4 Gün Yatırılan Motosikletten Yanık Kokusu Gelmesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Yağış vs farketmeden sürekli motora biniyorum lakin geçtiğimiz haftasonunda kar sebebiyle motorumu brandasıyla yatırmıştım.
Pazartesi motoru çıkardığımda işe gelip motoru stop ettikten sonra hafif bir lastik yanığı kokusu aldım. Geçici bir problemdir diye düşündüm ama her sürüşün ardından bu kokuyu alıyorum.
Koku arka taraftan geliyor. Önce lastik sürtüyor diye düşündüm, zira koku lastik yanığına çok benziyor, ama kontrolümde ne lastikte sürtme izi ne de sürtme sesine rastlamadım.
Sorun acaba kayıştan mıdır diyorum, sizce problem ne olabilir?
Hürmetler.
ride saferide responsiblyride smart
Reklamlar
-
Dört gün yatan motorda olsa olsa elektriksel bir arıza meydana gelir diye tahmin ediyorum, eski motosikletimde başıma gelmişti, kısa devre ve eriyen kablolar..
-
sakin olun ve kafanızdaki düşüncelerden kurtulun
yanık kokusunun sebebi çok yüksek ihtimalle egzos üzerine yapışan dış ortamdaki her türlü kirden geliyor. kış aylarında bu durum normaldir.
-
Motor sicakken brandayi orttuysen branda egzoza yapismis ve her suruste egzoz isindigi icin yanik kokusu aliyor olabilirsin, zamanla gecer benim basima gelmisti :D
-
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Paylaştığınız seçenekleri kontrol edeceğim. İnşallah basit bir durumdur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)