Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Kongresi

REKLAM ALANI
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Merhaba Arkadaşlar

Uzun süredir turizm organizasyon sektöründe bulunuyorum hemen hemen her konu hakkında sene içersin de paneller eğitimler kongreler oluyor , ancak şuanda motosiklet hakkında bu şekil de bir oluşum bulunmuyor , kendimce fikirlerim var ancak sizden de birkaç soruya cevap almak istiyorum.

Fuardan farklı olarak görsel içerikten çok teorik içerik olacak bir oluşumdan bahsediyorum.

Bir motosiklet kongresi olsa sabah 9 da gelip akşam 16:00 ya kadar oturup konuşulanları dinlemeniz için içeride ne konuşulsun istersiniz.

Bu kongrede davetli konuşmacı olarak kimler olsun istersiniz.

Bu kongreye katılım için cebinizde kaç para çıkmasını istersiniz.

Hafta sonu mu , Hafta içini mi tercih edersiniz ?

Şuan için yalnızca kurgu aşamasında , gerçekleştire bilir miyim bilmiyorum , ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Türkiyedeki 250CC kategorisindeki motosiklet fiyatlarının tartışılarak hangi firmanın makinesi o fiyatı hakettiğini öğrenmek isterim ben mesela

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Sorularınıza cevaben şahsi fikirlerim:

- Fuardan farklı kongre de olsa görsel ve video içerikli olması taraftarıyım daha çok akılda kalıcı olur.

- İçeride konuşulması gerekenler. Temel bakım bilgileri, güvenli sürüş tiyoları, trafik kurallarının önemi, ekipman seçimi ve önemi, yapılması ve yapılmaması gerekenler, motosiklet ve çevresel faktörler, başlangıç ve sonrası için motosiklet tercihi

- Davetli konuşmacılar için ilk aklıma gelen isimler AEA Barkın Bayoğlu, Rahmi Barutçu, Motoder başkanı yada yardımcısı, Tecrübeli kurye abilerimizden biri, Tr motosiklet distritübitörlerinden birkaçı

- Bu kongre mümkünse ücretsiz yada olabilecek en az maliyette olmalı, durumu olmayan arkadaşlarımızda faydalanabilsin. Yada ücret alt miktarlara çekilemiyorsa bile videolarının kaydedilip herkese ulaşabilecek bir ortamda yayınlanmalı

- Haftasonu olursa katılımın daha fazla olacağına inanıyorum, genellikle izinler haftasonu oluyor.
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Pekbipicadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar

Uzun süredir turizm organizasyon sektöründe bulunuyorum hemen hemen her konu hakkında sene içersin de paneller eğitimler kongreler oluyor , ancak şuanda motosiklet hakkında bu şekil de bir oluşum bulunmuyor , kendimce fikirlerim var ancak sizden de birkaç soruya cevap almak istiyorum.

Fuardan farklı olarak görsel içerikten çok teorik içerik olacak bir oluşumdan bahsediyorum.

Bir motosiklet kongresi olsa sabah 9 da gelip akşam 16:00 ya kadar oturup konuşulanları dinlemeniz için içeride ne konuşulsun istersiniz.

Bu kongrede davetli konuşmacı olarak kimler olsun istersiniz.

Bu kongreye katılım için cebinizde kaç para çıkmasını istersiniz.

Hafta sonu mu , Hafta içini mi tercih edersiniz ?

Şuan için yalnızca kurgu aşamasında , gerçekleştire bilir miyim bilmiyorum , ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
    Teknoloji: ABS, Drive by Wire, traction control, cornering ABS, nedir nasil calisir, media.

Guvenlik: Ekipman nasil korur, ornekler,

Istatistik: Ulkemizdei motorsiklet kullanicilari demografisi, surucu ve kaza istatistikleri.

Seyehat: Guzel motorsiklet yollari tanitimi, gezileri, belki organizasyon standlari

Adamakilli bir sey anlatacak insanlar davet edilsin. Kendi sirketinin, markasinin, ve ya kendisinin reklamini yapacak insanlar degil.
    Peder bunu beğendi.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Henüz erken diye düşünüyorum,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)