Trafik sigortası motordan pahalı çıktı
Reklamlar
-
Motoru daha 1 hafta önce 850 tlye aldım Mondial 110 ft gittik sigorta şirketine 1000 tl dediler etrafımda kamera falan aradım şakamı diyede sanırım ciddiler ne bu böyle şaka falanmı abimin üstüne genç diye yüksekmiş bide daha yaşlı biri olunca 400 tlye kadar düştüler şaka falanmı yapıyolar bu ülke nerelere gidiyo bir devlet neden halkına geçirir ?
Reklamlar
-
Aramıza hoşgeldin. Zevk almaya bak.
-
Vazelin falan ayarlasaydik.s
-
Bunlar ülkenin tuzu biberi haha .
-
Adamlar kask alıyor 3000 TL verip, kimse demiyor
"way anasını kask motordan pahalı" diye.
Astarı yüzünden pahalı binlerce malzeme ve örnek var bizde.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
ben 2007 activaya (110cc) 700tl sigorta ödedim :D
-
yuh bendede vardı aynı motordan 75 tl veriyordum sigortaya bence siz başka sigorta şirketlerini bi araştırın fiyat daha uygun bulacağınıza eminim 400 civarı yaptırırsınız diye düşünüyorum benim araca 2500 çıkarttılar biraz araştırma sonucu 900 tl ye yaptırdım yaş 19
-
en son 700 e bulduk 35 yaş altı olduğu için ruhsat sahibi şimdi annemin üstüne falan alıcaz ozaman 350 ye falan ayarlıyolarmışta notere bida baştan 120 tl para vercez hayırlısı
Kişisel Blogum için ==>> ZomPir.blogspot.com
-
Welcome to Real TURKEY.
İngilizcem bukadar idare ediverin.
-
sigortasız gez yakalanınca ver motoru polise
-
benzini dök yak diyeceğim, benzinin litre fiyatı geliyor aklıma vazgeçiyorum
-
Motor fiyatıyla zorunlu trafik sigortası fiyatını karşılaştırmak biraz saçma olur. Çünkü trafik sigortası karşı tarafın hasarını öder. Sen 100 liralık motorla da lüks bir arabaya çarparsan 1.000 TL'lik masraf çıkartabilirsin. Burada sıkıntı sigortanın zorunlu olması. Zorunlu olan birşeyin fiyatı bu kadar şişkin olmamalı. Ben sırf bu yüzden motorumu büyütecekken almaktan vazgeçtim. Bisiklete biniyorum şu an. Ne vergi ne birşey kafam rahat.
-
Daha ehliyette yok diken üstündeyim hocam :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Bendede bisiklet vardı geri dönücem gibi bu gidişle sigorta motor fiyatıyla karşılaştırmamak gerekebilir belki hocamda geçen seneki fiyatı 197 tl olan vergi bu sene 1000 tl ye yakın çıkınca kendimi boşlukta gibi hissettim sanki ülke bizim değil yabancımıyız biz yav nolcak 3-5 verelim arkadaşlığımız pekişsin.
Kişisel Blogum için ==>> ZomPir.blogspot.com
-
Arkadaşlar ben ilk defa motosiklet almak istiyorum.Burada sigorta fiyatlarını görünce tırstım inanın.Ben işin bu kısmını bilmiyordum.Şimdilik motosiklet almaktan vazgeçiyorum.Eğer almış olsaydım, lifan lf 250cc alacaktım.Acaba bunun sigortası ne kadar tutardı.Yaş 39, arabam var hiç kaza yapmadım.Motosikleti sıfır alacaktım.Bir zahmet yuvarlak bir hesap çıkarsanız memnun olurum.
-
semfero adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben ilk defa motosiklet almak istiyorum.Burada sigorta fiyatlarını görünce tırstım inanın.Ben işin bu kısmını bilmiyordum.Şimdilik motosiklet almaktan vazgeçiyorum.Eğer almış olsaydım, lifan lf 250cc alacaktım.Acaba bunun sigortası ne kadar tutardı.Yaş 39, arabam var hiç kaza yapmadım.Motosikleti sıfır alacaktım.Bir zahmet yuvarlak bir hesap çıkarsanız memnun olurum.
2015 Haziranda Lifan LF250B aldım. Yaşım 38. 2009'dan beri kendi üzerime kayıtlı arabam var ve kusurlu olduğum bir kaza yok. Haziranda sigorta için 262TL ödedim. 2016 için kaba bir hesapla 262x2=524TL hesap çıkar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)