Çılgınlıkta bu adamların üstüne tanımam
https://m.youtube.com/watch?v=51uaFU0m_ZM
pist harıcı boyle canbazlıklar sacma sonucta en ufak bır asfalt kusurunda bıle yaptıgı km kadar takla atar asfaltda,cok yasamaz bence bu vatandas.
Film olm bunlar hollywood hileleri,her gördüğünüze inanıyorsunuz hey allahım
motosiklet azgın boğa gibi çabucak şaha kalkıyor sanırsın ispanyol boğası üzerindekide matador o derece . güzel video görüntü kalitesi yolları manzarası birde s 1000 rr olunca .
Bu adamım videosunu izlerken ulan ne kadar kolay kullanması demiştim. Gazı aç önü kalksın gazı kapat frene yüklen tak tak tak abs devreye girsin. yumuşak debriyaj dozajını ayarlayabileceğin çok iyi frenler, harika viraj alan amörtisörler. (Kullandın mı diyenlere honda nın 2008 600 lük bir modelini kullandım o bile bununla kıyaslanamaz muhtemelen ama o motorsa benim mondial de iki tekerlekli traktör ama buna da şükürler olsun ya hiç olmasaydı?) içimi döktüm dertlendim affola.
Dünyanın neresi olursa olsun, isterse asfalt mıktanıslı olsun bu şekilde fazla gitmez bu macera.
Arkadaş yolda 1 tane çukur , ufacıktan çıkıntı yada ufak bir bozukluk bile olmaz mı ya
Adam motosiklet kullanmakta çığır açmış video izledikten sonra elim titriyor daha fazla yazamıyorum.
zeka belirtisi göremedim arkadaşta!
valla bilek sağlam bu eleman güzel de counter strike oynar. adamların asfaltı da pist asfaltı gibi
Gelsin bi de bizim yollarda kullansın. Ya o virajın arkasında belediye sulama yapar ya da köpek atlar.
Güçlü makinanın gözünü seveyim. Yağ gibi akıyor..
Olan var olmayan var arkadaş paylaşmayın böyle şeyler
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Orada ki Yolsa Bizde ki Ne...??? Bizde ki Yolsa Orada ki Ne...???
gora daki gibi şöyle kullanmayı bir yükleme yapsalar çok süper olur
Kardeş böyle gidersen helvanı yerizciler gelmemiş daha :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)