Isıtıcı ayak tabanlık aldım. Gerbing 12V . Şiddetle Tavsiye olunur
-
Reklamlar
-
90 doları yakarım daha çok ısıtır
-
Moderatör
Hocam hiç bir şey anlamadım. Bu tabanlıkları ayakkabının / botun içerisine mi yerleştiriyorsun? Eğer öyle ise aküye nasıl bağlanıyor ? Yani bir kablo bağlantısı var ise ayaklarınız kabloya bağlı mı kalıyor bir şekilde ? Kafam karıştı?
-
Nası aküye la? Bildiğin akü? Ayak bileklerine cırt ile takılan powerbox falan değil yani? Aküye bağlamak nedir abi olurmu öyle şey allaaasen
-
snappy x adlı üyeden alıntı
doları bozdur daha fazla kağıt olsun
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
doları bozdur daha fazla kağıt olsun
266 türk lirası yapıyor,5 liradan 1 top 500 kağıt alsan ohooo
-
Bazen sırf ne yazmışsın yada bi şey ezdin mi diye bakmaya giriyorum foruma
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
malkara kömürü alırız iki ton daha hesaplı
-
Ihtiyac ise alinir 3 e 5 e bakilmaz, butcesi varmis ki almis, hayirli olsun.. Elcik isitma dan bahsedeyim bende verilen her kurusa deger.. mutlulugun diger adi sen ne diyorsun...
-
-
hayret aynısı on dolara var diyen olmamış yanlış mı anladım motorla bu mevsimde izmir İstanbul yaptın öyleyse saygıyla eğiliyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hayret aynısı on dolara var diyen olmamış yanlış mı anladım motorla bu mevsimde izmir İstanbul yaptın
öyleyse saygıyla eğiliyorum
Abi seni mi kıralım? Yokluk mu hissettirelim sana bu yaşından sonra? Ahanda diyorum
Aynısı on dolara var.
Ulan arkadaş yine günü kurtardım şrefsizim :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Abi seni mi kıralım? Yokluk mu hissettirelim sana bu yaşından sonra? Ahanda diyorum
Aynısı on dolara var.
Ulan arkadaş yine günü kurtardım şrefsizim :D
ömrün troll be halbuki kaç gündür forumun herkese yardımcı olan abisi modundaydın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Fotolara gore akuden gelen kablolara jak fisle baglantilari var ancak uzun yolda kullanilirda sehir icinde dur kalk da in binde fis sok tak kullanisli olmaz ben isvircreden getirmistim kucuk pilleri mevcut corap kenarina takiyorsun tabanliklara bagli isitiyor cok kullanisli rahat cifti 200 tl batarya 2 adet,altlik 2 adet,sarj aleti toplam fiati. Birtanede fazla var istiyen olursa ozel mesaj yazabilir.
-
90 dolarlık çakmak gazı alır yakarım daha çok ısıtır.
Ghost Rider mod on
-
Uzun yol için gayet geçerli bir ürün pantolon içinden de kablosunu belden çıkartırsın ordan çakmaklığa bağlarsın bu kadar basit bence. Elcik ısıtma ile ilgili olarak söyleyeceklerim var, elcik ısıtmalar rüzgarlık olmadan bi işe yaramıyor bilginiz olsun. Bi rüzgarlık elcik ısıtma bi de tabanlıkla kutuplara giderim.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Ayaklar kabloyla motorun biyerine bağlı olmalı. O motordan hiç inmeyeyim mi ?
Verimli olsa da hiç pratik durmuyor.
Bataryalı olsa daha pratik olurmuş.
-
--bıyıklı esnaf mode on--
Ne gerek var birader orana burana kablo sokuşturmaya. Al bi cep sobası tamam işte.
--bıyıklı esnaf mode off--
-
Draconian adlı üyeden alıntı
--bıyıklı esnaf mode on--
Ne gerek var birader orana burana kablo sokuşturmaya. Al bi cep sobası tamam işte.
--bıyıklı esnaf mode off--
Sende var mı abi? Kaç para?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)