Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hadi hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden
-
Ktm bayisinden alınca 200 metre ileride ışıklarda 7 24 trafik duruyor.Olurda denk gelirsen çok pis koyar bak .Hayırlı olsun bu arada.Ktm sahibi ruhan özmerte söylede ceket alırken hatrı sayılır indirim yapıversin.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden
çok teşekkür ederim inşallah .
Macit250 adlı üyeden alıntı
Ktm bayisinden alınca 200 metre ileride ışıklarda 7 24 trafik duruyor.Olurda denk gelirsen çok pis koyar bak .Hayırlı olsun bu arada.Ktm sahibi ruhan özmerte söylede ceket alırken hatrı sayılır indirim yapıversin.
bu şairfuzulinin ordakini diyorsunuz saınırım orda bende goruyorum sık sık . heralde ilk için birşey demezler diye tahmin ediyorum .kask konusunda yardımcı oldular ceket konusunu hiç sormadım ama tavsiyeniz için teşekkürler birde orda bakarım ceketlere
-
Kredi kartı ile peşin fiyatına taksitle almıştım daha avantajlı olabilir
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kredi kartı ile peşin fiyatına taksitle almıştım daha avantajlı olabilir
Dediğiniz malesef mümkün değil 500 tllik bir tane kredi kartım var ve limiti başka artmıyor :(
-
Güle güle kullan kardeşim.Ancak ilk girişte o kadar para vermektense ucuz yollu yinede asgari düzeyde koruyacak birşey alıp, daha sonra mont, kask, eldiven bu gibi ekipmanlardan beklentini daha iyi anlamış olursun.Sonrasında beklentine ve isteklerine göre daha üst düzey ekipman alırsın.Tabi karar senin.
-
plaka ruhsat 1 gün içinde çıkar ama önce sigortayı yaptırmalısın.
-
Erdost adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan kardeşim.Ancak ilk girişte o kadar para vermektense ucuz yollu yinede asgari düzeyde koruyacak birşey alıp, daha sonra mont, kask, eldiven bu gibi ekipmanlardan beklentini daha iyi anlamış olursun.Sonrasında beklentine ve isteklerine göre daha üst düzey ekipman alırsın.Tabi karar senin.
Aynen , katılıyorum . Hayirli olsun simdiden darısı benim ve benim gibilere :D
-
bektanist adlı üyeden alıntı
plaka ruhsat 1 gün içinde çıkar ama önce sigortayı yaptırmalısın.
@Erdost teşekkür ederim dediğinde cok mantıklı aslında motoru 125 -250 den başlarken ekıpmanalrda oyle gitmek mantıklı olabilir . sigorta yı motor almadan yaptırabılıyomuyuz yoksa motoru bayiden alıp oylemi sigorta yaptırmamız gerekli o işlemleri hiç bilmiyorum bakalım yarın baya uğraşıcaz ozaman
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
@Erdost teşekkür ederim dediğinde cok mantıklı aslında motoru 125 -250 den başlarken ekıpmanalrda oyle gitmek mantıklı olabilir . sigorta yı motor almadan yaptırabılıyomuyuz yoksa motoru bayiden alıp oylemi sigorta yaptırmamız gerekli o işlemleri hiç bilmiyorum bakalım yarın baya uğraşıcaz ozaman
motosikleti adına fatura ettiriyorsun veya kimin üstüne istersen o fatura ile sigortadan fiyat alıp yaptırabilirsin babanın üstüne alman mantıklı olur. eğer daha önce aracı varsa ve kazaya karışmamışsa hasarsızlık indirimi alır ilk aracınızsa biraz yüksek çıkar.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
bektanist adlı üyeden alıntı
motosikleti adına fatura ettiriyorsun veya kimin üstüne istersen o fatura ile sigortadan fiyat alıp yaptırabilirsin babanın üstüne alman mantıklı olur. eğer daha önce aracı varsa ve kazaya karışmamışsa hasarsızlık indirimi alır ilk aracınızsa biraz yüksek çıkar.
kaza derken oyle ufak tefek trafık içindeki kazalarda dahilmi ? kavşakta arabayla tokuşmuşlardı ön tampon düşmüştü bizim arabanın . eğer oyle ise babamın üstüne yaptırırz ilgilendiğin ve tavsiyen için teşekkürler
-
Baharda ulaş bana beraber güzel yollara götürürüm.Envayi çeşit gözleme çay mekanlarına uğrarız @gokberg6426
-
sigorta bozulmuşsa yani karşı tarafın hasarını karşılamışsa hasarsızlık indirimi olmuyor ama yaş itibari ile daha uygun çıkar.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Baharda ulaş bana beraber güzel yollara götürürüm.Envayi çeşit gözleme çay mekanlarına uğrarız @gokberg6426
mutlaka ulaşrıım benimde en çok istediğim şeylerden biride bir çevreye katılıp beraber gazlamak gözlemeler benden çay sizden
-
Hayırlı olsun inşallah bir pürüz çıkmaz
Duke 200 al o da yeter bence. Hem 250 den artan parayla kredi çekmeden ceketini alırsın.
Bayide fotoğraf çekmeyi unutma alırken aldıktan sonra...
-
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun inşallah bir pürüz çıkmaz
Duke 200 al o da yeter bence. Hem 250 den artan parayla kredi çekmeden ceketini alırsın.
Bayide fotoğraf çekmeyi unutma alırken aldıktan sonra...
amin teşekkürler . duke 200 ün sıfırı olmayabılırmış hem 250 de lastik debriyaj felan varya oyüzden aklımızı çelmişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
M.Cankurt adlı üyeden alıntı
İlk izlenimleri fotoğrafları
bireysel olarak önceden görmek isterim hayırlı olsun dostum
aa olurmu tabi yarın teslim alırsak motoru galerini doldururum fotoğraflarla çok saol Mert bu arada
-
Hayırlı olsun 200-250 absli bişey al
-
Hayırlı olması dileğiyle fotoğraflarını bekliyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)