Ben okulda odama koyuyorum.
Ben okulda odama koyuyorum.
Iste boyle durumlarda scooter bicilmis kaftan boşuna demoyoruz 100cc vergisiz bi scoter alıp sehir icinde tiri tiri gezceksin diye.ben lisede dolabım vardi oraya kitliyordum unide getirmek naaip olmadi motoruda yanimda tasirdim sanirim amfiyw koyardim sigara cya molalarindada amfiyw birakirdim kendi sınıfımdanda bi kansiz yoktur heralde calacak tukurecek
Şehir harbi küçükmüş :D Ankara
Avm de bir kere biraktim direk calindi, artik kamerada var yanimda surekli
Kaskım değeri düşük olduğu için arka kuyruğa sabitleyip işim kısaysa takıp gidiyorum. Uzunsa elime alıp devam ediiyrum..
Topcase, yoksa da yanimda taşırım. Kantin vs için sınıfta bırakırım.
6 senedir motor kullanıyorum; kaskımı, varsa dizliğimi hep yanıma alırım.
Bir kaç ay önce kız arkadaşımla cihangir'e gittik. Motoru da cihangir katlı otoparkına bıraktık.
750'lik honda kullanmama rağmen otoparktaki motor alanında en fakir motor benimkiydi
Motorların üstünde de marushin, shoei kasklar bırakmış adamlar. Hatta montunu bile bırakan vardı.
Ben de çantada fazla yer olmamasından ötürü, mekanın cihangir olmasından ötürü, motorların üstünde bırakılan pahalı kask ve montlardan ötürü, hatunun 80 liralık dizliklerini yanımda taşımak istemedim ve motorun selesine bıraktım.
Bir kaç saat oralarda dolandıktan sonra otoparka döndüğümüzde dizlikleri yerinde göremedik.
Onca kaska, monta dokunulmamış ama bizim dizlikler yerinde yok. Otoparkı dört döndüm belki yere düşmüştür de biri alıp bi yere koymuştur diye ama bulamadım. Güvenliğe bırakan oldu mu diye sordum, kimse bırakmamış. Kamera görüntüleri içinse, ispark'a dilekçe yazmak veya mail atmak gerekiyormuş. Ben de 80 liralık dizlik için daha fazla uğraşmak istemedim ve bıraktım peşini.
Yani diyeceğim o ki, şanssız biriyseniz çaldırırsınız. Bırakmayın! Yanınızda gezdirin.
benim skuterim var bildiğin ön maşaya bağlayıp ayaklarımı koyduğum yere bırakıyorum sonra da motora branda çekiyorum
Sınıfımdaki insanlara güvendiğim için sınıfta bırakıyorum şimdilik ilerde bisiklet kilidine geçebilirim bende
Gardaş ben bi çay içecem kask sana emanet der sınıfı terk ederım malum muhendıslık fakultesı heryer delikanlı :D
Okulda sınıfa koyuyorum herkeste alıstı sınıfın bi parçası gibi oldu kafeye gittiğimdede tüm herkes eşyasını bi sandalyeye koyuyo en üstede kaskı koyurum sıkıntı çıkmıyo kaskım çok kaliteli olmasada motorun üstünde bırakmam güvenemem.
işte bu yüzden maxiscooter aldım. ben bagaja atıyorum sonra devam .....
ben kantinci abinin dolabına bırakıyorum gün boyunca , sağolsun oda motorcu oldugu için halden anlıyor
Abartmayin yahu texasta mi okuyorsunuz
Ben fakulte kantini ve girisinin onundeki yere birakiyorum, bazen baska yere. Ama hep kask uzerinde duruyor kimse dokunmuyor bile. Kask calmak kolay mi? Kimse kolay kolay saklayamayacagi bir nesneyi calarak okulunu tehlikeye atmaz.
Ben hiç ünili olamadım amca, ancak artık yıkamaktan usandığımdan aynaya asıyorum, biri heves edip alır ise, ebola'yamı artık hangi virütike yakalanır bilmem ^^ , yenilemek gerek artık, bundan dolayı üj bej dkika için umrumda değil, çalanın vayy haline, kendine yazık eder^^.
Benimde bagaj var ama pulsar geliyo benim motorun yanina okulda o napiyo hic bilmiyorum her seferinde yaninda goturuyo belki okul dolabina birakiyodur
Bazen topcase i cikarayimmi diye dusunuyorum ama ekipmanlar sıkıntı topcase olmadan
Kaskı da ceketi de her zaman yanıma alırım. Eldivenleri de çantama atar dersliğin yolunu tutarım.
Kaskın meraklısı çok. Kurcalamak isteyeni, takmak isteyeni. Bunun da olmaması için kaskın çantaları oluyor, ağzı büzülenlerden ona koyar rahat ederim
Daha da kurcalayan olursa artık yapacak bir şey yok.
Çarparım suratına
Gazi Üniversitesinde Allah a şükür çalma çırpma olmuyor kaskı motorun uzerınde bıraktığımız da oluyor elımize aldığımız da oluyor Arkadasın shoeı si vardı paso aynaya asılıydı 4 senede kımsede dokunmadı görmedık .Kütüphanede telefonumu( HTC M8S) unuttum 2 saat sonra gittim aldım. Kısacası okuldan okula değişkenlik gösterir ve okul civar etkeni bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)