Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

eldiven

REKLAM ALANI

merhaba;
    17 yaşındayım a1 ehliyet için kursa kayıt oldum.Mayıs gibi ehliyetimi alabileceğimi söylediler.Ehliyetimi aldığımda ybr 125 almayı planlıyorum.Şimdiden ekipmanlarımı tamamlamak istedim.Eldivenlerden başlayayım dedim.Sizce bu eldiven işimi görür mü?

http://www.aliexpress.com/item/Free-...7-590eda4d9ca77
    yoksa 100 tl ye kadar ne almamlıyım ?
    not:genellikle motoru yaz ve bahar aylarında kullanacağım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    prohel ve scoyconun yazlık güzel eldivenleri var bi göz at derim eldiveni internetten almanı pek tavsiye etmem

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Emreaygn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    prohel ve scoyconun yazlık güzel eldivenleri var bi göz at derim eldiveni internetten almanı pek tavsiye etmem
    Kask olsa neysede eldiveni internetten almasının ne gibi bir sakıncası olabilir ki ?
    Orada ölçüler yazıyor zaten bi sıkıntı olmaz kardeşim.Hem bu eldivenin scayconun dandik eldivenlerine taş çıkartır.Ayrıca rs taichi nin eldivenlerine bak aliexpresten çakma değil onlar.Çok güzel kaliteli eldivenleri var.

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask olsa neysede eldiveni internetten almasının ne gibi bir sakıncası olabilir ki ?
    Orada ölçüler yazıyor zaten bi sıkıntı olmaz kardeşim.Hem bu eldivenin scayconun dandik eldivenlerine taş çıkartır.Ayrıca rs taichi nin eldivenlerine bak aliexpresten çakma değil onlar.Çok güzel kaliteli eldivenleri var.
    Onu sundan dolayı dedim ;
    İnternetten bakılan ürünlerin cogunda göz yanılgısı yasanılabiliyo aynı görünen iki eldivenin arasında daglar kadar fark olabiliyor oysa ki

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Eldiven bedenleri markalar arası fark edebiliyor. Bazı markalarda L beden olurken bazılarında XL bile olmayabiliyor.
    Git dene eline tam oturması önemli bol yada sıkı olursa gaz tepkimelerinde sıkıntı yaşayabilirsin.

Bir arkadaş Scyco demiş, uzak dur derim. 110 tl civarı bir para verip aldım 4-5 ayda yırtıldı her yeri.
    Yazlık alırsan kışın elin donar. 4 mevsim alırsan yazın elin pişer. Yazlık-kışlık olarak ayrı 2 tane al.

Alırken dikkat edilecek asıl husus korumalarıdır. Muhakkak avuç içi koruması olanları tercih et.
    Kaza yada düşme anında ilk olarak elinizi yere koyarsanız bilinçaltı bir reaksiyondur istemsizce yaparsınız.

Bir diğer olay ise kumaşı. Su ve rüzgar geçirmeyen modelleri tercih edin.
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Sakin scoyco vs dandik markalar alma vardi bende bitane kazada bi ise yaramadi sol serce parmagim iki yerinden kirildi

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Osuruk kalitesinde ürünler alma. Uzun sür giyebileceğin, güvenilir markaların ürünlerinden al.

Cevap yazanlara cok tesekkurler.Ama hala kafam karisik.Linkteki urunu begendim ama resimdeki gibi bi urun gelmez diye korkum var.Sanirim en iyisi dukkandan almak.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)