Herkese iyigeceler Royal Enfıeld ülkemize geliyoruş ve fiyatlar uygun olucak deniliyor
Peki sizler ne düşünüyorsunuz??
Herkese iyigeceler Royal Enfıeld ülkemize geliyoruş ve fiyatlar uygun olucak deniliyor
Peki sizler ne düşünüyorsunuz??
bence tr gelmesi "ölü yatır" fiyatların uygun olacağını da hiç sanmıyorum
500cc 27 beygir motorları var gelmese de olur
3800 devirde 41nm üreten motorları var. bence geç kalmış gelmek için. mtv vergisi de uygun. ara cc motor bulunmuyor pek ülkemizde. fiyatlar uygun olursa, tutar.
şimdi tekrar baktım da, 8.5 sıkıştırması varmış. cg'lerde yaptığımız gibi tornada aldırım 9 yaparız onu o zaman beygir de gelir.
ayrıca göründüğü ve teknik verilerinden anladığım kadarıyla, 350 ile 500 arasında tek fark silindir. 350 alıp modifiye edilebilir, fiyat daha uygunsa.
tipi çok hoşuma gitti, böyle retro hava soğutmalı motorları hep sevmişimdir.
10000 olursa ben alırım. 350cc motor sonuçta, yüksek ötv'ye giriyor. motor gücü 250cc'ye denk olsa da, blok ömrü daha uzun olacaktır. alırım almasına da, bir kaç yıl satıp giderlerse olmaz. servis ve parça derdi de olmaması lazım.
ls650 de şahane motor ama mtv 2cc'den ötürü fazla taraafta ve tek silindir için 652cc fazla büyük. titreşimi nasıl?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Sadece 3 model getirilecek gibi görünüyor: http://www.royalenfieldmotosiklet.com/
Distribütör Restar Otomotiv. Ural'ı getiren firma yani. Bu işte ilk kez duydum isimlerini, fuarda görmek gerek.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Ural ve Royal enfield bu tarih öncesi modelleri nereden buldular.lada samara kafasini yasiyor bunu getiren distribütör hayirli uğurlu olsun vatana millete
Hindistan'da tam 7700 TL, bizde ikiye çarpıp biraz daha ekleyin. İyi bir distribütörü olsa, servis sıkıntısı olmasa o zaman 14 - 15 bin edebilir ama hem bu koşullar sağlanmaz, hem de bizim distribütörler o kadarla yetinmezler. SR400 bile pahalı olduğu için üç beş tane sattı, artık ona göre bir fiyat düşünsünler.
Distribütörüne buradan yazıyorum: Motorun size geliş fiyatına bağlı olarak, hiç tutulmayacak kötü bir motor getirdiğinizi varsayıp ona göre bir fiyat koyun. Yok siz de Benelli'nin yaptığı gibi, biz 100 yıllık firmayız, İngiliz firmasıyız, Japonlardan iyiyiz, fiyatımız da budur, bu paradan aşağı vereceğimize motoru yakarız derseniz, bir iki tane motoru kot pantolon satıcılarının vitrinine sattığınızla kalırsınız. Lütfen kendinizi kullanıcıların yerine koyup öyle fiyat belirleyin.
Kaç para olacak acaba önemli olan bu. Ben tarzlarını çok beğeniyorum çünkü
Makinaların memleketinde satış fiyatları böyle.Buradan bir cıkarım yapabiliriz.TNT25 in geleceği fiyat belli.
Bu fiyatlar on road olduğunda biraz birbirine yaklaşabilir.Bizim de vergi sistemimizden kaynaklı.
Hertürlü fiyatın TNT25 i geçmemesi gerek.
Bence bu makinada 10000TL sınır olur.Altı olursa olabildiği kadar hareketli bir satış olabilir.
Üstü satışını baltalar.
Bu arada TNT25 bize göre orada yüksek bir fiyattan satılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Eklemek isterim fiyatlar aynı paralellikle bize yansımıyor.
Duke200 fiyatının 150.000rupi civarında olmasından karşılaştırabilirsiniz.
TR deki Dağıtımcıya göre çok farklılıklar olabilir.
seko,ne yazmışsın mübarek adam,benim diyen köşe yazarı yazamaz bu cümleleri...
Geçenlerde bu markayı getirecek olan distirbütör firmadan biri ile konuştum telefonda.Sadece 500 cc getireceklermiş. Eğer fiyatlar yukarıda ki örnekte olduğu gibi tnt 25 ayarında olur ise piyasa yapar diye düşünüyorum . Fakat bizim Önemli vergi dilimlerimiz buna ne kadar müsaade eder bilemiyorum .
bu markayla ilgili altın elbiseli adam Barkın Bayoğlu'nun bir sözü aklıma geldi sen onu çalıştır yanında ki koltuğa otur ver titreşimi hisset demişti yani o derece çok titriyormuş artık ne kadar titriyorsa siz düşünün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)