Hafta sonu Antalya da Bajaj Qute etkinligi vardı. Günlük hayatta işe yaramayacak saçma denemeler yaptık. iyi seyirler
Hafta sonu Antalya da Bajaj Qute etkinligi vardı. Günlük hayatta işe yaramayacak saçma denemeler yaptık. iyi seyirler
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
merak ediyorum o fiyata hiç sattılarmı yada alan oldumu gerçekten
17.000 tl ciddi rakam 2. el eli yüzü düzgün araba alabilirsin.evet sattı ptt bu araçlardan aldı.ayrıca sanayide çalışanlarda satın alıyor antalyada.motorcular vs dükkanı olanlar.biz 5 kişi bindik rahattıkda gayet götürdü bizi.kaat üzerinde olduğundan daha rahat ilerliyor.reklam arabası ve dikkaç çekmek için yapılan bir araba olur türkiyede dahası değil.12 13 olaydı yok satardı kanımca
kol fiyatlı muşamba pencereli kapalı dusuk cc motor viralı olmuş biraz
ruhsatta 4 tekerlikli motosiklet diye geciyormus bu ama surmek icin a2 mi lazım? =)
Deadlift çi güçlü abiler ön tarafı kaldırdı ama arka tarafı yerden kesemedi ona çok güldüm Arkada motor olmasın sakın
Her malın alıcısı olduğunu düşünürsek muhakkak alan olmuştur elbet.
bursada bunu test için açan şukla motocross var sanırım.
müsait olduğumda gidip test edicem eğlenceli olacağa benziyor
40 bin liraya klimalı Ford Transit Courier aldık. 660kg taşıma kapasitesi var. Dünya turuna çıkartabilecek ekonomik ve sağlam motoru var. Bu araçtan 3 tane yanyana koysan bi tane transit yapmaz. Yurtdışında Bajaj Pulsar ile aynı fiyata satılan aracı Bajaj Pulsar'ın 2 katı fiyatına satıyorlar.
Bir kişi hata yapar anlarım da, on kişinin aynı hataya düşmesi.. Ne bileyim sanki şey biraz.
O saçmalığa o kadar para verenin aklından şüphe ederim....
Emniyet kemeri : Yok
Camlar: Muşamba
Fiyat 17bin tl yersen...
O özelliklerde bir taşıta (araba demeye dilim varmıyor ) o para verilmez, nokta net.
Veren de hayrını görsün
saatte 70 km hızla bir şahinin yan yan gelip bu quteye vurduğunu düşünemiyorum pertsin 17 bin tl ye tahtalı köye bilet
şimdi bana bir sürü laf atarlar ulan ülkemizde bir dünya usta bu aracın kat be kat daha iyisini ucuza yapar ama trafiğe uygun değildir diye trafiğe çıkışını yasaklarlar
6-7 max ederi bu.Daha fazla etmez.200 cc arabamı olur yav :D
Akkuş hala mtden birilerini ikna edemedin qute almaya. Reklamın iyisi kötüsü olmaz devam )
Şu şarkıları çok mu aradınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)