Seviye yerlerde, hattan yerin dibine geçmiş
Çoluk çocuk gelmiş yanı cümleleri papağan gibi tekrarlıyor
Seviye yerlerde, hattan yerin dibine geçmiş
Çoluk çocuk gelmiş yanı cümleleri papağan gibi tekrarlıyor
yazılanlara bak kask takmayı bile Barkın dan öğrenmişler
motor kullanımı hakkında ne kadar cahilmişiz yahu..
beyler kask takmaktan daha fazlasını ve doğru bilgileri de öğrenmek isterseniz mirket dediğiniz adamlarla tanışmalısınız...
Barkin egitmen degil, bilimsel mufredat kullanmaz, iyi bir surucu olabilir, ama iyi bir hatip, eglenceli, tester ancak son zamanlardaki testleri de baymadi degil...tek basina barkini rol model almak hatali olur..
motosiklet ile ilgili bilgileriniz çoğaldıkça Barkın itici gelmeye başlar, yani çömezler hastasıdır , yeni biniciler çok sever , kendini iyice geliştirmiş olanlar fazla umursamaz , eskiden beri iyi sürücüler gereksiz ve itici bulur, ancak tarafsız bir gözle bakıldığında Türkiye'de ki motosiklet bilincine katkısı yadsınamaz. 'apaçi' olmaya yatkın bir çok yeni başlayan Barkının eğlenceli ve komik (bana göre hiç komik değil) videolarından etkilenebiliyorlar.
yanlışları yok mu? çok var, mesela işi ticarete dökmüş olduğundan dolayı ticari çıkarı olduğu insanların ürünlerinin reklam yapması çok doğal ancak h2 ve bajaj'a saydırması profesyonelliğe sığmıyor bence,( profesyonellik malum bir işi maddi gelir kapısına dönüştürmek)
bir insanı herkesin sevmesi mümkün değil ancak durduk yere insanların ekmeğiyle oynamaz ise(örnek: tüm bajajlar jant kırıyo, tüm h2'ler kol çıkarıyor,mirket şöyle böyle vb) herkes açısından daha çok sevilir.
Zamanında Ayşe Şule Bilgiç'in dergi tayfasından piyasaya çıkmış ve görüntülü dergi fikrini iyi uygulamış bir zat,yaptığı güzel işler var, ancak daha iyisini yapabilmek için kasıtlı yanlışlarından vazgeçmesi herkese faydalı olur.
Yaptığı işleri beğeniyorum insanları oldukça bilinçlendirdi kamuoyu oluşturdu.
Ancak racing dışındaki klasmanı sevmemesi bi yana dalga geçmesi beni de sinir ediyor o yüzden artık takıp etmeyi bıraktım. Belli marka modellere ve belli kesimlere saldırarak rant elde etmeye çalışması ülkemizin ucuz siyasetçilerini anımsatıyor bana
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Katılmıyorum hocam.
Bir defa adam kawasaki'ye karşı değil bilakis kawasaki hayranı. (bkz ninja incelemeleri) h2'deki durum herkesin malumu. Firmanın en üst seviyedeki ürünü sorunlu, ne desin adam? "Motoru sorunlu ama olsun" vb. olmaz.
Bajaj muhabbetinde de durum ortada. Hindistan basınında yer alan haberleri Türkiye'de yayınlayınca Kuralkan'ın muhteşem cevabıyla karşılaştılar. Yayın linki burada tekrar dinleyin: https://www.youtube.com/watch?v=ZOmroEcBPQI forumdaki tartışma sayfası: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158740-altin-elbiseli-adam-kuralkan-tatsizligi.html
Ekmeğiyle oynuyor demişsiniz de Bajaj 200ns'in ilk inceleme videosunu çeken kimdi? 200ns'in bu kadar popüler olmasında en büyük paya kim sahip? Kawasaki deseniz... H2 zaten en üst sınıf ürün satıp satacağı miktar belli.
Kısacası herkes istediğini der. Bu ekmekle oynamak falan değil. İnsanlar da her duyduğuna inanmazlar.
Mirket demiş de az demiş. Eğer bir grup insan motorsiklette doğru pozisyonda oturamazken kimseyi beğenmeyip kendini yerlere göklere çıkarıyorsa (ki örnek bile vermeye gerek yok yolda çok görürsünüz bu tiplerden, özellikle de sözde endurocularda) bırak mirketi neler derler. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına...
Adamın fayda/zarar oranına baktığınızda fayda kısmı çok çok ağır basıyor. Zarar kısmına gelince de hatasız kul olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=5n9sfMcTSGM
barkının kendini övdüğüne şahit olmadım kibirli bir adam olsa önce kendini över bu adamda yok böyle şeyler
Yasiniz 47 imis...Yani sonucta benim dedigime geliyoruz inanin sizin hayattaki eylemlerinizle benim ki cok farkli ben debriyajin kavramasini yeni ogrenirken siz 10 binlerce km yapmissinizdir..Sizin burada aea berbat egitmenler mutis gibi fanboyluk yapmanizdan benim yasitim veya benden biraz buyuk birisi zannettim sizin benim gibi genc arkadaslara büyude gel kocum cekmek yerine enduronun guzelliklerini ve enduro sinifinin artilarini anlatmaniz gerekir sanirim o atasözü cok dogru bi atasozu...
barkın mirketlerle ilgileneceğine yasadışı apaçilikten dolayı kaptırdığı ehliyetini kurtarsın!
"belge"
Katılıyorum.. Yahu kim bu mirketler? Aea söylemeden önce bu forumdaki kaç kişi bu adamları tanıyordu? Kaç kişi araştırmadan gidip tanışmadan bu adamları tanıyabildi? Bu adamlar totalde kaç kişiye ulaşabildi? Kaç tane yeni başlayan arkadaşımızı hiçbir ticari çıkarı/kaygısı gözetmeden motosikleti aea kadar anlattı? Kaçı ona ulaşan herkese "Hayatta kalın ve bir ömür boyu motosiklet sürün" dedi? Aea ilah falan değil fakat toplumumuza yeni motosikletçi arkadaşlarımızı kazandırmada bilinçlendirmede öncü olmuş insanlardan biri. Lütfen yermeyin daha fazla şu adamı yahu. Adam faydalı olmak istiyor işte! Zarar neresinde bunun?!
Öncelikle şunu söylemem lazım ki, konuyu açıp daha 2. sayfaya geçmeden oturdum bir sigara yaktım. Ben hayatım da bu kadar adaletsiz insanı TBMM dışın da görmemiştim. Barkın şöyle, barkın böyle, diyorsunuz hatta bir arkadaşımız trafik polisi sanırım gitsin önce kaptırdığı ehliyeti alsın diyor. Acaba diyorum bu cümleleri kurarken ki amacınız ne ? Gerçekten bu kadar anlayışsız olmayı ve bakarken görmemeyi nasıl başarıyorsunuz ? Oldu olacak Kenan ve Toprak için de yorum yapın ! Biraz egolardan kurtulup iyi'ye hakkını vermeyi öğrenmelisiniz ve en önemlisi ufkunuzu açmanız şart ileri bakın yani bu hem motor üstünden hemde genel duruşta size katkı sağlayacaktır. Enduro düşmanı dediğiniz adam seyahatlere enduro kullanan arkadaşları ile gidiyor, bakkala da scooter. Kimseyle dalga geçtiği veya aşağıladığı da yok, motosiklet grupları arasın da sorun görmek istiyorsanız usa da bunun güzel örnekleri var ufkunuzu açın. Aksine tüm motosiklet kullanıcıları için genç, yaşlı, evli, endurolu adam diyorum ki birlik olmalıyız kendimizi göstermeliyiz, bilinç kazanmalıyız, motosiklet kullanıcı olarak hep dünya ya karşı daha örnek kişilikler olmalıyız vs... Ben anlamadım gerçekten neden bu kadar atıp tutuyorsunuz bilip bilmeden şahsen tanımadan, Eşkiya Dünya'ya Hükümdar olmaz dizisinde ki Gıybet yapan hanım topluluğu gibisiniz Biraz insanlara karşı saygılı olun ön yargıları atın bizzat tanımıyorsanız yargılamayın, yazmak istediğim çok şey varda neyse hadi armutun sapı sizde kalsın.
Ufuk uzun kardes NC ye laterna diye galga gecip 2 sene sonra yurtdisinda tanitima katilip oo iyimis diye uzun uzun tanitim videosunu rossi cekmedi..
Laterna diye bir sürü model hakkın da bahsetmişliği vardır genel bir tabir bu uzun uzun üzerinde durmaz o cümlenin, laterna demesinin sebebi de diğer kılasman modellerinin ona oranla daha iyi olması.Bunun yanı sıra bir yerden vurmak için cümle kurmanın dışın da bir NC kullanıcı olarak senden dinleyelim o zaman nasıl bir motosiklet olduğunu, hatta Rossi de sana eşlik etsin ama yok ona da bir kup bulursunuz sonra.
+1
Tartışmaya gerek yok, videolar ortada:
http://www.altinelbiseliadam.com/ded...kasinin-fikri/
Nc700 S > https://www.youtube.com/watch?v=90iakALTmbw
NC700 > https://www.youtube.com/watch?v=-jFd05kkuKQ ve
NC750 X 2016 > https://www.youtube.com/watch?v=-jFd05kkuKQ
Adamın dediği açık ve net ortada. Sağ olsun, o yapmasaydı anca "çok bilir ağbi" lerin dediğine kalacaktık. Ya da her şeyi beğenen adamların sözde inceleme videolarına.
Test sürüşü falan, ohoo bütün bayilerde var zaten
Barkın Bayoğlu Rahmi barutcuyu sevmiyor da bence Rahmi hocanın işine geliyor aea olmasa kimse tanımayacak parayla satın alamayacağı reklamını yaptı adamın
Bende AEA yanlısı birisi olmayarak ama beğenerek izliyorum.
Şimdi adam sana yavaş git 100 km'yi geçme deyip öyle anlatsa konuyu sen insansın :D biliyorsun ki basacaksın gaza adamda onu anlatıyor teker yapmayı anlattı bir ara tepkiler felan tahminde etmiş videoda söyledi şimdi adam bana orda öğretmese ben elbet teker yapacağım gidip bilmeyen adamdan öğüt alacağıma bilen adamdan alırım rahmi beyde barkın beyde saygıyı hak eden kişiler ama abartmaya gerek yok.
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır ! Allah.
Düştü diye eğitimsiz oldu vaybe :D ss seviyor adam ona özendiriyor ne yapsın :D özenilmicek gibi değilki ss'larda
Forumda mirketler dolu
Anlayana...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)