Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizce bu ürünler nasıl

REKLAM ALANI
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı DrummerBT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kargo konusunda haklısınız ona yapabileceğimiz çok bir şey yok sadece iyi bir kargo firmasıyla çalışmak işe yarayabilir. Birde kargonun üstüne kırılabilir ibaresi konulursa belki daha özenli taşınabilir. Ayrıca mağazadan alacağımız kaskında geçmişini bilemiyoruz malesef, belki oda bir şekilde düşmüştür.Sonuç olarak güvenilir online mağazalardan kask almakta bir sakınca görmüyorum tabi ki alacağımız kaskı önceden bi şekilde deneyip kafamıza uygun olup olmadığına karar verdikten sonra.
    Kargolar yurtdisi alisverislerinde ekseriyetle uçakla geldiği için şöyle bir örnekle süsleyeyim konuyu..
    Oldukca fazla uçak yolculugu yapan-yapmış bir insan olarak yurtdışı seyahatlerimin neredeyse yüzde kırkında bavullarımın bi tarafları kırılmıştır. Ve bunlar yolcu bavulu bak, o an havaalanı yönetimine gidip şikayet edebilme şansı olunan bir durum olmasına ragmen sonuç bu.. Kargoların durumunu bir daha düşünmekte fayda var.

Neyse ben buradaki tanımadığım bir çok arkadaşı sırf motosiklet tutkuları olduğu için seviyor ve önemsiyorum. Bu sebeple neden alınmaması gerektiğini de anlatıyorum. Almanın mantıklı olduğunu düşünen varsa tabiki alabilir. Kimsenin kafasına silah dayayıp almayacaksın demiyoruz sonuç olarak

Haa son bir dip not Türkiyedeki çok guvenilir online mağazalarda bu raf ömrü bitmiş-çok az kalmış ürün satma olayları onlarca defa yaşandı. Hatta fuarlarda milletin gözünün içine baka baka bu tarz ürünleri millete itelemeye de kalkıştılar bunları da unutmayın derim.

Saglıcakla..
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Body armor herhangi bir tanesi olur. Linkteki attıklarınız neoprene benzer acayip bir kumaş gibiydi, çok verimli olmayabilir.
    Eğer daha düvenli bir şeyler isterseniz armor un sırt korumasını iptal edip onun yerine kaliteli bi komple sırtlık alabilirsiniz. Aslında ondan da öncesi bana kalırsa motosiklet botu. İtiraf ediyorum şu anda bulduğum en kalın botu giyiyorum ama arazide zemin yapısı ve şekli çok değişken olduğundan bilekler çok zorlanabilir.
    Kask işine gelirsek hadi kask uymadı diyelim, aylar sürecek bir süre boyunca bekleme süresi çekilmez.
    teşekkürler.. bota gelirsek GAERNE GX-1 Var güzel bot

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)