Istanbul motosiklet fuarı?
Reklamlar
-
İlk defa motosiklet fuarına gitmek ıstiyorum, davetiyeyi nereden temin edebilirim?
Reklamlar
-
İstanvul'da vulabilirsin.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
İstanvul'da vulabilirsin.
hastasıyım bu zeka dolu ironilerin ;)
-
Kardeşim eger ıstanbulda ise ve bulamazsan,
fuar günü'nün ilk günü beni ara,
535 939 20 86,,,
-
öyle bir fuar yok.ama İstanbul da kalabalıklığı ile meşhur bir motosiklet fuarı var. fuara katılan herhangi bir firmadan davetiye bulmak mümkün.ama napcan gidip hep aynı..aşırı kalabalıktan bir an önce kendini dışarı atmaya bakıyorsun.birkaç marka dışında işin esprisi kalmadı. fuarı daha iyi bir mekana da taşımadılar.perişanlık anlayacağın..o birkaç markayı da merak ediyorsan mağazalarından sakin sakin araştırabiliyorsun. boşver gitme.gerçek fuar istiyorsan 19 unda imot bavaria almanya motosiklet fuarı var. götüren firmalala konuş hem adam gibi gider gelirsin hemde gerçek bir fuar görürsün.
-
MELİH adlı üyeden alıntı
öyle bir fuar yok.ama İstanbul da kalabalıklığı ile meşhur bir motosiklet fuarı var. fuara katılan herhangi bir firmadan davetiye bulmak mümkün.ama napcan gidip hep aynı..aşırı kalabalıktan bir an önce kendini dışarı atmaya bakıyorsun.birkaç marka dışında işin esprisi kalmadı. fuarı daha iyi bir mekana da taşımadılar.perişanlık anlayacağın..o birkaç markayı da merak ediyorsan mağazalarından sakin sakin araştırabiliyorsun. boşver gitme.gerçek fuar istiyorsan 19 unda imot bavaria almanya motosiklet fuarı var. götüren firmalala konuş hem adam gibi gider gelirsin hemde gerçek bir fuar görürsün.
Abi naptın biz buradakine zor gidiyoruz sen almanyadaki fuarı önermişsin
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Abi naptın biz buradakine zor gidiyoruz sen almanyadaki fuarı önermişsin
Cevap güzel gelmiş. Davetiyeyide distürbitor mağzalardan bulabilirsin, dağıtıyorlar
-
mağazalardan rica edersen verirler
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Ya da gider kapaıda verirsin 20 lira girersin içeri.
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Ya da gider kapaıda verirsin 20 lira girersin içeri.
Teşekkürler, peki hangi gün gitmemi öneriyorsunuz?
-
Haftaiçi öğrencilere ücretsizdi değil mi ben mi yanlış biliyorum
Bilen birisi yazarsa sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)