Kardeş ben hiç girme derim o toplara. Arkadaşların da dediği gibi zaten 170 cc olduğundan 150 likler arasında en iyi kaçan motor hiç kurcalanmasına gerek yok.
Ayrıca 30 cc fazla diye senden şimdi biraz daha fazla para ister Allah bilir.
Motoru hakkında soru sormuşsun bende kullanan biri olarak, orjinal 2014 model 7 bin km oldu MAŞALLAH tık demedi.
Hatta sana şöyle örnek veriyim millet japon motoruyla uzun yol yapmaz ben vulture ile eskişehir-adapazarı, eskişehir-ankara, eskişehir-bursa ( 2 defa) gibi gibi bir sürü uzun yola çıktım. He bunlarda kesmezse seni dersen oda uzun yol mu diye motor şuan Kıbrıs'da öğrenci olduğum için Kıbrıs'da. Yani daha ne yapsın bu motor ben bilmiyorum
Düz yolda sabit 100 ile gayet de iyi şekilde gider fakat son hızı eğer herhangi bir oynama yapmazsanız 125-130, bu ölçümü telefon uygulamasından da doğruladım.
Şehir içi az yakan uzun yola da eğer 100 ile gitmeye dayanabilirsen gayet alınabilir bir motor.
Fakat unutmaman lazım ki çin malı oluşunu, ben her 500 de bir zincir yağlarım her 2.500 km de bir yağ değişimi ve genel bakımını yaparım eğer sen de düzenli olarak bakar onunla ilgilenirsen yolda bırakmayacağına emin olabilirsin.
Saygılar.