Yamaha MT 25 ler showroomlarda
Reklamlar
-
Yanlış anlamayında burada ABS olmazsa alınır mı diye?Sırf fiyatı yüzünden Abs'yi bahane etmeniz de bir garip.
Ktm Duke125Abs-200Abs Kawasaki Z250SlABS'ler doğru piyasada peynir ekmek gibi satıldıda,Mt-25de ABS yok diye satılmayacak.
Fiyatına tipine birşey diyemem tamamen kişisel durumlar ama ABS var-yok,ABS olsaydı fiyat pahalı.
İnazumada'da ABS yok kimse neden ABS yok demedi.
Reklamlar
-
R25'in grenajsız hali olarak düşünmüştüm. Bu yüzdende hiç sempatik gelmemişti bana ama dün canlı olarak gördüm kendisini ve çok beğendim. Duruşu, çizgileri, hissiyatı çok farklı duruyor. Bilmiyorum ninja satıp alınabilir. Çıplak motorla rüzgarı hissetmeyi seviyorum grenajda neymiş???
-
bir motoru elestirirken görüntü uzerinden elestirenleri anliyamiyorum. sana göre guzel değil a bana göre harika olabilir. şahsi fikrim görüntü fena değil. ama o motor blogunu koy mt 125 e mt 125 in motorunuda koy mt 25 e bence daha mantıklı plurdu. bence mt125 fiyasadaki bir cok motordan görüntü olarak daha guzel bir motor.
-
motoru yakından inceledim oturdum eksi yanı çok!!
başta lastik naylon
abs yok
oturuş pozisyonu naked gibi değil 125 modeli bile ondan güzel
vesayre vesayre düşündürdü
-
ABD'de yok ABS, tıpkı bizdeki gibi aynı muhabbet dönüyor forumlarda. sorun aslında yamahada değil abs koysa 17 18 bin liraya çıkacak maliyet. o fiyatla da pek kimse tercih etmez bizde, Forumda biri arabalara emniyet kemerini artı fiyatla alsalar amerikada kimse almaz diyordu keza bizde de aynı. fiyat konusunda gerçi bizlerin yapacagı bir şey yok milletvekillerine mersedes alıyoruz nihayetinde
-
Mt25 için lastik tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? (Linkleriyle)
-
arkadaşlar herkese selamlar ben yamaha mt25 aldım kullanıyorum gayette memnunum aynaları dışında beni rahatsız eden yada üzen herhangi bir durumla 80kmdir karşılaşmadım ileride ne olur bilmiyorum tabiki kimisi beğenir kimisi beğenmez firmaların herkesin beğenebileceği bir motosiklet yapma şansı olabileceğini sanmıyorum çünkü herkesin kendine göre farklı beklentileri var bu arada bana maliyeti 16,000tl yi buldu herkese güvenli sürüşler
-
-
YZFR25R6 adlı üyeden alıntı
Bazı arkadaşlar abs olayına çok takılmış bu motora abs gerekmez çünkü frenleri yeterli tamam o zaman diyebilirsiniz kimi 600lük 1000liklerinde frenleri iyi niye koyuyorlar diye onlar daha yüksek süraat yapıyor onlarda büyük bir avantaj olsada abs 250 için pekte gerek olmuyor çünkü kullanıyorum 250cc makina r25 hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu makinada çıplağı olduğuna göre sıkıntı değil abs.
Yamaha N-MAX'a, KTM Duke 125'e boşuna ABS koymuş-senin mantığınla (bu motorlar 110-120km/h hız yapar)....Senin bahs. R-25/mt-25 195 hız yapmıyor mu?...Az bi sürat mi?
-
nazar48 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
teşekkür ederim
-
param hazırdı bunu almayı kafaya koymuştumki iyiki vazgeçtimde 2010 model kız gibi 660cc gerçek MT3 mü aldım eski kasa MT3 lerin malzeme kalitesi olsun gücü olsun tırnağı olamaz bu motor adına mt demeselerdi keşke master of torque nin karizmasını çizmiş bu
alacak olanların hevesini kırmak istemem ama tork seven bi kullanıcı olarak yazdım bunları bu motorun mt serisi ile alakası yok bildiğin dümdüz bi 250 lik naked motor
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Yamaha N-MAX'a, KTM Duke 125'e boşuna ABS koymuş-senin mantığınla (bu motorlar 110-120km/h hız yapar)....Senin bahs. R-25/mt-25 195 hız yapmıyor mu?...Az bi sürat mi?
Dyavol-77 ne demek istiyorsun sen bana r25i sakın anlatma yanlış yaparsın çünkü kullanıyorum gayette frenleri iyi abs takıntısı olan almasın. Bunu bu arada yamahaya iletin lütfen bir abs koysunlar size özel.
-
Cahillik ne güzel şey lan.
Herşeyi biliyorum....
Face de görmüştüm, burada da paylaşmak geldi içimden.
-
mt 25 test etme imkanım oldu 20 km kadar kullandım duke 250 ile karşılaştırırsam, mt oturuş pozusyonu çok rahat çok stabil çift silindir rahatlığı aynaları güzel konumlandırılmış, frenleri güzel ama irc için bir şey diyemem.lastik alınsa tadından yenmez güzel
-
dün yolda gördüm almayı düşünen arkadaşlar için güzel tercih olacatır. malzeme kalitesi ve işçilik yüksek
-
Cuma günü ben de bir MT25 sahibi oluyorum.Bence çok güzel makine beni memnun edeceğini düşünüyorum.
-
Cümleten hayırlı olsun,MT03 ve abs ile gelseydi bende alabilirdim
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Cümleten hayırlı olsun,MT03 ve abs ile gelseydi bende alabilirdim
aynen katılıyorum süper olurdu fakat yurdum vergileri maalesef güvenli sürüşler
-
fkambay adlı üyeden alıntı
param hazırdı bunu almayı kafaya koymuştumki iyiki vazgeçtimde 2010 model kız gibi 660cc gerçek MT3 mü aldım eski kasa MT3 lerin malzeme kalitesi olsun gücü olsun tırnağı olamaz bu motor adına mt demeselerdi keşke master of torque nin karizmasını çizmiş bu
alacak olanların hevesini kırmak istemem ama tork seven bi kullanıcı olarak yazdım bunları bu motorun mt serisi ile alakası yok bildiğin dümdüz bi 250 lik naked motor
Bu tarz yorumlarla insanların aklını karıştırmaktan vazgeçin. Siz 250lik bir giriş seviyesi motoru mu almak istiyorsunuz yoksa 600luk bir canavar mi ? Eğer motora 600 lükle başlayacak iseniz çok dikkatli olun zira hata kabul etmeyecektir.
Arkadaslar 2016 modelleri geldi mi mt25 lerin?
Ayrica lastik olarak Michelin mi almalı rosso 2 mi
-
17 Şubat 2016, 16:33
Slip-on egzozlar ile komple sistem egzozlar arasındaki fark nedir ? Sesi daha güzel yapmak için hangisi tercih edilmeli mt25 için ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)