Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Yamaha MT 25 ler showroomlarda

REKLAM ALANI
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Mt 25 yeni baslayanlara nasil uygun? yeni baslayana 11 max 15 beygir onerilir, MT demek Master of tork demek cift silindir 12bin devirde 36 beygir guc uretiyor ve islak agirligi 165 kg.. nasil baslangic motoru bu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt 25 yeni baslayanlara nasil uygun? yeni baslayana 11 max 15 beygir onerilir, MT demek Master of tork demek cift silindir 12bin devirde 36 beygir guc uretiyor ve islak agirligi 165 kg.. nasil baslangic motoru bu?
    MT serisi düşük devirlerde yüksek tork vermesiyle ünlüdür ama mt-125 ve mt-25'ler düşük devirde max tork veremiyor, sizin de dediğiniz gibi max torku 10-12bin devirde verebiliyor.
    MT-25 evet başlangıç motoru olabilir ama sahip olduğu beygir sebebiyle başlangıç motoru class'manının üst limitinde seyreden bir motor konumunda yer alıyor.
    Bunu ben söylemiyorum, Bunu yıllarca motor kullanan tanıdıklarım ve internet ortamında yayın yapan kişiler söylüyor.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Görünüş olarak sadece ben beğendim herhalde bu motoru :D
    eacilingir bunu beğendi.

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Yamaha İstanbul Motor Haramidere Otoport şubesi olarak ilk MT25i sahibine kavuşturduk kendisi forumdan değil ama hayırlı uğurlu olsun şimdiden

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    reklam kokan hareketler bunlar gerek yok
    dyavol-77 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bazı arkadaşlar abs olayına çok takılmış bu motora abs gerekmez çünkü frenleri yeterli tamam o zaman diyebilirsiniz kimi 600lük 1000liklerinde frenleri iyi niye koyuyorlar diye onlar daha yüksek süraat yapıyor onlarda büyük bir avantaj olsada abs 250 için pekte gerek olmuyor çünkü kullanıyorum 250cc makina r25 hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu makinada çıplağı olduğuna göre sıkıntı değil abs.

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı webingo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reklam kokan hareketler bunlar gerek yok
    Niye reklam koksun bu nasıl bir zihniyet ki Herkes açılış yapar broşür basar fuar da stand açar ben burada reklam içerikli bir paylaşım da bulunmadım kesinlikle.Kaldı ki kesinlikle reklama ihtiyac yok İsteyen gelir gezer görür neyin ne olduğunu yerin de inceler bir çayımızı içer başımızın üzerin de yeriniz var efendim aşkolsun.
    YZFR25R6, essegesse ve major24 bunu beğendiler.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar abs olayına çok takılmış bu motora abs gerekmez çünkü frenleri yeterli tamam o zaman diyebilirsiniz kimi 600lük 1000liklerinde frenleri iyi niye koyuyorlar diye onlar daha yüksek süraat yapıyor onlarda büyük bir avantaj olsada abs 250 için pekte gerek olmuyor çünkü kullanıyorum 250cc makina r25 hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu makinada çıplağı olduğuna göre sıkıntı değil abs.
    hocam absnin pek süratle cc ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben. abs zaten öyle her an devreye girecek birşey değil. 125lik motorda da, çok ani bir şekilde araç önünüze kırabilir 1000lik motordada. yani abs tamamen acil durumlarda her aracın ihtiyacı. maliyetlerle ilgili olduğu için 250ccye koymuyorlar muhtemelen. ama kesinlikle "250cc de gerek yok" demek yanlış. yağmurda kafan rahat kullanırsın absn olsa
    major24 ve computeus bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye reklam koksun bu nasıl bir zihniyet ki Herkes açılış yapar broşür basar fuar da stand açar ben burada reklam içerikli bir paylaşım da bulunmadım kesinlikle.Kaldı ki kesinlikle reklama ihtiyac yok İsteyen gelir gezer görür neyin ne olduğunu yerin de inceler bir çayımızı içer başımızın üzerin de yeriniz var efendim aşkolsun.
    olmaaaz reklam kokuyor reklamında kokusu olur mu demeyin üzerimize sıkıyoruz biz
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın ama, siz ABS nin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz bence.
    RAMİREZ bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha mt-25
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben çok beğendim görüntüsünü -.- Bu aralar naked modellere sardım zaten. Duke düşünüyordum kafam karıştı şimdi.
    Yamahaya gel 😊😊
    Yamaha mt-25 o benim dünyam.

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    Allahın izniyle bir abimize mt 25 alcaz hangi bayiden almayı önerirsiniz

Motosikleti
    Yamaha mt25
    ilk ben aldım sanırım )

Az yorum alalim sürenlerden pls

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben çok beğendim görüntüsünü -.- Bu aralar naked modellere sardım zaten. Duke düşünüyordum kafam karıştı şimdi.
    aklınız hiç karışmasın rosso 2 li , kaydırmalı debriyajlı ve abs li duke 250 ye yürüyün siz.

Motosikleti
    Ybr 125
    Herkes torkuna laf etmiş ama bence ideal. Tamam mt ye tam uymuyor olabilir ama farklı motor bloğu ile üretilse ayrı arge çalışması nedeniyle daha pahalı olurdu. Hem 250 cc güç olarak bence yeterlilik bakımından alt sınır. 125 cc kullanan biri olarak yetmiyor. 250 cc alınca da çift silindir olması daha iyi. Tork için tek silindir yapsalar titreşim daha fazla olur, uzun yolda (nispeten yüksek suratle gidilen yerlerde) biraz daha yetersiz olur.
    Bence güzel. Param olsa düşünürüm ama artık 250 cc bile lüks oldu. Bu motorada pahalı diyenler 250 cc sınıfı (hatta tüm motorlar)genel olarak artık pahalı. Diğer 250 cc lerle kıyaslayınca normal bence.

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    Ūzerindeki gelen lastiklei nasıl değiştirmek gerekirmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

duke200 ler çant kırıyo diyolar

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    Alıntı kuvvetmira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ūzerindeki gelen lastiklei nasıl değiştirmek gerekirmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

duke200 ler çant kırıyo diyolar
    pulsar 200 olmasın o...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam absnin pek süratle cc ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben. abs zaten öyle her an devreye girecek birşey değil. 125lik motorda da, çok ani bir şekilde araç önünüze kırabilir 1000lik motordada. yani abs tamamen acil durumlarda her aracın ihtiyacı. maliyetlerle ilgili olduğu için 250ccye koymuyorlar muhtemelen. ama kesinlikle "250cc de gerek yok" demek yanlış. yağmurda kafan rahat kullanırsın absn olsa
    10 yıldır motor kullamıyorum boş kullanan biride değilim atıp tutmayı sevmem sürekli motorların büyük çoğunluğunu takip ediyorum gerekli programlarıda aeasına kadar bilirmisin aeada r25in ön frenini yetersiz olduğunu söylediler biz iki kişi çok rahat durabiliyoruz sıkıntı olmuyor yani çok iyi r25 in frenleri bu motorda çıplağı olduğuna göre bu da rahat durur, o kadar tehlikeliyse bu motorlar abssiz olmuyorsa o zaman o arkadaşlar binmesin demiyorum kesinlikle motor kullanmak zevklidir günümüz trafik sorununa çözümdür o yüzden onlara absli motor öneririm eğer hiç fren yapmayı bilmiyorsalar onlara ben bir kelime edemem. abs çok büyütülüyor olursa çok iyi olabilir ama bu motor için gerekli değil siz nasıl fren istiyorsunuz onu bilemem tabi bu arada abs olayı daha yeni değil önceki motorlardada vardı sadece bu hacimde yoktu vede kimi motorlarda abs çok sorunluydu tabi şimdiki motorlar farklı karar alacak arkadaşlar kalmış iyi akşamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Alıntı nazar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın ama, siz ABS nin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz bence.
    Nazar48 ben absyi bilmem ama fren yapmayı iyi bilirim hakkını veririm yani sen sıkıntı yapma.

Ben bilirim sen bilmezsin ihtiyaç var yok polemiğinden daha çok bence teknoloji herzaman yararlıdır.. Mevcut olan teknolojiyi diğer ülkelere zorunlu olarak sunuyorsa, en azından ülkemiz içinde opsiyon olarak sunmalıydı yamaha.. Bu açıdan samimi olduklarını düşünmüyorum.. Ne versek satılır mantalitesi hoş değil.. Herkesin bakış açısına saygı duyuyorum ama hiç ihtiyaç duymazsın bir kere lazım olur hayat kurtarır. Herzaman teknoloji almayı kullanmayı destekliyorum.

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)