inzell kimmiş, hangi motorları kullanmış (Dual MotoVlog)
Reklamlar
-
Selamlar! Şimdiye kadar hangi motorları kullandım, motosiklete nasıl başladım konularını içeren bir dual motovlog çekimi yaptık motobaba kanalı ile. Beni daha detaylı tanımak için izleyebilirsiniz, özellikle 10. dakikadan sonrası motosiklet başında geçiyor bir bakın, sevgiler.
Ayrıca güzel içerikler üreten motoBaba kanalını takibe alabilirsiniz, ben beğendim.
Reklamlar
-
Kardeşim, Doğu Avrupa seyahatini de siteden takip etmiştim hayranlıkla. Gerçekten taktir edilesi bir insansın. Ne güzel ki litrelik bir makinayı satıp 150 lik motorla devam etmen gerçekten egonun ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. Allah yolunu bahtını hep açık etsin.
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Kardeşim, Doğu Avrupa seyahatini de siteden takip etmiştim hayranlıkla. Gerçekten taktir edilesi bir insansın. Ne güzel ki litrelik bir makinayı satıp 150 lik motorla devam etmen gerçekten egonun ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. Allah yolunu bahtını hep açık etsin.
teşekkür ederim gerçekten. egolar her zaman başımızın belası oluyorlar günlük yaşantımızda olsun, özel hayatımızdaki ilişkilerimizde olsun... hepimizin yolu açık olsun inşallah
-
-
Freye adlı üyeden alıntı
Çok güzel geziyosun,iyi cesaret gerçekten.
Ama o paylaşmadığın,gizli tutuğun Ukrayna gezindeki fotoğrafları unutmadım hatırlatayım.
teşekkürler
hehe yok be abi, ne fotoğrafı olacak sanki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)