Üniversitede, okulda ..vs kasklarınızı nereye bırakıyorsunuz ?
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar,
Üniversitede veya okullarınızda ders aralarında, bir kantine inip kahve sigara yapayım veya gidip yemek yiyeyim bir 10-15 dk aşağıya ineyim gibi durumlarda kaskı sürekli yanınızda mı taşıyorsunuz yoksa amaaan bişe olmaz diyip sınıfınızda mı bırakıyorsunuz.
Ben bir tanesine şahit oldum adam direk hiç önlem almadan motorun üstüne bırakıyordu bizim fakültede mesela ama ben bu kadar rahat olamam kimseye güvenemiyorum çünkü.
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
'Saygı göster, saygı gör.'
Reklamlar
-
Universite icinde calinacagini pek dusunmuyorum ama belli olmaz. Ben bisiklet kilidi kullaniyorum. Derse girerken kaski motorun ustunde kilitleyip kafam rahat geri donuyorum tavsiye ederim. 2 kask caldirmisligim var bu yontemi kesfetmeden once.
-
denizsrkn adlı üyeden alıntı
Universite icinde calinacagini pek dusunmuyorum ama belli olmaz. Ben bisiklet kilidi kullaniyorum. Derse girerken kaski motorun ustunde kilitleyip kafam rahat geri donuyorum tavsiye ederim. 2 kask caldirmisligim var bu yontemi kesfetmeden once.
Bisiklet kilidiyle nereye bağlıyorsun ki kaskı şaseye mi ?
-
kask bir yere bırakılmaz, gözümüz gibi bakılır, düşerse özelliğini yitirir içindeki darbe emici malzemeler cam kadar hassastır
-
üniversitede kameralar var motosikleti koyduğum yerde. herkes motorun üstünde bırakıyordu, ilk 1-2 gün ben yanımda taşıdım. sonra bırakmaya başladım. onun dışında kask kilidiyle motosikletin üzerinde bırakıyorum.
-
kask kilidi alıp onunla gidona kilitleyip gönül rahatlığı içinde dersini dinleyebilirsin..
-
motora bağlandığı zaman çalınma durumunu bilemem ama o sıcakta akşama kadar dışarıda kalan kaskın köpüğü ne hale gelir acaba
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
ls2 gibi ucuz ama güvenli bir kask al. Bisiklet kilidi ile gidona veya artçı selesine bağla. Ben yıllardır kaskımı bisiklet kilidi ile bağlayıp motor üzerinde bırakırım. Motoru bazen seyahat sebebi ile 10 gün havalimanında bırakmam gerekiyor. O zaman eski ucuz kaskım ile gidip motor üzerine bağlıyorum.
-
Gölgede motorun üstüne bırakıyorum eldiven balaklava ıvır zıvır ne varsa da kaskın içinde. Okul küçük şehir küçük her yer kamera :D
-
Sırf bu yüzden top case taktırdım motora.
-
yanında taşı usta, zor gelmesin, bi süre sonra alışırsın.
-
Topcase , 2kask veya 1kask+mont+dizlik sığıyor büyüğünden almıştım 46lt
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
http://www.motomaxonlineshop.com/sec...x150cm-pmu2994
Bu kilitten aldım.
Topcese olmadığı zaman kaskı, montun kolunun içinden geçirip, dizliklerin içinden geçirip motora kilitliyorum. Oh miss gibi geziyorum. Bu zinciri de devamlı sele altında bulunduruyorum, Eldivenleri de sele altına koyuyorum iş hazır.
-
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Kask çantaları var, büzdürmeli, kaskı içine koyup omzuna atıyorsun. İşlem tamam. Kaplumbağaya kabuğu yük olmaz. Motora kilitleyip bırakanlar için şöyle şeyler duydum, kaskın içine tükürenini mi ararsın, işeyenini mi... Benden söylemesi...
-
insan kafasını sınıfta yada motorun üstünde bırakır mı
Ben çok karşıyım kaskın motora bağlanmasına insanlıktan nasibini almamış bir insan gelip vurabilir yada herhangi bişe olabilir kafanızı koruyan bir alete bu davranışı göstermeyin
ben her daim yanıma alırım
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Kask çantaları var, büzdürmeli, kaskı içine koyup omzuna atıyorsun. İşlem tamam. Kaplumbağaya kabuğu yük olmaz. Motora kilitleyip bırakanlar için şöyle şeyler duydum, kaskın içine tükürenini mi ararsın, işeyenini mi... Benden söylemesi...
Ninja kaplumbağa gibi sırtımızda çantayla mı gezelim 😁
Motor görünür biyerde olursa bu dediklerini yapmaları biraz zor olabilir. Ama buna rağmen işeyeni görürsem o kaskı elemanın neresine geçiririm düşünmek istemiyorum
-
Ben egede okuyorum genelde motorla gittiğim için kaskı taşımak zor geliyor o yüzden kaskı motorun kuyruğuna doğru koyuyorum 45 plakayı gören uzak duruyor.
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Son yazdıklarından kafamda kaskla derse girecem
-
Benim bagacım (bagaj) var 😛 ne varsa atıyorum alta sonra kafa rahat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)