Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)
Reklamlar
-
Mumkunse almisken 250 sini al kardesim ekipmani tam dizmedende binme derim ☺
Reklamlar
-
tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler birtek botum eksık ceketi motor alırken alıcam artık botuda aliexpresten sipariş verdim daha kargoda oda gelır heralde bi 10-12 güne
-
-
Ya hala plaka ruhsat sigorta ile uğraşılıyor ya da bindi üzerine vuruyor kırbacı
-
Bindi motora unuttu buraları
-
ahahha tesekkur ederim hayir pazartesi odemisini yapicaz sali oelimize ulascak anlastik bayi ile rc250 aldik duke almaya gidip rc aldik tum iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkurler bura unuulurmu hic ;)
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
ahahha tesekkur ederim hayir pazartesi odemisini yapicaz sali oelimize ulascak anlastik bayi ile rc250 aldik duke almaya gidip rc aldik tum iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkurler bura unuulurmu hic ;)
terardan hayırlı olsun . hangi bayiden ne kadara aldınız pazarlık şansınız oldumu + plaka sigorta masraflarınızıda belirtirseniz yeni motor alacak arkadaşlarada yol göstermiş olursunuz
-
mertky adlı üyeden alıntı
terardan hayırlı olsun . hangi bayiden ne kadara aldınız pazarlık şansınız oldumu + plaka sigorta masraflarınızıda belirtirseniz yeni motor alacak arkadaşlarada yol göstermiş olursunuz
16.250 ye indirdiler plaka ruhsat masraflari hakkinda bilgim yok o bilgileride sali gunu paylasirim tekrar tesekkurler
-
Hayirli olsun guzel motor almissin. Plaka ruhsat islemleri 200-300 tl tutuyor. Once motorun faturasiyla sigorta yapman gerek yoksa plaka cikaramazsin. Hadi hayirli olsun
-
Reyiz hayirli olsun beaaa,benide artci alsanaaaa. Nolor,tirsak tirsak otururum arkanda beaaa kazasiz belasiz surusler dilerim
-
hayırlı olsun...
Duke ve RC ler kısa oranlı şanzıman dan dolayı çok atiktir yeni başlayan için, bol bol gaz açarsan başın belaya girebilir.
Onun dışında duke ve RC farketmez. 200 yerine 250 aldığına sevindim. Seneye hatta 2 yıl sonra bile giyersin
-
Ön kaldırsana abi ön kaldır ön debriajı bırak
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun guzel motor almissin. Plaka ruhsat islemleri 200-300 tl tutuyor. Once motorun faturasiyla sigorta yapman gerek yoksa plaka cikaramazsin. Hadi hayirli olsun
iyi dilekleriniz için teşekkürler . 200-300 tl sigortayada bi 600 gitse 1 k daha gitti desenize
Sti adlı üyeden alıntı
Reyiz hayirli olsun beaaa,benide artci alsanaaaa. Nolor,tirsak tirsak otururum arkanda beaaa
kazasiz belasiz surusler dilerim
teşekkür ederim eskişehire gelirseniz neden olmasın tekra teşekkürler
GP500-1st adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...
Duke ve RC ler kısa oranlı şanzıman dan dolayı çok atiktir yeni başlayan için, bol bol gaz açarsan başın belaya girebilir.
Onun dışında duke ve RC farketmez. 200 yerine 250 aldığına sevindim. Seneye hatta 2 yıl sonra bile giyersin
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bende aslında korkuyordum 250 lik için ama zaten rodaj muhbbetiyle devir cok yukseltmıyeceğim . 1.5 ay sonra felanda eğitime gidicem ozamana kadarda rodaj tamamlanır diye tahmin ediyorum tekrar teşekkür ederim tavsiyeniz için
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile
-
Victusa adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile
çok teşekkürler amin tüm mt ailesine kazasız belasız sürüşler
-
hayırlısı olsun tekerın duz bassın :D
-
Mr.Duke adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun tekerın duz bassın :D
teekkürler sizinde düz bassın
-
hayırlı olsun, hangi kaskı aldın bence kask monttan önemli kafayı koruyor sonuçta, ailenle yaşıyorsan kredini kullanabilirsin sıkışmazsın bence, bir de motor kaça geldi her şeyiyle
-
Stunt adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, hangi kaskı aldın bence kask monttan önemli kafayı koruyor sonuçta, ailenle yaşıyorsan kredini kullanabilirsin sıkışmazsın bence, bir de motor kaça geldi her şeyiyle
tesekkur ederim shoei xr1100 alicaz onuda anlastik ama daha teslim almadik 16.250 motor 1300 kask 400 tl plaka masrafi varmis daha sigorta icin konusmadik onuda sali gunu yazarim tekrar tesekkurler
-
Hadi hayirli olsun kardesim, allah kaza bela vermesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)