Çılgın adanalılar iş başında şehir turu.izlenmeli
Reklamlar
-
Abiler kardeşler sizin için değişik atraksiyonlu videolar çekiyoruz kanalda aklınıza gelebilecek hertürlü video vardır
Abicim almasanda gel bir bak https://goo.gl/f65hQN
https://www.youtube.com/watch?v=UIee00upvMI
https://www.youtube.com/watch?v=VLSIsFg1uKk
https://www.youtube.com/watch?v=rrYlQdNR0tg
Reklamlar
-
Abone oldum.
Mannakmısınız olm aferim eğlnceli işler.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Abone oldum.
Ben ekipman olarak mont almıcam desem afedersin ağzıma biiiiiiip adamlar tişörtle sürüyor abone olup gaz veriyosun adamlara
'Saygı göster, saygı gör.'
-
Hocam adamlar Adana'lı bunlar bir üst model titanyum ve teflon alaşımlı dış kaplamaları var , hem adamları böyle iki tekerli işlere teşvik edip yönlendiriyoruz ki ülkenin biraz üçüncü sayfa haberleri azalsın.
KIDI adlı üyeden alıntı
Ben ekipman olarak mont almıcam desem afedersin ağzıma biiiiiiip adamlar tişörtle sürüyor abone olup gaz veriyosun adamlara
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Abone oldum.
teşekkürler evet biraz manyağız :D
KIDI adlı üyeden alıntı
dostum adanada yazın ölümsüzlük ilan ediliyor haberin yokmu şaka bi yana evet haklısın mont şart ama 40 50 derece olunca adana malum...
mgora adlı üyeden alıntı
Hocam adamlar Adana'lı bunlar bir üst model titanyum ve teflon alaşımlı dış kaplamaları var , hem adamları böyle iki tekerli işlere teşvik edip yönlendiriyoruz ki ülkenin biraz üçüncü sayfa haberleri azalsın.
Aynen öyle kaplama var vücudumuzda.. nasıl sanıyorsun biz adanada buharlaşıp uçmadığımızı (gerçi uçmayı deneyenler oluyorda arada
-
berkcann geberceniz la geberceniz az dikkat edin :D ben batu
-
Güneşe ateş eden hanginizdi?
-
Adana merkez patlıyor herkes
-
aksiyonlarınızı (tek teker vs) şehir içindeki ana caddelerde yapmasanız daha fazla kişi size saygı duyar, hakkınızda daha fazla olumlu konuşulur, sadece tavsiye ...
-
Adana adana adana merkez patliyor herkes sekeri atan kopmalil aciyo son ses cugara valla enfes bos kafayla yaptim lan seskes adana guzeli ayiktin guzrlim mahkemeye gidip ifade verelim 3 var 5 yok 5 yok 3 var goren saniyo torbaciyi satinaliyok mc.isyantetik bide ceyhan prensi vardi ...
-
Sonra diyorlarki motorcular kötü - serseri ... Normal valla demeleri hak veriyorum ben insanlara... Neyse kazaya belaya karışmayında.
-
KTM 250F ile Tek tekerde makasa giren sarı tişörtlü çocuğu görünce aklıma bunlar geliyor.
Herhalde bir tek ten renginden kaybediyor.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
berkcann geberceniz la geberceniz az dikkat edin :D ben batu
:D kanka ölmedik daha ya ama uğraşıyoruz
Draconian adlı üyeden alıntı
Güneşe ateş eden hanginizdi?
valla ben değildim :D
-
Adanada ktm i calinan varsa videodaki arkadasi bulabilir
-
Ya guzel kardesim etrafta yayalar akan trafik sen dikkat etsende o kadar cok risk var.. milletin mali cani var o cadde de bir guruh suruyorsunuz ve delifisek gibisiniz.. sunu amerikada yapsaniz sehir icinde, aksaminda adama turuncu elbiseyi giydirip atarlar iceri, ehliyetede yillarca muhtac ederler.. en azindan gidin kapali alanlarda bos yaya olmayan yerlerde teker yapin stunt calisin...dikkat ediyoruz ile olmaz, trafik kurallarina karsi tarafin can ve mal guvenligine dikkat etmeniz lazim gencler ;)
-
Sti adlı üyeden alıntı
Adanada ktm i calinan varsa videodaki arkadasi bulabilir
BU NE DEMEK ŞİMDİ??? HIRSIZA BENZER Bİ YANIMIZ MI VAR? SEN İNSANLARI NEYE GÖRE YARGILIYORSUN. BEN ANLAMADIM AÇIKLAMANI İSTİYORUM.
-
stronglife adlı üyeden alıntı
BU NE DEMEK ŞİMDİ??? HIRSIZA BENZER Bİ YANIMIZ MI VAR? SEN İNSANLARI NEYE GÖRE YARGILIYORSUN. BEN ANLAMADIM AÇIKLAMANI İSTİYORUM.
Baskan yorumumu tekrar okursan goreceksinki sozum size degil,kasksiz ekipmansiz teker yapan ve ktm e binen arkadasadir. Bu demek degildirki arkadasi asagiliyorum,hirsizlikla itham ediyorum. Bilmiyorum farkettinmi "" ifadesinide bos yere kullanmadim orda. Anlamaniz gereken ufak bir takilmadir,he yanlista anlayabilirsiniz benim icin sorun teskil etmez. Ama bos yerede kimseyle kotu olmak istemem,aciklama istemissiniz. Buyrun aciklamam,umarim soru "isaretlerinize" tek tek yanit olmustur he??
-
Sti adlı üyeden alıntı
Baskan yorumumu tekrar okursan goreceksinki sozum size degil,kasksiz ekipmansiz teker yapan ve ktm e binen arkadasadir. Bu demek degildirki arkadasi asagiliyorum,hirsizlikla itham ediyorum. Bilmiyorum farkettinmi "
" ifadesinide bos yere kullanmadim orda. Anlamaniz gereken ufak bir takilmadir,he yanlista anlayabilirsiniz benim icin sorun teskil etmez. Ama bos yerede kimseyle kotu olmak istemem,aciklama istemissiniz. Buyrun aciklamam,umarim soru "isaretlerinize" tek tek yanit olmustur he??
Ben hala bağdaştıramadım kask takmamamakla hırsızlığın
-
Tekrar soruyorum. Motor mu tehlikeli yoksa üstündeki mi?
-
stronglife adlı üyeden alıntı
Ben hala bağdaştıramadım kask takmamamakla hırsızlığın
Baskan bizim burda teker yapan,surekli gazlayan,aralardan gecen,hicbir ekipman takmayanlar genelde hirsiz tayfadir,bende benzetme yaptim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)