Hoparlör Hakkında Bir Soru
Reklamlar
-
Merhaba abilerim herkese iyi pazarlar.Bugün bir radyoyu söktüm ve parçalarını ayırdım.İçinden çıkan speaker var iki ucu var adaptöre bağlayınca zızzzzt ses yapıyor.Bundan müzik çalmasını istiyorum.Yani benim istediğim müzik çalsın istiyorum.Bunu yapabilir miyim ? İki ucu var sadece.Herkese teşekkürler...
Reklamlar
-
Yaparsın ama az birşey sesi çıkar eğer amfiye bağlarsan daha çok verim alırsın
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Yaparsın ama az birşey sesi çıkar eğer amfiye bağlarsan daha çok verim alırsın
Hocam farketmez benim amacım ses çıkarmak ama internette bulamadım nasıl yapacağıma dair bir video,yazı vs. Siz bulduysanız atar mısınız çok sevinirim.Teşekkürler.
-
Adaptöre bağlamaya devam edersen zarar görür.En basitinden herhangi bir mp3 player gibi cihazın kulaklık çıkışından kabloyla hoparlörün iki ucuna bağlarsan ses alırsın.
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Adaptöre bağlamaya devam edersen zarar görür.En basitinden herhangi bir mp3 player gibi cihazın kulaklık çıkışından kabloyla hoparlörün iki ucuna bağlarsan ses alırsın.
Hocam kulaklığı iki ucunu açıp hoparlöre bağlarsam olur dimi ? Teşekkürler.
-
Olmaz bence cok az ses verir
-
ilkay059 adlı üyeden alıntı
Hocam farketmez benim amacım ses çıkarmak ama internette bulamadım nasıl yapacağıma dair bir video,yazı vs. Siz bulduysanız atar mısınız çok sevinirim.Teşekkürler.
En basitinden 3.5 mm jak al o jackin 3 ucu var 2 tanesi hoparlör için bir tanesi şase için
Ama amfi kullanmadan yaparsan ses az çıkar
-
truck123 adlı üyeden alıntı
Olmaz bence cok az ses verir
En basitinden demiştim.Radyodan çıkan bir hoparlör bu sonuçta.Ev sinema sisteminin çıkışına bağlarsan da ses alırsın ama nereye kadar kaldırır?
-
Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için en kısa zamanda deneyeceğim iyi geceler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)