Zincir Dislileri hakkinda
Reklamlar
-
Arkadaslar kafama takilan bir sorun var mondial drift marka motorum var ön ve arka disli hafiften oynuyor bunun oynamasi normalmi sizce bosluk varmis gibi servise sordum hafiften oynamasi normal dedi pek inanmadim size sorim dedim birde dislinin bozulup bozulmadigini nasil anlariz
Reklamlar
-
Normal dostum ön dişlide arka dişlide ileri geri sağa sola doğru oynar hafif boşluk olur ama belli bir düzeyde olması gerekir.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Normal dostum ön dişlide arka dişlide ileri geri sağa sola doğru oynar hafif boşluk olur ama belli bir düzeyde olması gerekir.
Saolasin hatta ben on disliyi oynuyo diye sikmistim vidasi kirilmisti tutan servise sormustum oda normal demisti biraz oynamasi
-
Ön dişlinin oynaması normal de arkanın oynamaması gerekli.
-
benimde bildiğim kadarıyla ön dişli oynar ama arka dişli oynaması lazım arka dişli oyuyorsa arka dişli takozunu değiştir
-
Saolun bi ara gotirim servise bakalim soleyim
-
arka dişli takozların değişecek kardeşim ön tarafın oynaması normaldir ama arka sabit olması gerekir hemen servise götür değiştir dişlinin kırılıp kopması sonucu tekerin kitler ve kötü kazalara yol açabilir
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
arka dişli takozların değişecek kardeşim ön tarafın oynaması normaldir ama arka sabit olması gerekir hemen servise götür değiştir dişlinin kırılıp kopması sonucu tekerin kitler ve kötü kazalara yol açabilir
Takoz derken icindeki bi lastik oluyomus ondanmi bahsediyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)