Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)

REKLAM ALANI
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    merhaba mt uyelerı 4 aydır tek hedefim olan motosiklete kavuşuyoruz sonunda . yarin bayiye gidicez babamla bakalım ktm duke 200 yada 250 alıcaz buyuk ihtimal ile 250 olucak . eğer bayide varsa ve yarin teslim ederlerse bol bol fotoğraf paylaşırım . birkaç sorum olucak öncelikle cevaplarsanız çok sevinirim .

ayakkabım eldivenim motosiklet pantolonum tamam , ama ceketim çinden aldıgım için amcaoğluna yolladım köyde kullandığı için hiç yoktan giysin diye ama bende kendime almak istiyorum bir ceket .300 tlye bir ceket buldum sağolsun forumdan bi arkadaşın kullanıcı yoruma göre beklentilerimi karşılıcak gibi . bu arada aklıma geldi kredi çeksem nasıl olur acaba ceket için dedim 2000 tl çekince 2130 tl ödiyeceğim geri mantıklı geldi 6 ay kredimi oraya yonlendırıp bi alpinstars ceket almayı dusunuyorum sızce mantıklımı ? yani almişken en güzelini almak istiyorum ama 6 ay boyuncada 330 tl odiyeceğim 70 tl kalıcak kredimden buda beni düşündürüyor yani siz olsanız neyaparsınız ?
    son olarak motoru eğer orada teslim alırsak plaka ve ruhsat işlemleri için motoru kullanabılırmıyım trafikte sorun olurmuki plakasız gezmem sonuçta aynı gün içinde çıkmıyordur heralde
    .bu arada bu gece nasıl uyuyacağım onuda hiç bilmiyorum
    manofsteel ve ozanercanakc bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Hadi hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden
    gokberk6426 bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ktm bayisinden alınca 200 metre ileride ışıklarda 7 24 trafik duruyor.Olurda denk gelirsen çok pis koyar bak .Hayırlı olsun bu arada.Ktm sahibi ruhan özmerte söylede ceket alırken hatrı sayılır indirim yapıversin.
    gokberk6426 ve Mengu16 bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden
    çok teşekkür ederim inşallah .
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm bayisinden alınca 200 metre ileride ışıklarda 7 24 trafik duruyor.Olurda denk gelirsen çok pis koyar bak .Hayırlı olsun bu arada.Ktm sahibi ruhan özmerte söylede ceket alırken hatrı sayılır indirim yapıversin.
    bu şairfuzulinin ordakini diyorsunuz saınırım orda bende goruyorum sık sık . heralde ilk için birşey demezler diye tahmin ediyorum .kask konusunda yardımcı oldular ceket konusunu hiç sormadım ama tavsiyeniz için teşekkürler birde orda bakarım ceketlere

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kredi kartı ile peşin fiyatına taksitle almıştım daha avantajlı olabilir

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartı ile peşin fiyatına taksitle almıştım daha avantajlı olabilir
    Dediğiniz malesef mümkün değil 500 tllik bir tane kredi kartım var ve limiti başka artmıyor :(

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Güle güle kullan kardeşim.Ancak ilk girişte o kadar para vermektense ucuz yollu yinede asgari düzeyde koruyacak birşey alıp, daha sonra mont, kask, eldiven bu gibi ekipmanlardan beklentini daha iyi anlamış olursun.Sonrasında beklentine ve isteklerine göre daha üst düzey ekipman alırsın.Tabi karar senin.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    plaka ruhsat 1 gün içinde çıkar ama önce sigortayı yaptırmalısın.

Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullan kardeşim.Ancak ilk girişte o kadar para vermektense ucuz yollu yinede asgari düzeyde koruyacak birşey alıp, daha sonra mont, kask, eldiven bu gibi ekipmanlardan beklentini daha iyi anlamış olursun.Sonrasında beklentine ve isteklerine göre daha üst düzey ekipman alırsın.Tabi karar senin.
    Aynen , katılıyorum . Hayirli olsun simdiden darısı benim ve benim gibilere :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka ruhsat 1 gün içinde çıkar ama önce sigortayı yaptırmalısın.
    @Erdost teşekkür ederim dediğinde cok mantıklı aslında motoru 125 -250 den başlarken ekıpmanalrda oyle gitmek mantıklı olabilir . sigorta yı motor almadan yaptırabılıyomuyuz yoksa motoru bayiden alıp oylemi sigorta yaptırmamız gerekli o işlemleri hiç bilmiyorum bakalım yarın baya uğraşıcaz ozaman

Motosikleti
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Erdost teşekkür ederim dediğinde cok mantıklı aslında motoru 125 -250 den başlarken ekıpmanalrda oyle gitmek mantıklı olabilir . sigorta yı motor almadan yaptırabılıyomuyuz yoksa motoru bayiden alıp oylemi sigorta yaptırmamız gerekli o işlemleri hiç bilmiyorum bakalım yarın baya uğraşıcaz ozaman
    motosikleti adına fatura ettiriyorsun veya kimin üstüne istersen o fatura ile sigortadan fiyat alıp yaptırabilirsin babanın üstüne alman mantıklı olur. eğer daha önce aracı varsa ve kazaya karışmamışsa hasarsızlık indirimi alır ilk aracınızsa biraz yüksek çıkar.
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikleti adına fatura ettiriyorsun veya kimin üstüne istersen o fatura ile sigortadan fiyat alıp yaptırabilirsin babanın üstüne alman mantıklı olur. eğer daha önce aracı varsa ve kazaya karışmamışsa hasarsızlık indirimi alır ilk aracınızsa biraz yüksek çıkar.
    kaza derken oyle ufak tefek trafık içindeki kazalarda dahilmi ? kavşakta arabayla tokuşmuşlardı ön tampon düşmüştü bizim arabanın . eğer oyle ise babamın üstüne yaptırırz ilgilendiğin ve tavsiyen için teşekkürler

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Baharda ulaş bana beraber güzel yollara götürürüm.Envayi çeşit gözleme çay mekanlarına uğrarız @gokberg6426

Motosikleti
    sigorta bozulmuşsa yani karşı tarafın hasarını karşılamışsa hasarsızlık indirimi olmuyor ama yaş itibari ile daha uygun çıkar.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baharda ulaş bana beraber güzel yollara götürürüm.Envayi çeşit gözleme çay mekanlarına uğrarız @gokberg6426
    mutlaka ulaşrıım benimde en çok istediğim şeylerden biride bir çevreye katılıp beraber gazlamak gözlemeler benden çay sizden

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Hayırlı olsun inşallah bir pürüz çıkmaz
    Duke 200 al o da yeter bence. Hem 250 den artan parayla kredi çekmeden ceketini alırsın.
    Bayide fotoğraf çekmeyi unutma alırken aldıktan sonra...

M.Cankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 (2013)
    İlk izlenimleri fotoğrafları bireysel olarak önceden görmek isterim hayırlı olsun dostum
    Ride to live,Live to ride

Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun inşallah bir pürüz çıkmaz
    Duke 200 al o da yeter bence. Hem 250 den artan parayla kredi çekmeden ceketini alırsın.
    Bayide fotoğraf çekmeyi unutma alırken aldıktan sonra...
    amin teşekkürler . duke 200 ün sıfırı olmayabılırmış hem 250 de lastik debriyaj felan varya oyüzden aklımızı çelmişti

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Alıntı M.Cankurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk izlenimleri fotoğrafları bireysel olarak önceden görmek isterim hayırlı olsun dostum
    aa olurmu tabi yarın teslim alırsak motoru galerini doldururum fotoğraflarla çok saol Mert bu arada

PatientZer0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    Hayırlı olsun 200-250 absli bişey al

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Hayırlı olması dileğiyle fotoğraflarını bekliyoruz

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)