fuarda tanitimi kime yapiosunda giriste biletsiz almiyosun neyin kafasi bu..
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Arkadaşlar ben fuara hafta sonu gitmek istiyorum. Dergiyi internetten satın aldım ancak, dergiden çıkan bilet hafta sonu için mi, hafta içi için mi acaba ?
Yanıma eşlik edecek bi adam bulursam bende gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç gitmedim
Merhaba,
Dergiyi nereden satın alabiliriz, internetten nerden alabiliriz, güvenilir site?? Bilgilendirebilirmisiniz?
http://www.dr.com.tr/Dergi/Motor-Bik...=000000000Y5H7
Kargo ücreti de var ama.
tüyapta mı oluyor bu ?
sabıhadan havas otoburlerıne bının belkı bır parca fazla para verırsınız ama ne aktarma ıle ugrasırısınız nede vakıt kaybıyla 2 saat surmeden dırekt lımana getırır .ama 30 lıra falan sanırsam havaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
cevapla sıze onerım usenmeyın yenıkapıdan 10dk falan aksaraya yuruyun metronun ılk duragına oturursunuz hem fuarın kapısında ınersınız yaklasık 35 dk falan suruyor aksaray cnr arası
Fuarda fuara özel indirimler falan olur mu? Genelde fuar sonrası fiyatlar artacak deniyor. Fuarı beklemek mantıklı mı yoksa aklımızdaki modeli fuar öncesinden mi almak gerekir sizce?
Bizde pazar sabahi ordayiz.Gecen sene kocaeliden biletsiz gitmistik orda illaki bilet satan vatandaslar oluyor buyuk ihtimalle bedavaya alipp satanlar pazarlikla baya ucuza almistik
Kabida bulusup ucuza alabiliriz ..
Biz 3 arkadasiz arabayla gelecegiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)