Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mondial loyal 100

REKLAM ALANI

Merhaba aranıza yeni katıldım sag bacagımı bi kaza nedeniyle kaybettim protez takıldı fakat yürümemde aksama oldugu için miniibüs otosbüs gibi tasıtların mesefa ve kalabalıklıgından dolayı kendime bir scoter almaya karar verdim işime gitmek için..
    mondial loyal 100 ün görüntüsünü begendim 3.100lira biraz fazla geldi ama suan aklımda sadece mondial 100 var hakkında yazılan yorumlar genelde iyi degil sizin bana önereceginiz bir scoter varmı veya mondial loyal kullananlar tavsiye verebilirmi herkese iyi froumlar tsk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    3000 tl nin altında kubanın 80 cc lik fighter diye bir modeli var.2600 küsur gibi.alçak seleli, fan soğutmalı işe yarar diye düşünüyorum. bunun dışında ötv indiriminden faydalanabliyorsunuz diye biliyorum. aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.

http://engelliler.gen.tr/f18/otv-ind...ekenler-24126/

http://www.kubamotor.com/new5/produc...ighter-80.html

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    3.000 motor, 1.500 sigorta, ıvırı zıvırı 1.000 tl etti sana 5.500 tl. Hadi hayırlı işler..

jarre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco agility 125/ peugeot citystar 200i

yorumlarınız içğin tesekür ederim mondial loyal 100 görüntüsü hosuma gitti engelli indirimi sadece otomobillerde oldugunu biliyorum motorda da oluyorsa daha iyi bir model almak isterim

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Çin malı motorlar mondial asya gibi fena değildir ama biraz ilgi isterler açıkçası. Ben 10000 km kadar asya nostalji kullandım. Avatarımdaki motor. Ufak tefek sorunlar olmadı değil ama memnundum açıkçası. Biraz şans işi alıp hayatından bezenlerde yok değil :D

Eğer bütçeyi artırabiliyorsanız SYM fiddle 2 , Yamaha delight , Honda spacy ( görüntüsü kötü ama :D ) İkinci ellerine yönelebilirsiniz. Alternatif çok aslında TVS nin scooterları var scoty pep , wego gibi modeller. Hero var pleasure modeli. Çin malı olarakta nostalji modellerini tavsiye edebilirim. Mondial 125 znu ve asya nostalji 125. Facebookta aktif grubuda var.Buluşmalar falan düzeneniyor.
    Birde ekipman konusu var. Ekipmanı düşündünüzmü ?

ben sıfır motor almak istiyorum ikinci ell güvenim yok
    Draconian bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    Yamaha delight alın borc senet yapın rahat rahat binin mondial 2.ayda aküsü biter benzin damlatır yokuş çıkmaz aldım kullandım bilirim vento100 sorunsuzdu çin scooter le vakit kaybetmeyin 2.el temiz honda beat bakın çinli lerin bazı vitesli modelleri dışında baş belasıdır ben hangi çin scooter i aldıysam ittim servise kadar ama çinlilerin hakkını yememek lazım motor tamircileriyle dost oldum hem motorsikletler hakkında bilgim arttı .

ikinci el motoru borca alabiliyormuyuz ? kredi kartı ile max 3bin200tl lik scoter almayı düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben bahsettiğiniz motosikleti kullanıyorum her türlü soru sorabilirsiniz. Şehir içi kullanımlarda ideal bir motosiklet. Düz yolda, tek kişi en fazla 85 km hıza çıkabilirsiniz. Tavsiye ederim sorun çıkartacağını sanmıyorum, sizin kullanış biçiminizede bağlı sorun çıkarıp çıkarmayacağı.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşın dediği gibi yapabiliyosanız borç harç yapın enjeksiyonlu alın. yamaha delight olabilir
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

genellikle şehir içi kullanacagım fakat 5-6 günde bir 100 km yol yapabilirim hız fazla önemli degil 40 60km yeter ama mondial loyal 100 hakkında 2gündür arastırmalarım sonucu kimse tavsiye etmiyor furkanuc kardeşim sizin mondialşiniz masraf çıkarıyormu ? bir sürüşte 60 70km yol yapabilirmi bunlar benim için önemli ve 100kmde yaklasık ne kadar yakıt yakıyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    45 km yapabildiğine göre 50-60 km çok rahat yapar. Ben bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi motosikleti kötü şartlarda kullanırsan elbette sorun çıkaracaktır. Aldığım gibi lastiklerini değiştirdim ve ön farları led taktırdım çünkü ön farlar yetersiz kaldı. Zaten şehiriçi okula gidip gelirken kullanıyorum iç aksanda hiç problem yaşamadım.

hepinize tessekurler alacagim bu skuteri hayirlisi olsun

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Mondial Loyal kullandım, benzini az, vergisi yok, abraması kolay, fazla birşey baklemzsen, 2 kişi ile rahat rahat düz yolda 70 yaparsın fazla zorlamazsan seni üzmez, rodajını güzel yap, Renk olarakda Beyaz tercih et.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)