Arkadaşlar sayfalarca yazdığımız başlığı size iletmiş ancak ya okumadınız ya da tatmin olamadınız. 0-100 6-7 saniye civarındadır. Lastikler sınıf standartının üstünde ancak kalite değil. Frenleri bana göre KTM harici diğer 250cc motorlardan daha iyi. Titreşim tek silindir olduğu için elbette ki var ancak elde ve ayakta hissedilmiyor, sadece varlığını biliyorsunuz. Sele konforlu ve rahat denemez ancak bana göre rahatsız edici de değil. Uzun yol motoru olmaz bana göre, arkana oturtacağın kişi muhtemelen 15-20 dakka sonra sana saldırmaya başlar beni indir diye. Ben Ankarada yaşasaydım o motoru alırdım geçen sene ortasında şuan da alınır neden alınmasın. Farkettiyseniz şuana kadar yazdıklarım hep göreceli şeyler ve benim görüşlerim bunlar. Başından uyarayım paraya değer veriyorsanız ve marka takıntısıysanız bu motoru almayın, parçası ve servisi ucuz denebilecek seviyede değil, kolay kolay satamazsınız, aksesuar bulamazsınız. Ben bu motoru aykırı olduğu için tercih ettim, çok az insanda var bu hoşuma gidiyor. Üşenmedim Kore'den koruma demiri getirttim, gelen demir siyahtı en kalitelisinden gittim araba boyası aldım boyattım şasi rengine. Bana göre tek eksi noktası motorun boya ve bazı noktalardaki plastik kalitesi. Motorla yaşadığım tek sıkıntı,20 gün kullanmayınca kışın akü bitti. Akü çok kaliteli bir şey değil ancak o sürede bitmesi normal diyenlerde oldu ilk motorum olduğu ve ilk kışım olduğu için bilmiyorum maalesef.
http://i.hizliresim.com/a2N6WO.jpg