BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
A2 olmasın hocam o ehliyet ?
Öncelikle teşekkür ederim beni uyardığın için ama orda küfür değil soldan git yazıyor.
Okuma yazma konusunda ki beceriksizliğini ülkemiz şartlarında ki eğitim sistemine, bacak kadar boyunla kendinden yaşça büyük insanlarla bu şekilde konuşmanı da seni yetiştiren anne babaya bağlıyorum. Herkes istediği konu hakkında istediği yorumu yapar ve senden izin almak zorunda değil.
Gün geçmiyor ki 15 yaşında ehliyet alındığını duyan veletler gelip forumun içine etmesin! Sg yazıyor birde sen SG
Body armor tavsiye etmem, asfalt kullanimina pek uygun degil..
Body armour ne yazık ki işini görmeyecektir. Çarpma/düşme anında eklem yerlerini darbeye karşı korumasına rağmen en kısa sürüklenme anında yetersiz kalacaktır.
Uygun fiyatlı montlar var, lütfen bütçene en uygun olan montu seç. Mont ve diğer koruma ekipmanlarına ayıracağın bütçeyi vücut sağlığına yatırım olarak görürsen senin için daha sağlıklı olur.
Bana verecek ayar bırakmamışsınız kaynatasızlar.
Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Troll kokuyor yine ortalık.
Bulunsun kenarda.
"Forumda yeni hastalık dalga troll makara aşağılama."
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...asagilama.html
Okuyanlardan ve konu sahibinden özür dileyerek eleştiride bulunacağım kusura bakmayın.
Trol, aşağılama, küçümseme vs olayı değil bu.
Adam öğrenciyim diyor daha konu başlığını düzgün yazamıyor.
Öğren-ci öğrenir, lakin bu arkadaş görünen o ki öğrenmemek için okul hayatı boyunca bir hayli direnmiş.
Senin kafanda ARAI olsa ne olmasa ne..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Okuduklarim beni şoke etti. Hiç tasvip etmediğimiz hareketler bunlar. Biraz daha saygi ve sevgi besleyin önce insanların hepsine sinra kendinize.
Bende güvenlik konusunda hassas davranarak, öğrenmek istediğini soran (Büyük harflerle de olsa) arkadaşımıza, cevap vermek isterdim. Ancak son yazdığı yorumla, bilgiye açık ve gerçekten ihtiyacı olduğu konusunda, tereddütüm oluştu. Bu yüzden cevaba lüzum yok.
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
Konuyu neden farklı yerlere cekiyorsunuz anlamıyorum burda konu tdk mı yazım kurallarımı hepinizin hepimizin ne kadar dogru yazdıgını zannetsede tdkda yazdıgınız cogu sey yanlıs bunun nedenleri bölgede ağız konuşma dilidir. Arkadaşımız ne güzel motor üstünde durmayıp ekipman soruyor ( bu da sizin bilgilerinize önem verdigini gösterir ) lütfen buraya konu acanların konusunu saptırıp keske acmasaydım konuyu dedırtmeyın
Nerde o?
Getirin iki tane de ben çakayım şuna.
Forumumuz TDK 'nın bir tartışma kürsüsü değil elbette fakat dilimize biraz özen göstermek zorundayız.
Ayrıca bu durum forum kurallarında da mevcut.
Burada kast edilen mükemmel bir Türkçe değil.
En iyi edebiyatçılar bile yazarken sözlükten yardım alıyorlar bu nedenle kimseden mükemmeliyet bekleme hakkımız yok.
Fakat okuma yazmayı öğrenmeyi başarmış bir birey en azından harfleri yerli yerinde kullanmayı bilmeli.
Fransız forumlarını okurken o kadar aptalca hatalar görüyorum ve bu durum o kadar fazla ki koca bir toplum gözümde cahil durumuna düşüyor.
Dışarıdan bakan bir yabancı yazdıklarımızı okuduğunda bizim eğitim almamış cahiller sürüsü olduğumuz zannına kapılabilir ve hiç haksız sayılmaz.
Ayrıca yabancıya gerek yok, yazım şekliniz sizin kapasitenizi ortaya seren en önemli donedir.
Burada saygı görmek istiyorsanız saygıdeğer biri olduğunuzu göstermek zorundasınız ve bunu yapabileceğiniz tek yol yazılarınız.
Yani burada sizi ancak yazdıklarınızda değerlendirebiliyoruz. Başkaca bir iletişim/temas şeklimiz yok.
Belki harika bir insansınız.
Belki gerçekten sizi tanısak arkadaşlığınızdan büyük zevk alacağımız pozitif bir yapınız var.
Ama bunu bilmemize imkan yok.
Sizi bize anlatacak tek unsur, burada yaptığınız paylaşımlar ve bu paylaşımları yapış şekliniz.
Bu nedenle yazarken azami dikkat göstermemiz sizin lehinize bir durumdur.
Hadi bakalım gençler güzel yazın, bizi ele güne rezil etmeyin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bastan sona dikkatle okudum belki bir imla,noktalama hatasi bulurum da 2 laf soylerim diye. Bulamadim
Edit : Buldum http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...52393.88426119
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: İkili tartışmalar yüzünden kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)