Plaka işlemleri falan yapılacak çarşamba günü motorum elime geçicek çok heycanlıyım öncelikle söylemek istediğiniz ve kesinlikle dikkat etmem gereken tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim. Her konuda yardımcı olabilirsiniz park etme çalıştırma kıyafet rodaj vs. Bir de sormak istediğğm motoru alırken kask, ceket, sırt koruması, bağlama zinciri, zincir yağı, örümcek ağı(sanırım ismi böyleydi kaskı yerleştirmek için) satın aldım. almam gereken daha birçok şey var ve para olarak sıkışmaya başladım diğerlerini internetten araştırmaya karar verdim. Ceket 1200, kask 700, bağlama zinciri180 motorun sigortası trafik işlemi falan 20.000 i buldu. Öncelikle benim eldiven, bıranda, dizlik ve güvenlik için alarm, gprs bunların eksik oldugunu ve almam gerektiğini düşünüyorum.maddi olarakta imkanım azaldıgı için biraz ucuza kaçmak ve memnun kalmak için sizlerin fikirlerini merak ediyorum. İlk olarak hangilerini almam lazım yoksa bunların hepsini almalı mıyım? Önerdiğiniz marka ve modeller neler? Kapalı garajım olmadıgı alarm falan kesin almalıyım sanırım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim. Aydın
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah diyor. Sözü büyüklerime bırakıyorum
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
kask ve montunu aldıysan korumalı kışlık eldiven ve pantalon hemen alman lazım...
onun dısında botta alırsa iyi olur...
motosikletin icinse acık alanda bırakacaksan eger branda alman gerekir acil olarak..
ilk suruslerini de motosiklete alısana kadar trafige kapalı alanlarda yapmanı tavsiye ederim.. motosikleti aldıgın gibi trafige cıkman hem senin icin hem de diger sürücüler icin cok tehlikeli olacaktır...
istanbul avrupa yakasındasın sanırım o tarafta bu tarz alanlar cok yok bildigim kadarıyla ama anadolu yakasına gecebilirsen maltepe sahil de trafige kapalı bir cok park alanı var orada rahatca antreman yapabilirsin...
bunlar dısında da heycanına yenik dusme motosikletini kullanırken ve hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... =)
-
Çok teşekkür ederim önerilerin için.Pantlon çok şık durmuyor gibi o yüzden sadece dizlik alsam yeterli olmaz mı? Bir de kışlık eldivenler çok kalın motoru aldıgın yerdeki arkadaş biraz daha ince almamı söyledi iyi hissedebilmek için. Bu aradı motoru daytona dan aldım.
Vitesli motor bir kaç kez kullandım onun dışında scooter sürekli kullanıyorum sanırım sorun olmaz
-
eacilingir adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim önerilerin için.Pantlon çok şık durmuyor gibi o yüzden sadece dizlik alsam yeterli olmaz mı? Bir de kışlık eldivenler çok kalın motoru aldıgın yerdeki arkadaş biraz daha ince almamı söyledi iyi hissedebilmek için. Bu aradı motoru daytona dan aldım.
Vitesli motor bir kaç kez kullandım onun dışında scooter sürekli kullanıyorum sanırım sorun olmaz
ilk kez motosiklet sahibi oluyorum dedigin icin o tavsiyeleri verdim... eger kendine guveniyorsan butun yollar tabii ki senin =)
korumalı bir eldivenin olsun da nasıl olursa olsun derim acıkcası... ama bu mevsimde cok usursun en azından benim icin öle...
-
Teşekkürler
-
alarm takdır muhakkak çok önemi ve şart, her zamanda diyorum. hatta 20 30tl lik alarmlar var ben sana anlatıırm nasıl bağlicanı takıcam diyorsan..
-
Kardes hic sormadinmi buralarda yeni baslayana hic tecrubesi olmayana mt25 uygun olurmu olmazmi diye...
-
O kadar pahali motor aldin ama 180 TL ye baglama zinciri iyi cesaret ben yerinde olsam herseyden once abus un en pahali zincirini alirdim.
-
okoca adlı üyeden alıntı
alarm takdır muhakkak çok önemi ve şart, her zamanda diyorum. hatta 20 30tl lik alarmlar var ben sana anlatıırm nasıl bağlicanı takıcam diyorsan..
Olur tamam işimi görecekse taktırırım özelden anlatabilir misin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Juandirk41 adlı üyeden alıntı
O kadar pahali motor aldin ama 180 TL ye baglama zinciri iyi cesaret ben yerinde olsam herseyden once abus un en pahali zincirini alirdim.
Motoru satın aldıgım yerde 3 çeşit zincir vardı 100tl 180tl 200tl 180 liğin şekli dha güzeldi çeliklerin etrafı kapalı 200lük çıplaktı.
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Kardes hic sormadinmi buralarda yeni baslayana hic tecrubesi olmayana mt25 uygun olurmu olmazmi diye...
Biraz tecrübem var viteslide pek yok araştırdım epey bunun olabileceğini söylüyor herkes
-
bende dizlik yerine pantolon alın ben aldım motomaxtan 300 tlye diz koruması ve kalça korumaları var sizin için daha faydalı olur .bu arada hayırlı uğurlu olsun
-
Kevlar korumali kot pantolon al, yerde surunmek çok kötü oluyor. Yanık izi gibi iz kalıyor.
-
mt 25 hangi bayiden aldın fotolorını atsana
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
mt 25 hangi bayiden aldın fotolorını atsana
Daytona motor dan aldım beşiktaşta motor şuan hala orada ptesi ruhsat için randevu alınacak çarşamba elime geçecek yüksek İhtimal aldığımda paylaşırım fotoğraflarını
-
eacilingir adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün motorsiklet aldım yamaha mt25 ilk kez motor sahibi oluyorum ve bu konuda pek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim. Plaka işlemleri falan yapılacak çarşamba günü motorum elime geçicek çok heycanlıyım
öncelikle söylemek istediğiniz ve kesinlikle dikkat etmem gereken tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim. Her konuda yardımcı olabilirsiniz park etme çalıştırma kıyafet rodaj vs. Bir de sormak istediğğm motoru alırken kask, ceket, sırt koruması, bağlama zinciri, zincir yağı, örümcek ağı(sanırım ismi böyleydi
kaskı yerleştirmek için) satın aldım. almam gereken daha birçok şey var ve para olarak sıkışmaya başladım diğerlerini internetten araştırmaya karar verdim. Ceket 1200, kask 700, bağlama zinciri180 motorun sigortası trafik işlemi falan 20.000 i buldu. Öncelikle benim eldiven, bıranda, dizlik ve güvenlik için alarm, gprs bunların eksik oldugunu ve almam gerektiğini düşünüyorum.maddi olarakta imkanım azaldıgı için biraz ucuza kaçmak ve memnun kalmak için sizlerin fikirlerini merak ediyorum. İlk olarak hangilerini almam lazım yoksa bunların hepsini almalı mıyım? Önerdiğiniz marka ve modeller neler? Kapalı garajım olmadıgı alarm falan kesin almalıyım sanırım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim. Aydın
hayırlı olsun king,resimleri vidyoları bekliyoruz
-
Öncelikle hayırlı olsun. Guzel günlerde kullanın.
Forumda sizi baya merak ediyorlardı. Baya mevzusu geçti, Yamaha zamlarının tartışıldığı konuda. İlk kim alacak bu paralara mt25, ilk kim konu açacak diyorlardı. Hoşgeldiniz.
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Rodajı bir usta tavsiyeleri ve kullanım kılavuzu rehberliğinde yapmanız faydalı olacaktır. 180 TL'lik zincir kasko yoksa biraz sıkıntı yaratabilir. Belirli sitelerden sağlam bir Abus marka kilit almanızı şahsen öneririm. Yüksel dB oranına sahip alarmlı bir disk kilidi almanız da faydanıza olacaktır. Allah nazarlardan saklasın keyifli sürüşler
-
Hayirli olsun oncekikle kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin.bence alarm gps gibi seylere para harcamayip 15 gun icinde faturanla sair sigortaya gidip kasko yaptir faturanla git dememdeki sebebde motorun calindiginda anahtar teslim fiyatini oduyolar enazindan geceleri rahat yatarsin aklin kalmaz...
-
Dizlik ve bot olmazsa olmaZ. Hayırlı olsun. Size tavsiyem kullanmadan once hemen egitim alın.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın. Bir kaç öneride bulunabilirim sanırım bende.
- Motoru bayiden alıp eve siz getirecekseniz çok dikkatli sürün, ana caddelerden kaçının ara yollardan tın tın tın gidin. mt25 beklediğinizden güçlü gelecektir, ani gaz açmalardan ve frenlerden kaçının.
- Müsait zamanda boş alanda motora alışın frenlerine, viteslerine, hızlanmalarına, dönüşlerine.
- Vitesli motorsiklet eğitimine gidin en kısa zamanda honda güvenli sürüş 1 olabilir mesela
- Kaskoda yaptırmanızı tavsiye ederim.
- Her zaman full ekipman motora binin. Full ekipman dediklerim motorsiklet montu, motorsiklet pantolonu, kask, eldiven, motorsiklet botu. Hepsinin hayati önemi var bu ekipmanların.
- Motorsikleti park ederken çok göz önünde bulunmayan bir yere park edin, üzerine branda çekin (dikkat çekmemesi için yine çünkü motor çok afilli maşallah ), disk kilidi ve zincir kiliti takarsınız zaten.
- Ha bir de havalar biraz kötü motora alışana kadar ıslak zeminde (yağmurda) ve çok soğuk havalarda (buz olabilir) fazla motor kullanmayın, eğitimi falan halledin bu zaman zarfında.
Valla çok güzel duygu yav bayiden sıfır motor alıp eve getirmek sonra onu park edip elciklerini falan okşamak kimse görmeden, eve çıkmak istemeyip motorun yanına oturup saatlerce motora bakmak istemek
Hayırlı uğurlu olsun inşalllah ileride daha güzel motorların olur ve çok güzel vakit geçirirsin motor üzerinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)