Alınır güzel güzel binilir. Onay bekleme kimseden.
devlet diyorki mt07 al a sınıfı ehlıyetı ver motor bulamıyoruk cb500f alıyorduk 35 kw motor 192 kg 35 i 192 ye bölünce çıkacak oran 0,2 yi geçecekmiş mto7 kw den ve daha hafif olmasından dolayı geçiyor ama aklım mantıgım almıyor böyle bir motorda nasıl ehliyet alacak vatandaş nc750s bile kurtarmıyo agır oldugu için aletin şakası yok
yürekyutmuş denilen denilen arkadaşı biliyorum. Samsunlu bir motovlogcunun (batu) gemi kaptanı olan bir arkadaşı. gerçekten de ehliyetten sonra ilk iş bir mt7 aldı. video da görebilirsiniz, yamaha bayisinden çıkarken daha kendi kullanamıyordu, arkadaşı götürdü gidecekleri yere kadar. ama adamda deli cesareti var, bir iki alışmadan sonra otobana çıkıp basmaya başladı, daha ilk gezisinde cezasını da yedi tabi Şimdi 10bin km ye yaklaştı ama henüz kazası belası yok.
Bir arkadaşım da ilk motoru olarak mt7 seçmiş ve 2000 TL gibi bir parayla uzun süre bir eğitim aldıktan sonra daha sık kullanmaya başladı. hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Ama tabi bunlar bizim tasvip ettiğimiz şeyler değil. Motora 125 likten büyük ile başlanmazzz...
Bence para varsa bütün motorlarla baslanılabilir kisiye göre değişen özellikler bunlar ben ileriki motorlarımı daha iyi daha özverili ve risksiz sürmek istediğim için ilk 100 cc scooter sonrada 125 cc motosiklete geçiş yaptım otuz bin km yi geçtikten sonra hem maddiyat hem fırsat bulduğum zaman daha yüksek cc ye geçebilirim.
CC büyütmek değilde PS büyütmek istiyorum ben.. 700cc var ama PS yok :(
Varsın 599cc olsun ama 120-150 PS olsun
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
arkadaşlar turkishrider mt-7 yle baslamadı cbr 125 le başladı
Mt07 ile başlangıç yapan arkadaşım var yaşıyor çok da efendi kullanıyor. Yapacağı maymunlukları kapalı alanda yapıyor ardçısı da oldum motorunu da sürdüm grup sürüşüne de çıktık. Yani olay kişide bitiyor ama ben sanmıyorum diğer insanların onun kadar sakin olacağını. Eklemek isterim 1000km kadar sadece kapalı alanda motor sürmeyi öğrendikten sonra trafiğe çıktı bu da var.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Honda GS1 , GS2-Hazirlik ve GS2 egitimlerimi aldiktan sonra yaklasik 100 km de cb500f motoruyla sehir ici surus egitimi aldim.Sonrasinda da mt-07'ye binmeye basladim.hersey yolunda gitti.Biraz senin kabiliyetin ve kendine hakimiyetinle alakali.Gerekli egitimleri al.Kendini yeterli hissettigin zaman binebilirsin.millete de cok kulak asma
1 hafta önce gittiğim Art akademio teori eğitiminde hoca motosiklete en az 600 cc ile başlayın dedi. 5-6 kerede tekrarladı.
Yüksek cc ile başlayanlardan daha iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Onun yanında maddi olarakta daha sağlıklı dedi.
Maddi olarak daha sağlıklı olabilir ama diğer konu kafamı karıştırdı.
6 yıldır motosiklete biniyorum mekanik uğraşım cabası kendine hakim olmassın o motorun üzerinde bazen torka yenik düşüp yokuşları tekerle çıkıyorum ölürsün yani 1.vites102 gördüğümde oldu
mt-25 iyi bir eğitimle başlangıç olabilir. mt-7 sonra ki aşama..
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
mt 07 videolarını kanalımda bulabilir abone olabilirsiniz başlangıç içinde hiç tasvip etmiyorum
https://goo.gl/qzTf4D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)