iyide topic i açan arkadaş en iyi 10 motosiklet diilde en iyi 10 honda yı seçmiş gizli reklam kokusu var reklam üst kuruluna şikayet etçem
iyide topic i açan arkadaş en iyi 10 motosiklet diilde en iyi 10 honda yı seçmiş gizli reklam kokusu var reklam üst kuruluna şikayet etçem
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
tümer hondanın sıtesınden gırıp secmıs ıste.belırtmıs zaten DD.misal olaraktan yani.NicemaN adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
abi yok ben artık her topic in 2. sayfadan sonra geyiğe dönmesine alıştım sitede bu topicte geyiğe sarmıştır diye yazdım ilk sayfadan
trenox adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
neden v-strom yok? transalp'ten ve diğer bir çok endurodan daha iyi değil mi verileri? Neye göre seçtiniz merak ettim. Ben internette bir sitede 4 kıyaslamayı okudum. Suzuli DL650, yamaha,honda, BMW en iyisi (her açıdan) v-strom seçilmiş. Sizneden seçmediniz çok ama çok merak ettim. Neden bu merak derseniz, yeni aldım yarın teslim alıcam üzüldüm...şimdiden teşekkür
avukat abi eğer DD nin verdiklerini diyosan onlar karışıklık olmaması açısından temsili bir resim olarak konulmuş.ilk açıklamasında yazıyo. ayrıca zaten enduro olarak zaten herkes 1200gs yi seçmiş, ama orta sınıf olarak bence v- strom
benim tercihim suzuki dr 800 çünkü ben ona biniyorum ama varadero1000 nin de yeri ayrı tabi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
GSX1300R (TURBO)
YZF_R1
ZX9R
GSX750R
YZF_R6
ZX6R
CBR600F (SPORT)
Bunlar sırasına göre, tabi GSX1300R'ın turbolusu olursa. yoksa tabiki hayalin YZF_R1. Zaten GSX1300R tipsiz bir motor, bana göre.
Ya da benim yaptığım gibi olsa olmazmı ? işte, ne güzel senin verdiğin numaralara göre sıraladım.Donald_Duck adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
DD neyi nasıl yazacağınızı gayet güzel açıklamış. hala okumayıp kendi bildiğiniz gibi yazıyorsunuz. DD bir sonuç çıkarmaya çalışıyor. onun formatı dışında bir şey yazmak istiyorsanız ayrı topik açın, adamın işini de zorlaştırmayın.
supersport/honda cbr600rr
cruiser/kawasaki vn1600
başlangıç/regal raptor 250cc
May the Force be with McLaren Mercedes
1-)Super-sport :suzuki gsx r1000
2-)Touring :Kawasaki Z750
3-)Sport-touring :suzuki sv 650s
4-)Moto-cross :.............
5-)Enduro :Kawasaki kle500
6-)Enduro-touring:Suzuki V-strom dl650
7-)Cruiser :Suzuki VZR 1800
8-)Naked :Ducati Monster 620
9-)Scooter :Keeway ARN 125
10-)başlangıç ise :Yamaha ybr 125
bunlarda benden...
Honda CBR 1000 derim başka yok
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
zevkler ve renkler tartısılmaz harley street rod derim..
"...AŞIKSAN VUR SAZA , ŞÖFÖRSEN BAS GAZA..."[SIZE="2"][/SIZE]
burada herkes her türlü motorun her marka ve modeline binmiş ki aradan seçim yapabiliyor. Benim bir cruiser'im şimdi de edurom oldu. Ama okuduklarımdan hareketle (yoksa niye alayım salakmıyım ben)
Enduro/ V-strom
Honda 1000 RR
Kawa Z 750
Hyosung GV 650
Yamaha YBR 125
Suzuki GSR 600
DRZ 400 SM
Benim tercihlerim...
ZZR 1400 KAWASAKi
[B] KapTaN 44[/B]
1-)Super-sport :suzuki gsx r1000/ducati 999
7-)Cruiser :yamaha virago 535
8-)Naked :Ducati Monster 620/yamaha fz6
9-)Scooter :vespa
10-)Başlangıç :keeway superlight 150
Super-sport :Triumph Daytona 675/ Honda CBR1000RR/ Kawasaki ZX-10R
Touring :Honda Goldwing
Sport-touring : Ducati ST4s ABS / Honda VFR800
Enduro-touring :KTM 950 Adventure / Honda Transalp
Cruiser : Hyosung GV650
Naked :Triumph SpeedTriple/ Ducati Sport Classic 1000 / Monster 620 i.e.
Scooter :Gilera Nexus 500
Başlangıç:Hyosung GT250 Comet
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
1-)Super-sport :suzuki gsx r1000/ducati 999
7-)Cruiser :yamaha virago 535
8-)Naked :Ducati Monster 620/yamaha fz6
9-)Scooter :vespa
10-)Başlangıç :keeway superlight 150
neden hayabusa son sıralarda gelıyor cekememezlık mı var?
racıng varsa kapısırım her turlu 1300r hayabusa?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)