Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

sorum olacak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı benscooter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin grip değil mi xmax ın lastiği
    evet michelin city grip,,değişmenize hiç gerek yok,değişsenizde ne ile değişeceksiniz,bundan iyisi ne varki,,michelin city grip michelin in özellikle scooter için ürettiği çok kaliteli lastiktir,bilmeden yazmışlar değişin diye,,diğer scooter markalarıyla karıştırmışlar çünkü fabrika çıkışı çok adi lastikle geliyor diğer marka motorlar, mesela honda pcx gibi,ancak yamaha xmax en kaliteli lastikle geliyor diyebilirim(yamaha nasıl böyle bir yanlışlık yaptıysa)

ancak xmax , maxı scooter olduğundan ,ağırlık,motor gücü ve ilk motorunuz olması açısından size büyük gelebilir,onun yerine yamaha nmax veya honda pcx size daha çok yakışır düşüncesindeyim.pcx te karar kılarsanız kesinlikle lastikleri değişmeniz gerekir,

ancak herşeyden önce ehliyet şart

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Bir bayan olarak sen zaten boyda 185cm
    R25 ile falan uğraşma direk R1 al başla bağaj ila lazım ise URAL isimli motor geliyor yanında sepetide var oda olabilir epey bir eşyanı koyarsın.
    Darkfriairs bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Allah da beni böyle yaratmış
    Darkfriairs bunu beğendi.

Merhaba
    Bazı arkadaşlar mantıklı bişeyler yazmış.
    250 cc bence almamanız lazım , çanta takabileceğiniz 125 cc scooter lar olmalı bence seçenekler.
    İyi akşamlar
    benscooter bunu beğendi.

benscooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serkany adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir bayan olarak sen zaten boyda 185cm
    R25 ile falan uğraşma direk R1 al başla bağaj ila lazım ise URAL isimli motor geliyor yanında sepetide var oda olabilir epey bir eşyanı koyarsın.
    ural dediğiniz motor sepetine insan oturan onu alacağıma araba alırım motosiklet isteğim trafikten kurtulmak
    yer uçağı ehliyetsiz bir şey kullanmaya çok karşıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maxi scooter daha rahattır vites derdin olmaz , xmax selesi biraz sert yumuşak sele aksesuarı ile daha rahat olur

zincir yağlaması zincirin gevşemesi vs vs çok yorucu oluyor scooterda 2000-3000 de bir bakım yap sorun kalmaz
    gaziosmanpaşa sanırım kardeşler bayisine sordum gittim bizzat şu an yok istersen önsipariş yaparız dediler içime sinmedi selenin sertliğini bende duydum 2016 modelindede aynı sorun olmazsa xmax 250 alıcam eğer sorun devam ediyorsa iron xmax 250 alıcam BU YAZ YA ASFALT AĞLAYACAK YA BEN

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Bir bayan olarak sorulan soru aşağıda.
    "aynı cc olmasına rağmen neden silindirler farklı neden her ikisi iki silindir değil sıkıştırma vs..özellikleri çift silindirden mi kaynaklanmaktadır"

Nedense bu soru haricinde bir çok şey karalanmış. Bir bayana bunu açıklayın önce. uralı, sıkuturu, lastiği, zinciri geçin. Sıkıştırma sebebi neden farklı, tork neden birinde filanken diğerinde falan onu bir açıklayın.
    benscooter bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Darkfriairs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir bayan olarak sorulan soru aşağıda.
    "aynı cc olmasına rağmen neden silindirler farklı neden her ikisi iki silindir değil sıkıştırma vs..özellikleri çift silindirden mi kaynaklanmaktadır"

Nedense bu soru haricinde bir çok şey karalanmış. Bir bayana bunu açıklayın önce. uralı, sıkuturu, lastiği, zinciri geçin. Sıkıştırma sebebi neden farklı, tork neden birinde filanken diğerinde falan onu bir açıklayın.

hocam ofsaytı açıklasan daha az yorulursun ne yaptın sen sıkıştırma diyorsun tork diyorsun nasıl anlasın kızcaaz

benscooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorumun altına koyacağım yatağıda buldum eski bir yatak atılmış yataş falan oluyor ya aldım kömürlüğe koydum lastiğin havası inmesin diye orta sehpaya alsam bi şey olmaz da yan sehpaya alsam düşer mi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)