Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

park sorunu

REKLAM ALANI
    benscooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hırsızdan korunmak için mini bir garaj yaptırmak istiyorum yaya kaldırımına yaya kaldırımı baya geniş demir levha mı yaptırayım yoksa saç levha mı kaldırıma kazık çakılmaz parke taşlar altı kum falandır gerçi parke taştan önce yol asfaltı kazık çakalım diyelim bir şey oldu söktürmek zorunda kaldım garajın altında kalmış kazığı nasıl sökebilirim spiral taşı giremez ki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    arıyor..
    Kaldırımı işgalden kabahatler kanunundan ceza yiyebilirsin. Başkaları yemeyebilir ama sen yiyebilirsin.

Ne çok "yemek" kullandim yahu, karnım acıktı galiba ben bi mutfağa gideyim

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Lütfen beni yanlış anlamayın. Samimi bir eleştiri olarak alın. Polemik olsun diye yazmıyorum.
    Forumlar, sosyal paylaşım siteleri, insanların kendilerini sadece yazarak ifade edebildikleri mecralar. Dolayısı ile imlâ kurallarına uymak(hiç değilse bir miktar), dahada önem kazanıyor. Sizin yazım tarzınızda yapılan paylaşımların, anlaşılması gerçekten çok zor. Sadece virgül yada nokta kullanarak birçok yanlış yada eksik anlaşılmanın önüne geçebilirsiniz. Hatta paylaşımlarınız daha çok ilgi çekebilir.
    Ben bir paylaşımı okuduğum zaman, eğer düzgün yada düzgüne yakın bir Türkçe ile yazılmamışsa, paylaşımı yapan kişinin, kendisinin konuya önem vermediğini düşünüyorum ve paylaşıma katkıda bulunmuyorum. Bu konuda bir istisna oldu böylece.
    Bu arada planladığınız şey için yüksek ihtimal birileri şikayetçi olur. Zaten doğru bir davranışta olmaz kanımca.
    Selamlar.
    The-Rock, ToHaNS, GB79 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

argo bi şey göremedim yanlış anlaşılacak bi kelime varsa hemen sileyim

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Kullandığınız kelimelerden ziyade, kullanmadığınız virgül ve noktalardan dolayı sorun var. Argo bir kelime yok. Nokta, virgül kullanmadığınız için yazdıklarınız anlaşılmıyor. Siz benim yazdıklarımı tekrar okuyun.

koyacak yer yoksa hiç bu işe girmeyin bence, çalınma sıkıntısı her an başınıza gelebilir..

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koyacak yer yoksa hiç bu işe girmeyin bence, çalınma sıkıntısı her an başınıza gelebilir..
    en kötü ihtimal direğe bağlarım oda çoluk çocuk oynar uyuzluk ya hani gider en iyi ihtimal tekeri patlatırlar tekme atarlar

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Ben eski oturduğum evin önüne kopmle demir saçtan motosikleti koymak için yer yaptırdım.5 yıl kadar motosikletimi orada muhafaza ettim.Şikayet eden çıkmadı. Oradan taşındım şimdi garjlı evim var.Halen o kapalı şaçtan garaj orada duruyorşans meselesi.

benim 2kez motorum çalındı,

hırsız geçerken denk geliyor gözüne kestiyor bir müddet sonra uygun vakitte gelip icraatını yapıyor,
    dişarda lapa lapa yamur yağıyordu, motoru götürmeye kalktılar, yerde devrilmiş buldum 1 seferde..

yani hırsızın ne yapacağı belli olmaz, madem yer yok, en azından görünmeyecek bir yere koymaya bak,
    binanın arkasına felan yoldan geçen göremesin.

buda yoksa alarm şart, ve bir yere kitlemekde şart dediğin gibi, ve eğer iş buna kaldı ise,
    1-2bin tl den pahalı bir motor almanı kesinlikle önermem, illa alıcam diyorsanda kasko şart.

veya motorlu bisiklet düşünebilirsin, katlarsın 2 ye çıkarırsın balkona hafiftirlerde ))

sürme konusundada kafaya takılacak bir durum yok hemen öğrenirsin, ben burada 1 arkadaşa öğretmiştim çok kompleks yapmıştı dönme bile dönemiyordu, şimdi teker yapıyor ))

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Hırsıza kilit dayanmaz. Kapalı bir yer çözümü bul.

Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben eski oturduğum evin önüne kopmle demir saçtan motosikleti koymak için yer yaptırdım.5 yıl kadar motosikletimi orada muhafaza ettim.Şikayet eden çıkmadı. Oradan taşındım şimdi garjlı evim var.Halen o kapalı şaçtan garaj orada duruyorşans meselesi.
    hemen gidip alıp getireyim izmirden istanbula

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim 2kez motorum çalındı,

hırsız geçerken denk geliyor gözüne kestiyor bir müddet sonra uygun vakitte gelip icraatını yapıyor,
    dişarda lapa lapa yamur yağıyordu, motoru götürmeye kalktılar, yerde devrilmiş buldum 1 seferde..

yani hırsızın ne yapacağı belli olmaz, madem yer yok, en azından görünmeyecek bir yere koymaya bak,
    binanın arkasına felan yoldan geçen göremesin.

buda yoksa alarm şart, ve bir yere kitlemekde şart dediğin gibi, ve eğer iş buna kaldı ise,
    1-2bin tl den pahalı bir motor almanı kesinlikle önermem, illa alıcam diyorsanda kasko şart.

veya motorlu bisiklet düşünebilirsin, katlarsın 2 ye çıkarırsın balkona hafiftirlerde ))

sürme konusundada kafaya takılacak bir durum yok hemen öğrenirsin, ben burada 1 arkadaşa öğretmiştim çok kompleks yapmıştı dönme bile dönemiyordu, şimdi teker yapıyor ))
    hocam ne alacaksam alayım sıfırı ancak içime siniyor sıfır olupta teşhir ürünler bile içime sinmiyor bu konu hakkında o kadar hassasım konu güvenlikse o konuda benden daha delisini bulamazsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

otoparka sordum çalınma riski daha fazla dedi başıma bela alamam dedi adam haklı bende olsa bende almam
    okaca bey elektrikli bisiklet yorar beni istanbulun yolu yokuşlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    yeri görmek lazım.Söz konusu yerin resmi var mı? en az 1ki kilit kullanman gerek.ilaveten branda da caydırıcı olabiliyor.oturduğun binadan/pencereden görülebilir olması arada bir kontrol imkanı verir.motorun yaslandığı duvarsa eğer,duvara ,duvar eninde arkadan somunlu çelik kancaya şifreli veya alarmlı kilit takarsan diğerlerinden daha sağlam olacaktır. anahtarlıların tamamını artık açabiliyorlar..

kentsel dönüşüm olacak diyorlar bizim binaya bina kanununda asansör ve otopark mecburi imiş bakalım ne olacak bu dediğim uzun vadede olacak iş komşuya derim penceresi demir parmaklı buraya iki zincir takabilir miyim diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bizim evin sokaginda oyle birsey olsa direk sikayet eder kaldirtirdim. Kaldirim herkesin.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trol seni.Bi bitmediniz anasını satayım.Resmini google da aratınca dansöz ayşe çıkıyo.
    Draconian bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)