çok güzel, alarmlı ama kurmuyorum, motor ile beraber uyuyan bir kedi ailesi var, motoru koyduğum yerde bebekli bir daire var, geçen egzoz sesinden çocuk uyanmıştı, üzülmüştüm, artık dikkat ediyorum ...
polo34 abus kalitesine yakın mı abus aklımı çelmiyor değil
bende kullanıyorum artı eksi kabaca yaziyim.2aydır kullanıyorum.
1. önceliğim yağmur ve ses özelliği idi.pilin özelliği yüzünden ses gayet tatminkar ufak saat pillerinden değil minyatür kalem pil boyunda 1 pil.hem sesi daha iyi çıkıyor hemde pil ömrü bakımından daha iyi.ayrıca su geçirmezliğinde fark ediyor.sensör oldukça hassas kediler bile alıştı sürtünüp geçerken uyarı veriyor o sırada kaçıolar
kilit anahtarı bence çok büyük onu hiç beğenmedim.sarı bölümü plastik ama disk kilitinin girdiği yerden içinden çıkan ufak alyanla açılıyor.avrupa üretimi o yüzden dandik değil.paranın karşılını veriyor diyebilirim.uygun fiyatlı alarmlı disk kilitleri yağmurda çabuk bozuluyor.120 tl ye n11 den almıştım.tavsiye ederim.abus kullanmadım hiç kullananda tanımadım karşılaştıramicam ama arada alarımlı bir abus ile 250 lira minumum oynuyor.
bunlara boşuna para verme,malzemesi bildiğin tutya dır arasına levyeyi sok kastır veya keskiyi sok bir çekiç vur 2 parçaya ayrılır,hırsızlar bu tip disk kilidini görünce bıyık altından gülüyor,sadece görüntüsü var okadar,
gerçek koruma istiyosan ve hırsız disk kilidini görünce ovvvv demesini istiyorsan bunu alıcan başkası yalan
öyle alarm sesinide diğerleri gibi sakızla falan kapatamazsın suya bile dayanıklı,,ben aldım çok memnunum
http://www.feyizoglu.com/Granit-Dete...i_49420.html#0
Gerçek kalite istiyorum da abus beni aşıyor
soğuk sprey testine tabi tutulmuşmu yer uçağı bilgin varmı
alarm sesi sakızla nasıl kapatılamıyor kafam karıştı sesin çıktığı deliklere parmak sokma riski yok sanırım
şu masrafı ekle bu masrafı ekle derken taksiye binmek daha karlı olacak gibime geliyor
Bende abus disk kilidi almayı düşünüyorum banada nedense daha güven verici geliyor ayrıca abus hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım
Ne ilgisi var yahu, ikisi bambaşka şeyler. Ben de abus granit detecto disk kilidi kullanıyorum + kaskomda var.
Sırf kasko var diye motoru kilitlemeden bi yerde bırakıp gidecek miyiz yani? 1 defa motorun çalındıktan sonra artık sana kasko yapacaklarını mı sanıyorsun. Sonra alacağın motor ne olacak?
Tamam abus'un granit serisi aşırı pahalı ama sana çok yüksek seviyelerde güvenlik vaadediyor. (buz spreyi, 600santrigrat ısı dayanıklılığı, dayanlıklılık, vs.) Tabii bütçe meselesidir, keşke herkes alabilse, caydırıcılık anlamında da olsa önlemimizi alabilsek.
bende urban disk kilidi, urban zincir, securage disk kilidi, armor disk kilidi var, motorun üzerine ince örtü, onun üzerine de moto çadır var, hırsıza kilit dayanmaz, maksat vakit kaybı olsun, tercihi değişsin, haftada iki üç gün en fazla motora biniyorum, motor ön arka lastik stantlarının üzerinde yatıyor
demir doğrama yaptırmayı düşünüyorum küçük motosiklet garajı bildiğiniz garaj gibi değil kirbit kutusu iki kaliteli asma kilit motor zincirle bağlı olacak abus zincir alarmlı disk falan branda dan vazgeçtim kapısı olmayan merdiven altı müsait gibi bi yer var oraya kapı yaptırmayı da düşündüm ama vazgeçtim
bildiğim kadarıyla, motor zorlanırsa kilit, diski büküyor, yani pek mantıklı bulmuyorum bu kilitleri..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)