Kenan Sofuoğlu'na park cezası!
Reklamlar
-
Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal medya yüzünden trafik cezası yedi!
Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, kayınvalidesi Yamina Abdoun’un şampiyonluk hediyesi olan Ferrari marka otomobilini Adapazarı’nda trafiğin en yoğun olduğu yerlerden olan Şal Sokak’ta park yasağı tabelasının hemen önüne park etti.
Bir kısmı kaldırıma çıkan araç, çevredekilerin dikkatini çekti. Bazı vatandaşlar lüks otomobil ile selfie çekildi.
'Park Yasağı' ve 'Araç Çekilir' levhalarının hemen önüne park edilen lüks otomobilin park yasağını ihlal ettiğine dair fotoğraflar yerel medyada yayınlanınca, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şubesi ekipleri, Kenan Sofuoğlu’na "Taşıt yolu üzerinde ayrıca yönetmelikte belirtilen haller dışında yaya yollarında park etmek" suçundan 92 lira para cezası kesti.
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/kenan-sof...ezasi-40048981
Reklamlar
-
Ne var ki bunda haber yapıyorlar anlamadım.
Sosyal medyadan dolayı mı yazmışlar sadece. Öyle bir şey varsa ben kamera kayıtlarımdan milyon tane görüntü çıkartıp veriyim onlara ceza yazsınlar millete
Bu arada İstanbulda emniyet şeridi kullananları whatsapp tan bir numaraya gönderdiğinizde ceza yazıyorlar ama o numarayı bilmiyorum internetten sorgulayın çıkacaktır. Baya yer saat yazıyorsun fotoyu yolluyorsun cezayı kesip eve yolluyolar.
-
Cezayı görünce; "Sıkıntı yapma kardeş, çekeriz" demiştir muhtemelen.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Cezayı görünce; "Sıkıntı yapma kardeş, çekeriz" demiştir muhtemelen.
" Öderiz "
-
dili olsada konuşsa, kenan seni nasıl kullanıyo diye sorsak o zaman da ayrı ceza yer gerçi
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Gayet yerinde olmuş. Kenan kardeşimize ne dokunur yürü beee.
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Bu arada İstanbulda emniyet şeridi kullananları whatsapp tan bir numaraya gönderdiğinizde ceza yazıyorlar ama o numarayı bilmiyorum internetten sorgulayın çıkacaktır. Baya yer saat yazıyorsun fotoyu yolluyorsun cezayı kesip eve yolluyolar.
Artık yazmıyorlar ya da yazamıyorlar. Kanuni altyapısı yok anladığım kadarıyla. İhbarlara tüzük çalışması yapıyoruz şeklinde cevap veriyorlar.
-
Böyle kayınvalide düşman başına
-
Sıkıntı yapmayın kardeşim öderiz.
-
-
Haber yapılırken şu bekleniyor ' adam bizi yurtdışında temsil ediyor, milli sporcumuz ama onada ceza yazılıyor ' .. Aslında şuda bi gercekki onun yerinde ucuz bi araba olsa kimse ceza ile uğraşmazdı. Adamın altında ferrari var , ara sokağa çekecek değilya, sergile kardesim gelen gecenin gözü gönlü açılsın.
-
Kaynana işhanımı sanırım. Fabrikaları yada rantiyeleri var zaar. Cidden merak ettim, kimdir nedir bilen var mı?
-
kardeş öderiz sikinti yok
-
Bir sakaryalı olarak çok iyi bildiğim bir cadde.. En işlek olan cadde Çark caddesinin(yayalara açık) bir arka caddesi.. Çok kalabalık olur sağlı sollu çok da park olur ancak arabasını koyduğu yere dörtlüleri yakıp bile koysan direk cezayı keserler 1 saat içinde de çekiciyle çekerler.. Minibüs ve dolmuşlarda çok kullanır orası tıkanırsa trafik kilitlenir..
Ama kenan sofuoğlunun hödüklükleri iyice arttı bakalım sonu ne olacak..
-
Kaynanası Hollanda'da is kadını ciddi serveti olan birisi
Başka nasıl gonderebilirdiki bu oyuncağı
-
Park ettiği yerin karşı dükkanı arkadaşı, bırakıp gitme gibi bir adedi yok orda. Kimse park etmiyordu da ilk şımarık Kenan park etti gibi lanse etmeye çalışılmış ama yolun ortasında bırakıp orda işini görmeye giden var.
-
Kenan akıllıymış, zengin gızı kapmış. Takdir ettim.
-
o kadar alçak arabayı adam kaldırıma çıkarmış
ferrari nin müdürü, bu Türkler'den çektiğimiz nedir arkadaş diyodur..
biri tüp takar biri kaldırıma çıkar
-
-
bizim sokağın halini çeksem bir kere aklınız şaşar saat 22 den sonra kaldırımlarda yer arar olduk normal park edemiyoruz bulamazsak taa bilmem nereye araba park et
burada motosiklet ne faydalı bir alet olduğunu hatırlamış oluyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)