Himalayan 400cc'nin fiyati pulsar 200 ns'nim fiyatinin iki katina satiliyor, arti ve4gi dilimi 22 25k arasi olacak bence.
Himalayan 400cc'nin fiyati pulsar 200 ns'nim fiyatinin iki katina satiliyor, arti ve4gi dilimi 22 25k arasi olacak bence.
Satılması içiin en fazla 18 19 olmalı bence
Bu motosiklet bu sene fuarda beni etkileyen tek makine oldu, dönüp dolaşıp yanına geldim, üzerine oturdum indim.
Fiyat sormak hiç aklıma gelmedi.
Bilen var mı, Royal Enfield 500 ne kadar ?
Fiyatlar 7 bin euro ve üzeri. Çoğunda satılmıştır ibaresi vardı.
S.
Yine insaflı davranmışlar. Satılmıştır ibarelerini boşverin yalandır onlar. Bizim millet gidecek de hayatında ilk defa gördüğü markaya 7 bin €'yu fuarda verecek. Ama bir ihtimal birkaç ay satılmayınca bayiler indirime gidip 20 bin altı fiyatlara verebilirler.
4 büyük japonda yada ktm de gidip bayiiden yedek parçayı sipariş geçiyorsun bi kaç haftada geliyor. Bunda da aynı. Diğer sarf malzemelerinin muadili kesin vardır yoksa onu da aynı şekil sipariş geçersin.
Servisi diğer şehirleri bilmem ama Ankara'da Ulusan Motor. Ankara da burası kötü bir servis diyecek kişi yoktur sanırım.
himalayan 400lüğü 50ye satılırsa şükredin.
Yuvarlak far hojdır. İnternet sitesinde tr fiyatları yazıyor. Neden tahmin yürütüyorsunuzki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)