helal olsun kaç yıllık tecrübe vardır :D
helal olsun kaç yıllık tecrübe vardır :D
Aman tanriiimmm
bunedir arkadaş nasil bir alettir o azgın boğa gibi durdurulmuyor :D . ama bencede tehlikeli pistte yapsın bu hareketleri başkasını da tehlikeye atmaz
yazın benim motorla ayaklık sürtecek kadar yani baya bir viraj yaptım 100 lük mondialle hem de o nylonlarla ama kışın onlarca kez kuru yolda bile kaydım ayrıca 1 kez de geçen haftalarda güzelce düştüm düştükten sonra sürüş en az 1 ay yatmadan sürerek devam ediyor yatmakta birşey yok da o lastiklerin dandik olması en başta başa güzel belalar açabiliyor
Sürüş çok iyi,
Kameranında markası ne acaba çok güzel gösteriyor, renkler olsun görüntü acısı olsun, karanlık göstermemesi vs çok beğendim
Hanımla kavga edip evden kapıyı çarparak çıkan motorcu modeli.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Balli gavur.carpintim tuttu oturdugum yerde ha.
Ya bu bir şey değil, esas şu panik fren videoları korkunç. Görüntüde bir nokta var adam frene abanıyor anca 1-2 metre kala yavaşlayabiliyor
Örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=VHDWJO_0oWU
sevgili kardeşim yanlışın var o motordan 2013 ocak ayından beri bizim kurstada var ve yanaklara kadar lastiği bende yiyorum fakat abarttığını yada sana öyle geldiğini düşünüyorum o motorun aerodinamik yapısı itibarıyla ayak peglerinin yere değmesi veya değecek kadar yatması imkansız ben bir kaç defa koruma demirlerini yere sürtmüşlüğüm oldu ve o seviyede bile motor tamamen dengesini yitirmek üzereydi zaten o raddeye gelmeden yanaklara kadar aşınıyor lastikler
cılgınlık dedımı
brazilyali gelir akla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)