Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Yamaha MT 25 ler showroomlarda

REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 yıldır motor kullamıyorum boş kullanan biride değilim atıp tutmayı sevmem sürekli motorların büyük çoğunluğunu takip ediyorum gerekli programlarıda aeasına kadar bilirmisin aeada r25in ön frenini yetersiz olduğunu söylediler biz iki kişi çok rahat durabiliyoruz sıkıntı olmuyor yani çok iyi r25 in frenleri bu motorda çıplağı olduğuna göre bu da rahat durur, o kadar tehlikeliyse bu motorlar abssiz olmuyorsa o zaman o arkadaşlar binmesin demiyorum kesinlikle motor kullanmak zevklidir günümüz trafik sorununa çözümdür o yüzden onlara absli motor öneririm eğer hiç fren yapmayı bilmiyorsalar onlara ben bir kelime edemem. abs çok büyütülüyor olursa çok iyi olabilir ama bu motor için gerekli değil siz nasıl fren istiyorsunuz onu bilemem tabi bu arada abs olayı daha yeni değil önceki motorlardada vardı sadece bu hacimde yoktu vede kimi motorlarda abs çok sorunluydu tabi şimdiki motorlar farklı karar alacak arkadaşlar kalmış iyi akşamlar.[COLOR="Silver"]

.
    sevgili dostum 10 yıldır motosiklet kullanacağına 1 ay türkçe dersi alsaydın. en azından nokta ve virgül ne işe yarar, karşındaki kişiyle iletişimde ne kadar önemlidir bunu öğrenseydin. o kadar birbirine girmiş ki cümlelerin, zorlanarak okudum. ben sana fren yapmayı bilmiyorsun demedim, çoğu kişide fren işini iyi bilir. Lâkin panik durumuna yakalandın mı hiç bilmiyorum? Panik ile Haaarrştt diye o ön fren manetini çekip yere yapışan çok oldu. ABS freni bilip bilmemekle alakalı değil gerçekten. Ben fren konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum yalnız yağmurda kafam rahat süremiyorum. Abs olsa daha kafam rahat olur. Neyse, konuyu sabote etmeyelim sen öyle düşünüyorsun, ben böyle.
    computeus ve RAMİREZ bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Mimarca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bilirim sen bilmezsin ihtiyaç var yok polemiğinden daha çok bence teknoloji herzaman yararlıdır.. Mevcut olan teknolojiyi diğer ülkelere zorunlu olarak sunuyorsa, en azından ülkemiz içinde opsiyon olarak sunmalıydı yamaha.. Bu açıdan samimi olduklarını düşünmüyorum.. Ne versek satılır mantalitesi hoş değil.. Herkesin bakış açısına saygı duyuyorum ama hiç ihtiyaç duymazsın bir kere lazım olur hayat kurtarır. Herzaman teknoloji almayı kullanmayı destekliyorum.
    Onu yamaha türkiyeye sorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili dostum 10 yıldır motosiklet kullanacağına 1 ay türkçe dersi alsaydın. en azından nokta ve virgül ne işe yarar, karşındaki kişiyle iletişimde ne kadar önemlidir bunu öğrenseydin. o kadar birbirine girmiş ki cümlelerin, zorlanarak okudum. ben sana fren yapmayı bilmiyorsun demedim, çoğu kişide fren işini iyi bilir. Lâkin panik durumuna yakalandın mı hiç bilmiyorum? Panik ile Haaarrştt diye o ön fren manetini çekip yere yapışan çok oldu. ABS freni bilip bilmemekle alakalı değil gerçekten. Ben fren konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum yalnız yağmurda kafam rahat süremiyorum. Abs olsa daha kafam rahat olur. Neyse, konuyu sabote etmeyelim sen öyle düşünüyorsun, ben böyle.
    Yazim kuralları için haklısın tuhaf gelebilir ama yüzyüze konuşurken virgül nokta koymuyoruz buda farklı bir bakış açısı herneyse.

abs olmması büyük eksiklik artı olarak lastiklerin değişmesi gerekir .inanın bu yamahayı anlamak çok zor nmax125 abs standart avrupadaki yamahalar nedense lastikleri hep kaliteli bize gelince hep böyle ..

Motosikleti
    KTM DUKE 250 > Pulsar 200 NS
    6 Ay bu motoru bekledim izlemediğim video araştırmadığım konusu kalmadı. Dedim ABS neyse en azından diğer tüm ülkelerde olduğu gibi Pilot Street lastikle gelse yine alıcaktım. El insaf arkadaş ya irc nedir yüzde yüz naylon kauçuksuz lastik. Şimdi bunu alan mecbur birde lastik alacak oldu mu sana 15750. Plaka ruhsat onları saymıyorum her vasıtada mecburi durum onlar. Ben bu motoru kesinlikle almam almadımda. Duke 250 aldım. KTM ye bak orjinal Rosso 2 lastik koymuş ABS koymuş yetmemiş birde kaydırmalı debriyaj koymuş. Ayıp sana Yamaha Vallahi ayıp. Bana göre bu modelle karizmanı fena çizdin.
    tinerci bunu beğendi.

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    o kesin pulsar zaten kırıyo
    http://www.xbhp.com/talkies/motorcycle-ownership-experiences/27028-ktm-duke-390-ownership-reviews-experiences-328.html
    HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu yamaha türkiyeye sorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Yazim kuralları için haklısın tuhaf gelebilir ama yüzyüze konuşurken virgül nokta koymuyoruz buda farklı bir bakış açısı herneyse.
    Cahilliğin bu kadarı. Yüzünüze konuşurken yaptığın vurguları, bekleme sürelerini, ses yükseltip alçaltmalarını yazıdan nasıl anlayacaksın peki? Yazdığın şeyi tek düze bir şekilde sesli oku daha iyi anlarsın.
    solmyr bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    Gerginliğe gerek yok bence.

Gerçek şu ki; bu motor bu yaz yok satacak. Almak için sıra bile bekleme durumları görülebilir. Şimdi sıfır alanlar, yaz ortası hiç zarar etmeden satabilir.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Yil olmus 2016 ABS yok, insanlar siraya girecek.. hmm..

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Tahminlerime göre Yamaha MT-25 (çakma master of tork) kesinlikle çok satacak ama ciddi anlamda (bana göre); Diablo Rosso 2'li, daha torklu, yakıt bakımından daha ekonomik olan, torkunu alt devirlerde veren, kaydırmalı debriyajlı, ABS'li tam bir Nakedbike olan KTM Duke 250 ABS fiyat/performans oranına göre gerçekten çok daha iyi...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Bu ABS konusunu da ayrıca masaya yatırmak lazım. Bence bu sitede ABS olayı fazla abartılıyo, eskiden ABS mi vardı. Burda ABS olmazsa olmaz gibi algılanıyo ama bence olmazsa olur gibi geliyor, objektif görüşleri bekleriz.

aferdersiniz ama yamaha türkiye gibi ülkeleri yonulacak keriz gibi görüyor. abs koyma ne gerek var abssiz motora bu fiyatı yaz. abs li bir çin malı bile asbsiz motordan güvenlidir. ikisinide kullandığım için arada uçurum var!

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı BigLion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ABS konusunu da ayrıca masaya yatırmak lazım. Bence bu sitede ABS olayı fazla abartılıyo, eskiden ABS mi vardı. Burda ABS olmazsa olmaz gibi algılanıyo ama bence olmazsa olur gibi geliyor, objektif görüşleri bekleriz.
    ABS'nin çalışma prensibini bilen, gerekliliğine de inanır. Hala ABS'yi "acemi dostu" diye görenler olması vahim.

Eskiden ABS yoktu; ama trafikte seni paniğe sürükleyen angut da yoktu ya da azdı. Planlaya planlaya gazlıyodun ya da frenliyodun. Çık yarım saat şehiriçinde trafikte bulun, kaç tane risk sayacaksın bakalım.

Kaza yapanların çoğu "ben oldum, ben biliyorum, ben yapabiliyorum" diyenler.

Siyah MT-25 için nasıl bir kask tavsiye edersiniz? Limit:2.5bin TL
    (İcon variant ghost carbon almayı düşünüyordum fakat motorcu arkadaşım giysinin de siyah olmasıyla zamanla siyahın bayacagini ve gece gorunurlugu olumsuz etkileyeceğini söyledi.)

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Arkadaşlar bu motosikleti ben kategori dışı olarak görüyorum. Master Of Tork ismine yakışmıyor. Biraz inceleme fırsatı buldum ve MT-125 in kalitesiyle kıyasladığımızda çok vasat kalıyor. kısacası MT serisinin ne adını hak ediyor nede kalitesini hak ediyor. Fiyatı da ayrı bir olay zaten. Bilmem bana katılır mısınız?

sonuna kadar katılıyorum abs yok ben yok,..
    yamaha hala türkiyeye 2.sınıf muamelesi yapıyor.
    bunu anlayanlar zaten almamakla yada şikayetini dile getirerek olayı çözüyorlar.
    sen şimdi buna sıraya gir , adamlar diyecekler ki HACI BUNLARA NE GAZLASAK GİDİYOR BİRDAHAKİ SEFERE HER SATIN ALANIN BOYNUNDANDA ÖPELİM):)

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    Bugün motoru bayide gördüm. Şekil olarak albenili,

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Alıntı Tgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar katılıyorum abs yok ben yok,..
    yamaha hala türkiyeye 2.sınıf muamelesi yapıyor.
    bunu anlayanlar zaten almamakla yada şikayetini dile getirerek olayı çözüyorlar.
    sen şimdi buna sıraya gir , adamlar diyecekler ki HACI BUNLARA NE GAZLASAK GİDİYOR BİRDAHAKİ SEFERE HER SATIN ALANIN BOYNUNDANDA ÖPELİM):)
    Olay bu kadar net.

efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    Bu akşam kadıköyde motoru gördüm hatta yanına yaklaşıp baktım yok artık hemende alınmaz ya dedim ama gerçekten mt 25 miş ama mt 125 ayarında duruyor açıkçası öyle daha bir gösteriş felan göremedim fakat binilecek bir motor duruyor da r25 varken çok tercih sebebi değil bence..

Motosikleti
    cıks
    Ümraniye de yıldız motor a gittim iş arasında ümidim boşa çkıtı ��

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    r25 gibi apaçi tayfanın ilgisini çekmez böyle naked modeller, kurye motoru bu yeaa diye bakmazlar bile. O yüzden sıra bekleme gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)