Ruhsatta motosiklet yazıyorsa aracın içinde kask takmakta zorunlu olması lazım
Ruhsatta motosiklet yazıyorsa aracın içinde kask takmakta zorunlu olması lazım
Tayfun abinin dükkan ) Aralık ayında denedim ben bu aracı )
Iki tekere kalkabiloymusum bunde arap sekli biz 4 teker aevmiyoz cunku
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Şu konserve kutusu tekenekesini yakından inceledim, 5 dk dan fazla sürmedi notunu vermem. Bu kadar adi, ucuz ve ne niyetle yapıldığı belli olmayan bi araç daha görmedim. Bunu araba kıvamında kullanıp Allah korusun bi kazaya karışsan motosikletten daha az şansın var. Fabrikada montajda yarıda bırakıp apar topar piyasaya sürülmüş gibi bi hali var , içi bomboş ve pazarda satılan 5 liralık pilastik oyuncaklarin kalitesinde kokpite sahip. Fiyatını duyduğumda sadece gülüp ordan uzaklaşma ihtiyacı hissettim. Nohut pilav arabaları bile bundan daha sağlam duruyor.
youtube da videosunu izlemiştim sizlerde bakabilirsiniz b sınıfı ile kullanılıyormuş
Söylediğinde son derece haklısın. Hemde yüzde 8 motosiklet vergisi ile satılıyor.
Türkiyede fazla değil 6 aylık arge ve 1 adet range rover suv parasından az olan yatırımla herhangi bir büyük şehirin sanayi sitesinde bundan daha iyi ve mevcut vergilendirmeyle 8-9 bin liraya daha iyisi tasarlanıp yapılır.
Ayrıca bu bajaj ın üzeindeki teknoloji ve donanım(bir adet 250cc ye kadar su soğutmalı motor ve basit metal iskelet) 2000 yılının teknolojisine göre bile geri kaldığından 1995 yılında bile daha iyisini geliştirmek mümkündü.
Ama sadece tatil beldelerinde bile alınıp satılması kullanılması(ki emin olun binlerce satar) kapitalist sistemi rahatsız ettiğinden bu tür şeylerle uğraşan sanayide ki yetenekli insanlar yıllarca ana haber bültenlerinde magazin haberinden öteye geçmedi.
Bu soytarılığa kim neden para verir?Sonra bizim paramız yok,paramız değerli diyorlar...Parası kıymetli olan buna para vermez.Opel Corsa alır ona binerim daha iyi.Eski meski en azından araba.20.000 e çıkınca fiyat ne arabalar alınıyor ya.Yazık günah,şu ülkeyi,şu ülkenin güzel insanlarını enayi yerine koymaya doyamadılar ona üzülüyorum sadece.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)