Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza Geçirdim. Bilinçsizce Kapıyı Açan Varlık Yüzünden.

REKLAM ALANI

Adamın biri bu yüzden bana dava bile açtı.Kapıyı aniden açınca Allah'tan freni yavaşça sıktım hızım da düşüktü.Sonra bana küfür edip kapıyı kapattı devam etti.Ben de motordan indim.Sonra Allah ne verdiyse...Açsın,bir şey olmaz.O an tepki veriniz,benim önerim.Zamanla biter bu işler,ancak tepki vere vere bitebilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Geçmiş olsun, motorda korkuyoruz istanbul trafiğinde sen iyi cesaret bisiklet aman gözünüzü seviyim...

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam kaza geçirdim diyor, ne acılar çektiği meçhul. Senin derdin nokta ve virgül
    Yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmiyoruz. Motosiklete binerken kask takmıyoruz. Araba ile giderken trafik kurallarını hiçe sayıyoruz. Metroya binerken, inen yolculara yol vermiyoruz. Sonra bir bakmışsın park halindeki arabadan inerken aynaya ya da geriye dönüp bir kez olsun bakmıyoruz. Bunların hepsi aynı kültürün öğeleri. Birçok şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Amacım kırıcı olmak değil tavsiyede bulunmaktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Alıntı REASON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorsikletle değil ehliyeti aldım ama daha motor yazın :/ Ben iyi bir bisiklet sürücüsüyüm haftada 3 kez 40/50 km lik turlar yapıyorum ama her seferinde biriyle kavga ediyorum çok dangalak var. Kazada geliyorum diyodu zaten. Sultan ahmete gitmiştim geri dönünce eyübe doğru şeridin en sağından gidiyorum Tamam biraz hızlı gidiyorum ama çokta değil. Trafik sıkışık 6/7 metre civarı önümdeki opelin ön kapısını açtı kadın ne bir aynaya bakmak var direk açıyor ben o sırada frene asıldım bağırdım kadın anladı Kapıyı çekicekti ama nafile kapıya çarptım. Kapının yukarsından takla attım ön tarafa kafam yere vurdu öyle takla attım ama Kask vardı Kask hayat kurtardı gerçekten Kask olmasaydı belkide ölmüştüm ama sırtım çok ağrıyor. Muhteşem şöför bi hastaneye bile götüreyim demedi sanki hiç bişey olmamış gibi bende şoktayım zaten adam indi nasılsın dedi bastı gitti. Babamı aradım 15 dakkaya geldi hastaneye gittik önemli bişey yok dediler şaşırmadım değil sırtım kötü çünkü.Bisikletle böyleyken motoru alınca neler yaşiyicam çok merak ediyorum. Yandığım nokta adamın plakasını almayı unuttum polise filan giderdim belki ceza filan yazarlardı. Neyse çok uzattım artık ortadan gidicem en sağdan gidince atlayan insanlarmı dersin dilenci çocuklarmı dersin sıkıldım onlardan.
    Kardeşim sana da geçmiş olsun. Buraya yazıp derdini anlatabildiğine göre iyi olduğunu varsayıyorum. Bundan sonrasında daha dikkatli olmanı ve kazasız belasız bir motosiklet hayatı dilerim.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Sana 1-2 kapı açıldıysa ve davete icap etti isen artık konuyu öğrendin demektir.
    Birileri seni sopayla döve döve 3 gün bu yaşadığın olayı izah ederek anlatmaya çalışsaydı öğrenemezdin.

Emin ol edindiğin şu tecrübeyi parayla satın alamazsın.

Bu arada geçmiş olsun..
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmiyoruz. Motosiklete binerken kask takmıyoruz. Araba ile giderken trafik kurallarını hiçe sayıyoruz. Metroya binerken, inen yolculara yol vermiyoruz. Sonra bir bakmışsın park halindeki arabadan inerken aynaya ya da geriye dönüp bir kez olsun bakmıyoruz. Bunların hepsi aynı kültürün öğeleri. Birçok şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Amacım kırıcı olmak değil tavsiyede bulunmaktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Kardeşim sana da geçmiş olsun. Buraya yazıp derdini anlatabildiğine göre iyi olduğunu varsayıyorum. Bundan sonrasında daha dikkatli olmanı ve kazasız belasız bir motosiklet hayatı dilerim.

Yahu tamam iyi, güzel, hoşta; bu konu ve içeriği ne yeri ne de zamanı güzel kardeşim.
    Adam canıyla cebelleşiyor, sen imla kuralları peşindesin.
    Uyaralım tabi, uyarmamız da gerekli. Fakat öyle bilinçsiz insanlar mevcut ki; hem suçlu hem güçlü tanımının tam karşılığı cinsinden.
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Breton S125
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Shift", ","(virgül) ve "." (nokta) tuşlarının yerini öğrenmenizi tavsiye ederim.
    Shifti bişey yapamam telefondan yazıyorum bazı kelimeleri otomatik büyütüyor,diğerlerinde haklısın pek dikkat etmiyorum.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı berkay3212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasal olarak kapı açıp kazaya sebep veren suçludur. Trafik yönetmeliği madde 110.a açın bakın.
    Canım kardeşim önemli olan cezayı kimin aldığı değil kimin zarar gördüğüdür. Öncelikle hayatta kalmalı daha sonra kimin haklı olduğuna bakmalıyız
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Yahu tamam iyi, güzel, hoşta; bu konu ve içeriği ne yeri ne de zamanı güzel kardeşim.
    Adam canıyla cebelleşiyor, sen imla kuralları peşindesin.
    Uyaralım tabi, uyarmamız da gerekli. Fakat öyle bilinçsiz insanlar mevcut ki; hem suçlu hem güçlü tanımının tam karşılığı cinsinden.
    Peder günah çıkartıyor musunuz? (Ortamı yumuşatmak adına soruyorum lütfen yanlış anlaşılmasın!)

Yusufum öncelikle geçmiş olsun! Bende yol bisikleti kullanıyorum trek 1.2 2011 model ve özellikle yağmurlu havalarda e-5 de durmak gerçekten zor bir kere şirinevler köprüsünün altında kaza geçirdim neredeyse ölüyordum.Ve inan bana çoğu kişi benim sürdüğüm kadar tehlikeli bisiklet kullanamaz ama artık yapmıyorum.Mümkün olduğunca durabilecek kadar mesafeni ve hızını koru yoksa bir daha bisiklet kullanamazsın.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peder günah çıkartıyor musunuz? (Ortamı yumuşatmak adına soruyorum lütfen yanlış anlaşılmasın!)

Yusufum öncelikle geçmiş olsun! Bende yol bisikleti kullanıyorum trek 1.2 2011 model ve özellikle yağmurlu havalarda e-5 de durmak gerçekten zor bir kere şirinevler köprüsünün altında kaza geçirdim neredeyse ölüyordum.Ve inan bana çoğu kişi benim sürdüğüm kadar tehlikeli bisiklet kullanamaz ama artık yapmıyorum.Mümkün olduğunca durabilecek kadar mesafeni ve hızını koru yoksa bir daha bisiklet kullanamazsın.
    Kabız değilse çıkartırız hafız
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Kabız değilse çıkartırız hafız
    peder film adamsın ne diyeyim seni tekrar tekrar izlemek lazım
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)