Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sinyal ışığının renk değişimi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Selamın aleyküm arkadaşlar ben sinyal alacağım 1-2 güne bu sinyal turuncu renk her sinyal gibi ama bazı sinyaller farklı renklerde yanabiliyor araştırdım buldum açıkcası ama fiyatlar havadayadı bende ucuz olanı alıp içindeki ledi değiştireyim dedim ama sizede soruyum değişirmi nasıl değişir hangi ledi almam gere bi yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Sarıdan başkası muayeneden geçer mi bilinmez.
    Sinyal sarı yanmalı diye biliyorum.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Peki ustam konuyu biraz değiştiriyim o zaman muayenede neye bakıyolar renk önemlimi ben airbrush yaptırmayı düşünüyorum yani desenli boya ve karbüratör değiştirmeyi alarm takmı ve sinyal renk değiştirmeyi muayenede neye bakıyolar olmassa muayneye giderken eski sinyaller vs yapsak olurmu

Motosikleti
    Me Te Doquz
    Ruhsatta yazan şasi no ve renk olmalı motorda kafana göre boyarsan sıkıntı olur.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Peki o boyaya göre ruhsatı ayarlatırsak

Motosikleti
    Me Te Doquz
    Renk değişimini emniyete bildirip ruhsata işletirsen sıkıntı çıkmaz.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    peki şu renk ne diye yazılır ruhsata ve dedğim gibi muayenede nelere bakılıyo nelerin asıl olması gerekiyo
    bu motorun ruhsattaki rengi ne olur :

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    sinyal değiştirmek çok kolay,koltuğu kaldır arka kısımda soketler bulacaksın hangisi hangisinin olduğunu bul,yenilerini tak

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    az önce attıgım motor photoshopla yapıldı ama onun orjianli var mavi renk ben kırmızısını yaptırcam ruhsata ne diye yazılır sizce

Hocam konu dışı olacak ama bu motorları niye alçaltıyorlar? Bana kalırsa ne görüntü güzel ne de kullanım açısından rahat duruyor.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Ustam ne diyosun be basmassak olmaz ama dedğin gibi rahat olmuyo ama çok şekil oluyo

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Adam bel fıtığı olacak, hala çok şekil oluyor diyor be.
    Değerli Bekir kardeşim. Amortisörün amacı, kullanıcıyı rahat ettirmektek ziyade, maksimum yol tutuş sağlamaktır.
    Hiç tek amortisörü patlak ve yol alan araç gördün mü? O lastik yere temas bile etmiyordu. Sürekli zıplıyordu otobanda.
    Yolda giden dozerleri görmüşsündür, zıplaya zıplaya giderler. Düşündün mü hiç neden zıplıyor bunlar diye. Amortisörleri olmadığı için zıplıyorlar. Fren yapar az birşey ondan sonra hep zıplaya zıplaya gider.
    Şimdi sen motosikleti öyle yapınca, ne olacak.
    Bir eksileri bir tarafa koy. bir de artıları.(artısı yok bu arada)

Motosiklet kullanmak kontranın zevkine varmaktır. Yatarak viraj almaktır zevk. Sen amortisörsüz bir motosikletle virajda yatarken, tek taş ta lastiğin tutuşu kaybedecek.
    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Hocam açık konuşayım buralarda öyle kullanan tipleri gördükçe trafikte çevrede motorların neden saygı görmediğini anlıyorum. Çevreyolunda yarışmalar mı dersin. Her yerine led döşeyip sokaklarda bağırta bağırta gezmeler mi dersin. Ne kask var ne bi şey. Pek çoğunda ehliyet bile yok. Tabi bunları yaşadığım yer için söylüyorum. Diğer yerler nasıldır bilemem.

Ayrıca altı yere sürtmüyor mu? Tümsekte falan altı bırakıp devam eder bi hali var.
    SweentLy bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Pembe işletmen gerekir

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ustam ben işim apachilikle değil ama dediğim gibi güzel duruyor basık olması , egzoz felan bende sevmem ekipman desen var ama dedğiniz gibi basık motor hiç kullanışlı değil

Doğrusu bu işlerden pek anlamam ama bunu işletme konusunda sıkıntı çekebilirsiniz. Bir de bu iş için ne kadar para ödeyeceksiniz?

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Şekil falan olduğu yok.
    Muayneye götürcen onlar sana rengi belirlicek öyle emniyete gitcen. Prosedür bu yapmazsın ama bu

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    O desen içinmi ne kadar ödeyeceğim onu yapmaya airbrush deniyor fiyatı 650-800 arası

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

o video galiba açılmıyor
    https://www.facebook.com/Hiber13-Airbrush-Graffiti-Art-157270837714899/videos
    bu linkten detaylı olarak motorun videosunu izleyebilirsiniz her çeşit deseni yapıyor bu arda siz internette araştırın gidin sölyeyin yapsın

Hocam bana kalırsa gereksiz bir işlem yaklaşık 1000 lira gibi bir para söz konusu ve az bir para değil bu. Tabi bu sizin bileceğiniz iş kendi motorunuz kendi zevkleriniz. Umarım hayallerinize erişirsiniz.

Bu arada sinyal konusunda muayenede sıkıntı çıkar arkadaşların da dediği gibi. Ama muayeneye giderken orjinalini takma işini yapabilirsiniz.

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Motoru sat bin TL daha koy daha iyisini al. Pıstırınca şekil falan oldugu yok kime göre şekil? Kızlar dersen yok öyle bi dünya sen hiç duydun mu 'offf basık motor cok şekil ya' diyenini ama ben yeşil ninja ile foto çektiren cok kız gördüm. İtici oluyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)