Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)
Reklamlar
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
inslalah
bu arada birsey sorucam kaskin orasini burasini inceledim ama goremedim dediginiz tarihi ? nersinde yazarki bu tarih ve zaten baya dar oldu xl kafami sallayinca bolluk oluyor l ise dar gibi oluyor ne yapicam sizce hangisini aliyim ?
L olanini al dostum. Zamanla kask genisler tam oturur. Xl alirsan kafandan cikar. Ben olsam m beden bile denerdim.
Tarih kismiysa kask pedlerinin icerisinde yer aliyor cogu zaman.
Reklamlar
-
Bu arada Large alman lazım kardeşim.. Zamanla bir miktar bollaşacaktır..
Ama eğer imaknın varsa o dar olan kaskı bi 5 dk tak başını ağrıtıyosa başka modelin Large ına bakarsın ;)
-
bende oyle tahmin ediyorum cunku xl kafamı sallayınca kask 1 saniye sonra arkadan geliyor :D . bu arada içine dışına baktım yoktu sadece gramaji ve deiğişik rakamlar olan bi etiketi vardi :(
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sk-konusu.html
Bi göz at kardeşim istersen, bir videoda paylaşılmış..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
inslalah
bu arada birsey sorucam kaskin orasini burasini inceledim ama goremedim dediginiz tarihi ? nersinde yazarki bu tarih ve zaten baya dar oldu xl kafami sallayinca bolluk oluyor l ise dar gibi oluyor ne yapicam sizce hangisini aliyim ?
Icindeki etikette yazar. Egerki kaskin tam olarak kafana uymuyosa model degismeni oneririm. Malesefki internette begensekte kafaya uymayinca yapacak baska birsey kalmiyor :/
-
Sti adlı üyeden alıntı
Icindeki etikette yazar. Egerki kaskin tam olarak kafana uymuyosa model degismeni oneririm. Malesefki internette begensekte kafaya uymayinca yapacak baska birsey kalmiyor :/
aynen oyle ben bayide beğendim ama takınca pek kafama uygun değil onu anladım başka modellere bakıcaz artık yardımcı oldugun ıcın cok saol
Cavalry adlı üyeden alıntı
inceliyorum tekrar teşekkürler
-
Hayırlı Uğurlu Olsun. Kazasız Belasız Keyifli Keyifli olsun inşallah.
-
oggomoggo adlı üyeden alıntı
Hayırlı Uğurlu Olsun. Kazasız Belasız Keyifli Keyifli olsun inşallah.
amin cok tesekkurler
-
1 haftadir uykusuzum heycandan
) . pazartesi odemesinde siknti yasadik dun bozuyuke gittik odemeyi eft olarak yaptik 4 ten sorna oldugu icin pazartesi gecer dediler ordan geri geldim eskisehire tabi hala uykusuzum nasil gecti yollar hic sorma
. pazartesi yetistirmeye caliscam ama sali kesin dedi 1 hafta uzadi yani ama gec olsun guc olmasin herseyde vardir bir hayir
Tabi hocam her işte bir hayır vardır.. Heyecanla bekliyoruz teslim almanı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)