Yamaha mt 25 ler bayilerde satışa ve teslime başlanmış. Bakalım forumdan ilk kim alacak?
http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-mt-25
Yamaha mt 25 ler bayilerde satışa ve teslime başlanmış. Bakalım forumdan ilk kim alacak?
http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-mt-25
Fiyatından dolayı benim alamayacağım kesin
Abs'siz gelmiş neyime...
MT-25 i çıplak gözle görmedim ama R25 te hani depo olayı varya cbr250 den bile baya cılız, bu motorda kabarık yan karenajlarda yok motora üstten ve arkadan bakınca çok çirkin bi görüntü verebilir. karizma sıfırlanabilir.
görenlerden bu konuda yorum alalım
MT-125 bunun yanında Kıvanç Tatlıtuğ kalabilir
MT serisinin hakkını veren bir motor olsa alınır ama torkunun diğer 250'liklerden bir farkı yok. Üstelik bunun için 10000 devire kadar bekleyeceksin. Sadece çok güzel bir naked o kadar...
Duke 250 abs alıcaksın keyifle ve güvenle bineceksin 👍
15 bın tl verıp alınmaz bu motor 1 2 daha koy ıkıncı el mt07 xj6 veya baska seyler cok pahalı
Honda yeni motor getirirse piyasayı süpürür, KTM 250cc piyasada lider özellik bakımından abs, kaydırmalı debraj, rosso 2 lastik
ağzımın suyu aktı ama pulsarla arasındaki 6500 tlyi düşününce peçeteyle güzelce sildim
hangi motosiklete sulansam bir sürü olumsuz yorum döşeniyor
R 25'in çıplağı olan bu motor,bu yaz çok iş yapacak.Hiç bir 250 cc.lik naked motorda bu güç ve performans yok açıkçası.
Hepimiz fiyatlardan şikayetçiyiz ama burada yakınıp şikayet etmekle bu fiyatlar düşmeyecek.Paramız yoksa,paramızın yettiği motorlara yöneleceğiz.Ama parası olan için sıkıntı yok.
Şimdi ben de diyelim ki,Ducati Diavel almak istiyorum.Çok pahalı diye şikayetlenmek yerine,bir gün bu kadar param olursa alırım belki diyorum.
Diyeceğim o ki,bu motor çok satacak.Benim param olsa ve genç olsam düşünmeden alırım bu motoru.
Abs sizmiymiş dikkat ettim de göremedim abs sizse işe yaramaz
2000 daha verip absli, pirelli lastikli duke 250 almak varken bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor bunu almak.
Gerçi ona da 3-4 eklesen mt-07 var. Sonra ona da 1-2 eklesen abs'lisini alırsın. Bunun sonu yok gibi. Beğendiyseniz alın ne diyeyim.
5000 tl bütçe ile başlayıp ona 1-2 eklersem şunu alırım ona 1-2 eklersem şunu alırım derkennnn H2 ile Hayabusa arasında kaldım
abs yok. bu adamlar neyin kafasındalar .yıl 2016 abssiz motor piyasaya sürüyorlar.yazık bu motora.inş. bizlerin mesajını görürlerde .....
Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın bu ABS teknolojisi motosikletlerde ne zamandan beri uygulanıyor? Bazı konulara bakıyorum millet ağzında bir abs lafı var devamlı !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
O paraya o motor valla helal olsun yamaha ya....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)