Farklı bi tarz olmasını istemiştik ama fazla uzun sürmedi kaza yapınca.
Adana Plasti Dip'te yapılmıştır.
Farklı bi tarz olmasını istemiştik ama fazla uzun sürmedi kaza yapınca.
Adana Plasti Dip'te yapılmıştır.
Güzel olmuş, elinize sağlık.
Sürtünme kısımlarının dayanıklılığı ne durumdaydı? Dizin değdiği yerler.
Birde tüm bu parçalar için ne kadar boya gitti? İşçilik hariç ne kadar maloldu?
evet ırzına geçilmiş cbr 250,bencede trde tek
rengi baya iy olmuş bu arada geçmiş olsun
ben beğendim sarı yakışmış kaza için de geçmiş olsun umarım sizde bir şey yoktur ,bu işlem kaç para tutuyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Plastidip yapacağına git kask al be hocam ls2 nedir.
bence güzel olmuş ama sonunda nazara gelip kaza yapmış, yazık olmuş emeklere ...
dize gelen yerlerde uygulama yoktu. yalnız firma 2 yıl boyunca sürtünmeye çiziğe karşı ücretsiz tamir garantisi verdi yani herhangi bir ufak çaplı çizikte
garantisi vardı. toplam 500 tl aldılar bilemiyorum boya ne kadar gittiğini.
sanada teşekkür ederim. hayatını şimdi siyah beyaz yaşamaya devam edebilirsin
teşekür ederim dostum
teşekkürler. bize bişe olmadı çok şükür.. 500 tl
o kasklar kobaylarımız bizim asıl kaskım agv k4 beni düşündüğün için teşekkür ederim
sağlık olsun şans
Buda aynı uygulamayı megelliye yaptık. bu yanar döner boya bukalemun diye geçiyor
Apaci motoru gibi olmus, komple sari cok yakisirmis ama belli yani, gecmis olsun
Megelliye uygulanan daha çok yakışmış bence baya güzel.
Bence güzel olmuş
Maliyeti ne oldu?
sarı renginin hikayesi çok farklıydı. evet megelli daha güzel oldu rengi çok güzel
zevk meselesi de hiç yakışmışmı madem zevk meselesi bende bıyık bırakayım konuyu açan arkadaşın yazdıklarından bi şey anlamadım motorun eski rengi bin kat daha güzelmiş
Bende beğendim.Güzel olmuş keşke kaza olmasaymış.Ayrıca snapy saygı göstermezsen saygı görmezsin.
Plastidip yaptırcak olsam ben yanarlı dönerli janjanlı bişey yaptırırım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)