Çok cılız ve cansız görünüyor
Alt devirleri hiç çekilmez bu icadın, gerçi üst devire çıksa ne verecek sana birde o var..??
Çok cılız ve cansız görünüyor
Alt devirleri hiç çekilmez bu icadın, gerçi üst devire çıksa ne verecek sana birde o var..??
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
bence çok uygun arkadaşla hemen 2şer tane sipariş ettik
Ben ciddi anlamda uzun zamandır takip ediyorum bu modeli.. Hatta almayı kafama koymuştum .. Ama malesef Yamaha ve ABS politikası yüzünden vazgeçtim.. Hatta ABS'li modelini getirtmek istiyorum fiyat farkını karşılıycam diye yazışmalarım görüşmelerim oldu.. Ama Avrupa'da olan Mt-03'le Mt-25 apayrı motosikletler olduğu için MT-25'in ABS'li modeli yokmuş o yüzden getiremiyorlarmış falan falan diye açıklamaları oldu.. Koşarak uzaklaştım.. Kawasaki z250SL yada KTM'nin ABS'li modellerinden birine karar verip çözücem bu işi artık..
,bence tip yok, far berbat, kuyruk falan kel alaka ön karenajı olmayan motorda sivri uzun ve dik kuyruk
artçı konforu
gaza az dokundunmu 5- 5.5 litre yakıt
berbat lastikler
bide 700 tl-1000 tl sigorta çıkar yurdum gencine
İkinci elde tutmayacak(yakıt ve şekil)
Hadi hayırlı işlerrrr....
r25'in ilk zamanlarını düşünüp, aklı sıra kara borsa yapmak isteyenler yüzünden bu motor da yok satar. ama umarım millet teknik özelliklere de dikkat eder de tipe ek olarak, bu çakallara iyi bi ders olur. ama burası Türkiye, rahmetlinin de dediği gibi aptal çok.
''bence tip yok, far berbat, kuyruk falan kel alaka ön karenajı olmayan motorda sivri uzun ve dik kuyruk''
10 numara tespit
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Çok güzel bir motosiklet. Yapılan eleştirilerin aksine iyi satış yapacak bir motor. Ekonominin kötüye gidişi olmasaydı en az R25 kadar satılırdı.
Bugun Eskişehir yamaha bayisinin onunde inceledim bi abimiz satin almis, ses fena degil benim inazumaya gore biraz daha sesi yuksek gibi geldi, sele alcak fakat artci selesi yuksek oldugu icin kisa boylular sikinti cekebilir inip binerken..
Mt serisinin adina yakisan bir motor degil bence..
Fakat tekrar 250cc alicak olsaydim cok dusunurdum mt25 mi inazuma mi diye
Bence çok satacak herşeye rağmen...
şahsi fikrim hiç bir supersport ile naked ın motorları aynı özelliklere sahip olamaz ,olmamalı . ss makinalarda yüksek hız amaçlanırken naked motorların amacı yüksek tork düşük maks. hız olarak kalmalı buyüzden yamahanın yaptığı etik değil. en azandan vites oranlarında değişikliğe gitmeliydi bumotorun MT serisinde olmasını rahatsız edici buluyorum
Sevemedim karagözlüm
Motorlardan anlamaya çalışan biri olarak bana yardımcı olur musunuz? Mt 125 13900 tl den satılırken bu fiyata 250 cc bu motor çok iyi bir fiyat değil mi? Yoksa motor fiyatlarında cc çok önemli değil mi?
oturma pozisyonu uygun 250 lik masrafı az yakıtı az motor gelmiş.
Bu klasmanda çok satacağını düşünüyorum param olsa alırım şahsen. ktm alsan selesi yok. inazuma alsan 200 kilo. bu motoru alacak olan vatandaş şekli kötumüş, vay efendim torkunu yüksek devirde veriyormuş o zaman almayalım diyeceğini sanmıyorum. ki arka dişli büyütülmüştü sanırım. abs mevzusuna gelince bizim gibi 3. dünya ülkesine tabiki abs li model göndermezler. bu çokta sorun yapılacak bir mevzu değil . burda birçoğumuz ön arka kampana frenli motorları yıllarca sürdük ölmedik. mt 7 de abs varda hayat mı kurtardı.
r125 ile mt125 dede aynı motor bloğu var fakat iki motor birbirinden çok farklı. mt125 gerçekten mt ailesinin diyoruz. r25 ile mt25 dede aynı motor bloğu var bence buda mt serisi olacak. r125 ile mt125 in motor özelliklerine bakarsak ikiside aynı. param olsa kesinlikle alırım. yarın gidiyim bakayım buradaki yamaha bayii ne inceleyim bi
Fiyat iyi ama neye göre iyi? Gelecek zamlara göre bence alabilen şimdiden alsın. İlk önce 14.900 olur daha sonra 15.200 olur en son 15.500 de yeter bu kadar derler. Nası iyi yazdım ama
Dün 2 dk da olsa Marmaris yamaha bayisine uğrayıp siyah ve mavi renk MT-25'lere şöyle bir göz attım. İlk gözüme çarpan Mavi MT-25 oldu. Hatta ilk görüşümde bu MT-25 mi diye kendime sordum zira motor fotoğraf ve videolardakinden daha kalıplı ve güzel göründü gözüme. Kalıp olarak mt-07 ile arasında çok az bir fark var.
Sadede gelecek olursak Mavi renk motorun hatlarını en güzel gösteren renk. Ama jantların da mavi olması benim zevkime uymadığı için Tercihimi siyah'tan yana kullanacağım. Keşke ön far bölümü abilerinin yada kardeşinin ki gibi olsaydı.
şimdi 2.elde mt-7 nin piyasası bakın nasıl yükselicek
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Mt25 alalı 3gun oluyor cok memnunum. Heleki ybr den sonra. Mt 07 nin 2. Eline binip fazla bandrol odemektense mt 25 fazlasiyla tatminkar bir motor... herkes her ne kadar oyle yada boyle dese de hepsi imkan meselesi...
MT-25, motora yeni başlayacaklara , güçlü bir motor kullanmak istemeyen ama görüntü olarak da onlardan çok ta altta kalmayacak bir model arayanlara hitap ediyor. MT-07 ise bir tork canavarıdır ve kesinlikle başlangıç motoru değildir.
Bu sebeple mt-25 alacağıma mt-07 alırım diyenleri hiç anlamıyorum. Hangi mantık ile bu sözleri söylüyorsunuz ? Lütfen biraz mantıklı cümleler kuralım. Bir çok motor sevdalısına ve motor dünyasına ilk adımı atacak kişilere kötü örnek olmayalım. Adam sizin gazınız ile mt-07 alacak sonrada gazetelere haber olacak...
Ya ben çok beğendim görüntüsünü -.- Bu aralar naked modellere sardım zaten. Duke düşünüyordum kafam karıştı şimdi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)