Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cbf 150-tvs apache rtr 150

REKLAM ALANI

Selamun aleyküm arkadaslar.kafama takilan bi soru var simdiden cevaplariniz icin tesekkurler cok faydasi olcak bana emin olun.cbf 150 mi aliyim tvs apache mi?kafamda 3 tane motor vardi.cbf ybr ve tvs vardi.ama ybr yi eledim.iki sene kullandim saglam motor.ama bana gore cılız geliyo ya.bu yuzden eledim ybr yi.birde hepsinden onemlisi motorun şişme yapmamasi.uzun yolda bogulurmu şişermi bu onemli benim icin.arada uzun yol yaparim motorla bu yuzden.saglamlkta cbf kadar olcagni sanmam tvs nin.ama uzerinde yazan markaya para vermek istemiyorum.sekli goruntusu olarak tvs agir basyo ama kararsizim.ha bu arada al sat yapmycam.en az 3 sene binerim niyetim bu.sizce hangisini aprsam pisman olmamcbf yag yakyo diyolar o canimi skyo biraz.simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    as tvs derim yakışıklı sağlam motor çok az titreme var diyorlar okadrda olur rahatsız etmiyor

Titresim varmis evet.ama pek sknti olcagni sanmyorum ya.uzun yola ne dersin kardesim?bogulurmu?

Motosikleti
    benim mondi uzun yola gidiyor omu gideniycek ustam kullanıyor çokta hoşuma giden bir motor sıjıntısı yok her gün 26 km git gel yapıyor artık 4 zamanlılarda boğulma kalmadı

Masraf ckarirmi tvs?bilgin varmi?bakimlarini gununden once yaparim sknti degil o ama durduk yerde ariza verirmi

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Aleyküm selam.Ben cbf alırdım.

Sebebini aciklarmisin kardesim?neden cbf?

Motosikleti
    verceğini sanmıyorum ikiside kendini kanıtlamış motorlar

Kardesim tvs yatti kafama ya.guzel motor.dedigine gore saglam motor.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yeni kasa tvs apache sahibiyim uzun yol olarak seni tatmin eder mi bilmem ama 1 ayda 3 kere kütahya-bursa arası git gel yaptım.

Kütahya-bursa arası 200 km. Hiç molasız gittim hep.110 kiloyum, ortalama 100-110 km hız ile.

Titreşim evet var ama alışıyor insan. Ben hiç titreşim istemiyorum derseniz tvs yi eleyin.

Geri kalan herşey için tvs çok yerinde bir karar olur. Yakıtı-gücü-şekli şemali-göstergeleri -sorunsuzluğu -parça fiyatları için tvs yi tercih ettim. Pişman değilim açıkçası bu sınıfta tvs yi tercih ettiğim için.

Bu arada gidonu ss vari birşey tek gidon değil yani ybr ve cbf gibi. 2 ayrı boru.
    Hafif eğiktir sürüşü. Demek istediğim şu, konfor 1. Plandaysa aralarında en konforsuzu tvs dir.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı xtutkumxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sebebini aciklarmisin kardesim?neden cbf?
    Cbf uzun yolda sorun çıkarma olasılığı daha düşüktür, tvsye göre biraz daha rahattır ayriyetten cbfe uzun tur camıda taktırabilirsin(tadından yenmez), arka ve yan çanta için demirleri çantaları hazırdır direk alıp takabilirsin uzun yol için, sıfır titreşim uzun yol için güzel bir konfor, bi ihtimal daha az yakabilir, servis ve parça ağı geniş bulamıyacağın bir parça olmaz, komple koruma demiri takabilirsin düşüp kalkmada çok güzel korur gibi gibi

Motorun guzelmis allah kaza bela vermesin.konfor aman aman onemli degil ya.benim istedigim masraf ckarmasin olur olmadk yerde.bakim yonunden skntm yok fazlasyla bakarm motora.gunu gelmeden.tek istedigim sey motorda uzun yolda bogulma olmasn saglam olsun yeter.uzun yol yaptm dediniz bogulma oldumu motorda?yani gaz yememe gibi bisey oluyomu bi sure sonra?yoksa ilk calstgi gibi calsyomu?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler