6 beygir motorum var +5 hp egzoz takılı cbr 600 ile kafa kafaya gidiyorum köyde kimse beni geçemez
6 beygir motorum var +5 hp egzoz takılı cbr 600 ile kafa kafaya gidiyorum köyde kimse beni geçemez
skygo motoru takılmış, dişlisi kırıldığından kanuni ile değiştirilmiş,kendisi 150cc ama 200cc ye yükseltilmiş, komple sarıya boyanmış, grenajları hyosung ile değiştirilmiş, ön teker asfalt arka tekeri arazi tipi olan, ekstraları bol, yürüyeni mükemmel emsalsiz dağ canavarını 1000 tlye almak mantıklı mıdır? yoksa üstüne biraz daha koyup ybr mi alayım ?
hortlatayım bakalım ne olacak , yalnız bu başlıkta tersleme olmasın lütfen adam cbr 250 ye 1000 rr motoru takacağım derse bile düzgün cevaplayalım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
http://www.motosiklet.net/forum/moto...daha-seri.html
Favorim bu başlık !!! eğer uyuduysan bunu kaçırdın hocam yeni geldi taze daha
Burada kimse foruma yeni gelen veya eski gelen birisi ile dalga geçmiyor. Olay her 10 gelen kişiden 6 tanesinin bu forumda 132283489234872 tane başlığı açılmış olan konuları tekrardan açması. Forumda araştırmak yada kurcalayıp bulma gibi bir gayreti olmadığı için bu forumda her gün en az 5 tane ybr cbr cbf tırrtt zırrttt diye konu açılması.
Tabikide bilmediğin şeyi soracaksın fakat sormadan önce bir araştırıp bakalım soran olmuş mu demek , soran olduysa altındaki cevapları okumak , oradaki cevaplar sana yeterli gelmiyorsa yeterli gelmeyen kısmı ile alakalı soru sorunca kimse bir şey demiyor zaten.
Bu sitede ben hiç kimsenin babasının zenginliği yada babasının parası olmamayışı ile dalga geçtiğini görmedim muhtemelende görmicem. Görürsemde her kim olursa olsun gerçekten çok sert tepkiler veririm çünkü ben bu konuda hassas bir insanım. Herkesin alım gücü farklıdır bu ayrı bir mevzu. Bence foruma biraz daha detaylı bakarsanız bu dediğim şeyleri gerçek olarak görebilceksiniz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
moderatör sildi konuyu
Sorsunlar, cbf mi ybr mi diye sıkılmadan yine bir cevap yazarım, bu konulara cevap yazan birçok kişi var zaten.
Soru sormaları sıkıntı değil. Asıl problem cevabını duymak istemedikleri sorular sormalarıyla başlıyor.
Cevap istemiyorlar, duymak istedikleri tek şey kendi fikirlerine tasdik ve onay verilmesi, pohpohlanmaları.
250cc mi 600cc mi diye soruyor ama kafasında 600cc ye şartlanmış, kafada olayı bitirmiş birkere...
Diyaloglar hep şu şekilde dikkat ederseniz:
Acemi: "600lük ss yeni başlayana olur mu?"
A kişisi: olmaz, ybr veya cbf bak.
Acemi: Hiç mi olmaz hani gazlamasam da olmaz mı?
B kişisi: olmaz, uygun değildir
Acemi: peki eğitim falan alsam? hastasıyım 600rr ın. alayım mı?
C kişisi: Alma, ölürsün
Acemi: Ama bi abi dediki 250cc den çabuk sıkılırsın almışken 600lük al, alayım mı?
D kişisi: Alma
Acemi: Başka bir abi dedi ki sen 600 lük ss sürersin, çok kolaymış, alayım mı?
E kişisi: Alma
....
..
Asıl sorun SS manyağı olup hem kalın kafalı hemde acemi olanları...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)