Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GD 250 NAKED

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar 200ns
    hyosung gd 250 n modelını kullanan varmı 250cc lık motora gore gucu cok ıyı ve guzel motor pek kullananı yok galıba arastırdım bualamdım
    motorun fıyatları hondaya gore daha ucuz ve daha guclu gorunusude benı baya cezbettı dezavantajlarını avantajlarını vs yazabılırsenız sevınırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25943669/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumdan "Green Arrow" nickli arkadaş kullanıyor ve gayet güzel tarafsız yorumları var motosiklet ile ilgili.Ama onu rahatsız etmeden önce şu başlığı bir incelerseniz sanırım çoğu sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
    Green Arrow bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    o baslıgı ınceledım gorunusuyle ılgılı yorumlar var kullancı yorumları goremedım pek

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı Mr.Duke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o baslıgı ınceledım gorunusuyle ılgılı yorumlar var kullancı yorumları goremedım pek
    aynı başlığı bende takip ediyorum, greenarrow teknik olarakta yorumlar yapıyor ve kendisi bu motorun kullanıcısı

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Bence fiyat performans ürünü.O paraya çok iyi bir motor.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Tipini begendiğim tipsiz motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bence almamalısın o ilandaki motor 2014 model 1 sezon bayinin elinde kalabilir fakat 2 yıl kalmış o yüzden fiyatı düşük tutmuşlar normalde 12.690 10 bin küsür tlyi çöpe atma.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Merhabalar. Birisi beni mi çağırdı
    Mr.Duke bunu beğendi.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güç/Ağırlık oranı çok güzel bir motor. 0-100'ü 250cc'den beklenmeyecek kadar kısa. Yakından görünce biraz küçük görülebilir ama tam bir eğlence motoru bence

Motosikleti
    pulsar 200ns
    evet bende gordum 4 5snde falan 100 u buluyor motor ama ıste frenlerı lastıklerı manevrası guzelmı motorun tıtremesı falan selelerı rahatmı ve ilandakı motor gercekten alınmazmı arkadasın dedıgı gıbı uzun yol yapılırmı

Motosikleti
    Tracer 900 2018
    evet bende gordum 4 5snde falan 100 u buluyor motor ama ıste frenlerı lastıklerı manevrası guzelmı motorun tıtremesı falan selelerı rahatmı ve ilandakı motor gercekten alınmazmı arkadasın dedıgı gıbı uzun yol yapılırmı
    İki mesaj yukarda green arrow var. Bir zahmet soruver kendisine

Motosikleti
    Arkadaşlar sayfalarca yazdığımız başlığı size iletmiş ancak ya okumadınız ya da tatmin olamadınız. 0-100 6-7 saniye civarındadır. Lastikler sınıf standartının üstünde ancak kalite değil. Frenleri bana göre KTM harici diğer 250cc motorlardan daha iyi. Titreşim tek silindir olduğu için elbette ki var ancak elde ve ayakta hissedilmiyor, sadece varlığını biliyorsunuz. Sele konforlu ve rahat denemez ancak bana göre rahatsız edici de değil. Uzun yol motoru olmaz bana göre, arkana oturtacağın kişi muhtemelen 15-20 dakka sonra sana saldırmaya başlar beni indir diye. Ben Ankarada yaşasaydım o motoru alırdım geçen sene ortasında şuan da alınır neden alınmasın. Farkettiyseniz şuana kadar yazdıklarım hep göreceli şeyler ve benim görüşlerim bunlar. Başından uyarayım paraya değer veriyorsanız ve marka takıntısıysanız bu motoru almayın, parçası ve servisi ucuz denebilecek seviyede değil, kolay kolay satamazsınız, aksesuar bulamazsınız. Ben bu motoru aykırı olduğu için tercih ettim, çok az insanda var bu hoşuma gidiyor. Üşenmedim Kore'den koruma demiri getirttim, gelen demir siyahtı en kalitelisinden gittim araba boyası aldım boyattım şasi rengine. Bana göre tek eksi noktası motorun boya ve bazı noktalardaki plastik kalitesi. Motorla yaşadığım tek sıkıntı,20 gün kullanmayınca kışın akü bitti. Akü çok kaliteli bir şey değil ancak o sürede bitmesi normal diyenlerde oldu ilk motorum olduğu ve ilk kışım olduğu için bilmiyorum maalesef.

Mr.Duke bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sayfalarca yazdığımız başlığı size iletmiş ancak ya okumadınız ya da tatmin olamadınız. 0-100 6-7 saniye civarındadır. Lastikler sınıf standartının üstünde ancak kalite değil. Frenleri bana göre KTM harici diğer 250cc motorlardan daha iyi. Titreşim tek silindir olduğu için elbette ki var ancak elde ve ayakta hissedilmiyor, sadece varlığını biliyorsunuz. Sele konforlu ve rahat denemez ancak bana göre rahatsız edici de değil. Uzun yol motoru olmaz bana göre, arkana oturtacağın kişi muhtemelen 15-20 dakka sonra sana saldırmaya başlar beni indir diye. Ben Ankarada yaşasaydım o motoru alırdım geçen sene ortasında şuan da alınır neden alınmasın. Farkettiyseniz şuana kadar yazdıklarım hep göreceli şeyler ve benim görüşlerim bunlar. Başından uyarayım paraya değer veriyorsanız ve marka takıntısıysanız bu motoru almayın, parçası ve servisi ucuz denebilecek seviyede değil, kolay kolay satamazsınız, aksesuar bulamazsınız. Ben bu motoru aykırı olduğu için tercih ettim, çok az insanda var bu hoşuma gidiyor. Üşenmedim Kore'den koruma demiri getirttim, gelen demir siyahtı en kalitelisinden gittim araba boyası aldım boyattım şasi rengine. Bana göre tek eksi noktası motorun boya ve bazı noktalardaki plastik kalitesi. Motorla yaşadığım tek sıkıntı,20 gün kullanmayınca kışın akü bitti. Akü çok kaliteli bir şey değil ancak o sürede bitmesi normal diyenlerde oldu ilk motorum olduğu ve ilk kışım olduğu için bilmiyorum maalesef.

http://i.hizliresim.com/a2N6WO.jpg
    sende aynı benım gıbısın farklı seyler daha cok dıkatımı cekıyor ve motorun gorunusu kusursuz bence ve 2.el pıyasasında okadar fazla motor yok cbr 250 veya ktm 200 dusunuyordum ama nereye adım atsam gorur oldum farklı seyler olması lazım elımde herkesın bıldıgı degıl gordugunde aa bu neymıs kaclık vs demelerı gerekıyor yanı kısacası tanımamalılar motoru uzun yol konusunda uzuldum acıkcası ama deger yanı katlanırım olmadı arkama bırını almam tek tabanca plastık konusunda neresı kotu kac km oldu kullanıyorsunuz tek basınıza 500 600km yapsanız benı yolda bırakmaz dıyıp hıc dusunmeden cıkarmısınız

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Metal aksamdan oluşan bir makineyi kar altında neden bırakıyorsunuz .Akü o soğukda normal olarak biter tabi.

Almadan once bu motorla ktm arasinda kalmistim. Tercihim Duke oldu ama ben alirken 1 yil binip satacagimi bildigim icin duke aldim. Yoksa bu modelden 10 bin tl ye 500 km de bulmustum, alacaktim.
    Duke hakikaten kalite kokan, ince detaylariyla asik eden bir motor. Parca fiyatlarida oyle ahim sahim degil bilinenin aksine. Ama Hyosungun bu serisi de cok ama cok guzel. Turkiyede tutmamasinin sebebi eski modellerin kronik sorunlari ve servis/parca belirsizligi bence. Mesela green arrow, koruma demirini kore'den getirmis ama duke icin her yerde bulabilirsiniz.
    Ben olsam uzun vadede satmayacak, servis vs dert etmeyecek olsam gd alirdim. Farklilik guzeldir. Kizilay bedava dagitmis gibi herkesin bindigi motorlar bana cekici gelmiyor.
    Mr.Duke ve Green Arrow bunu beğendiler.

Motosikleti
    sende aynı benım gıbısın farklı seyler daha cok dıkatımı cekıyor ve motorun gorunusu kusursuz bence ve 2.el pıyasasında okadar fazla motor yok cbr 250 veya ktm 200 dusunuyordum ama nereye adım atsam gorur oldum farklı seyler olması lazım elımde herkesın bıldıgı degıl gordugunde aa bu neymıs kaclık vs demelerı gerekıyor yanı kısacası tanımamalılar motoru uzun yol konusunda uzuldum acıkcası ama deger yanı katlanırım olmadı arkama bırını almam tek tabanca plastık konusunda neresı kotu kac km oldu kullanıyorsunuz tek basınıza 500 600km yapsanız benı yolda bırakmaz dıyıp hıc dusunmeden cıkarmısınız
    Temas halinde olduğunuz tek plastik aksam depo kısmı. Yakınında durunca kaliteli değil diyebiliyorsunuz ancak bunu kozmetik takıntısı olan insanlar için söylüyorum ben. 4000 km civarında yol yaptım. Tek marşta en fazla 120 kilometre yaptım o yüzden fazlası konusunda bir şey diyemeyeceğim ancak uzun yolda yoruyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metal aksamdan oluşan bir makineyi kar altında neden bırakıyorsunuz .Akü o soğukda normal olarak biter tabi.
    Esasen üstü kapalı yani balkon altı ama rüzgarla bulaşan kar onlar. Direk maruz kalmıyor yani. Aküde sökülü vaziyette bitmemesi için
    Mr.Duke bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)