http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61308081/detay
bu ilana bak 2 tane mavi gelmış adama tanıtım için diğerleri geldiğinde zamlı olacak diyor ama motorun şaşi ve jantları siyah renklisi hosuna giderse bekle al zamlı olarak tip olarak her türlü tatmin eder 150nk etiketinide sökersin çok sekil görünür ön arka disk önde abs de var sanırım ama üste bi 900+plaka ruhsat masraflarınıda koyman gerekecek
Peder, yorumlarını ailecek severek takip ediyor, hayretle okuyoruz.
Hoca'm kuryeler adam kesmiyor sonuçta kuryeler gibi görünseniz ne olur?
5000 - 6000 liraya 250cc, supersport ya da cruiser güzel motor diyorsun. Beklentin çok yüksek değil mi sence de?
aha marka atışması başlamış önlerden rez alayım ben tofaş diyorum
Sym bence iyi bilmiyorum tabiki japon un yeri farkli ama sym de sağlam makina
Millet ne kadar sorunlu ya adam ne sormuş,ne konuşulmuş...Beğenmiyorsan girme konuya arkadaş.Bu konular açılmasa forumda ne konuşacaksınız?Manikür pedikür mü?Adam soruyor işte araştırmış kendince ama yine de soruyor.
Dostum ben sana söyleyeyim çinli motora çok laf edilir.Ancak para olmadığında gayet de güzel gider.Ben bunu net gördüm.Youtube'de Berenari adlı bir Vlogger var;aç izle.Kafandaki soruları net bir şekilde giderir.Amacın şekilse de SS tarzı değil ama chopper/cruiser tarzı dene derim.Çünkü SS dediğin gider,gitmesi lazım.Aslında ekleyebilirsen 3.000 daha ekle CBR250 bak derdim de paran vardır,yoktur bir şey diyemiyorum.
125 lik SS motor bana komik geliyor.CBR250 ile en azından 160-170 i geçersin.Ki aralarında bayağı da az yakan bir motordur.Güzeldir,repsol rengi yakışır.Ben HRC yi daha çok beğensem de;kişisel zevkler bunlar.
Bu paraya amacın motor sürmek ise YBR125 öneririm.CBF150 de olur ama benim çevremde hep YBR125 kullanıyorlar,parçası çok bol,aşırı dayanıklı bir motor.Alacağın diğer motorlar bu kadar kaliteli olmayacak sonuçta.Çok güzel motor eşşek gibi gider,bakımını yaptır,hiç yormaz.Sonra motor isteyen bir arkadaşına satarsın CC büyütürken,onun elinde bile gider senin kullandığın kadar.
Yoksa da fikrimi belirttim zaten.Sen bilirsin yani.İkinci el CBR250 ye zorlardım ben senin yerinde olsam.
Sende çok biliyosun demek ki. Kymco Mondial ile birleşti günaydın. Sym için kullanıcıları gelip birazdan taşlar seni o çıkardıkları taşlarla
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:40 ----------
Eline de konuşurum ama sende onu bile anlayabilecek kapasite yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------
Bende seni dostum bil mukabele
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:44 ----------
ahanda tayvan yayvan kayvanları taşlayan beklenen ilk taş bükücü
Kardeş çok aradın bulamadiysan demekki yokmuş.
Yazmadıysam tekrar yazmış olayım. Hero Karizma R bekle, fuarda sonra gelir muhtemelen. 6500 fiyatı var.
Merhaba, cbr 125 alabilirsin sanirim, at gorunumlu esek diyorlardi sanirim ama tip meselesiyse seni ilgilendiren kismi bu motor tam sana gore hem de baslangic motoru olarak onerenler de var.
AHAHAHAHAHAA HAYRETLE OKUYORUZ AHAHAA
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Boşver aga bunlar herşeyi bilir zaten. Hayatlarında dokunmadıkları motorlara çok bilen abilerinin kendilerine kar ettirmediği için bok attıkları yorumlarından yola çıkarak laf atar dururlar. Elime konuşmak hoşuna gitmiş galiba mikrofon ayarlayalım da bi tane cümle aleme yayın yapsın çok bilmiş arkadaşımız
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)