Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KM'si geri çekilmiş motosikletin KM'sini ileriye çekmek?

REKLAM ALANI
    metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Arkadaşlar bir şey çıkmaz, öyle derse kurtarır, şöyle olursa uğraşırsın vb.diyerek haklı olduğunuz olaylarda neden vazgeçiyorsunuz. Siz haklısınız unutmayın. İş mahkeme sürecine geldi mi, orada söz uçar, kağıt kalır. Mahkemeler somut belgeler, şahitler, olaylar üzerinden hüküm veriyorlar. Göstergeyi değiştirdim derse, hakimin diyeceği; faturası nerede, ne zaman değiştirdin, hangi serviste yaptırdın, bunu resmi makamlara bildirdin mi olacaktır. Yani sözle söylediklerinizi, belgeler ile ispatlamak ile yükümlüsünüz. Mahkemelerden neden korkuyorsunuz. Suçlu olanlar korksun. Suçsuzların korkmasını gerektiren bir durum yok.
    Daha önce 2 kez haklı ve mağdur olduğum konudan dolayı mahkemeye dava açtım. Kimse bana inanmadı, bir şey çıkmaz, boşuna uğraşıyorsun vb.diye. Ama ben yılmadım. Belgelerimi topladım, önceki örnekleri inceledim. Hafiye gibi titiz bir araştırma yaptım. Sonunda ben haklı çıktım. Mahkeme lehime sonuçlandı. Zararlarımı karşıladım. Maddi zarardan öte adamların ceza alması sonucu yüreğim soğudu. Bu davaların ikisi de dolandırıcılık ile ilgiliydi.
    Son olarak size bir örnek daha; arabam selde kaldı. Servise çekildi. Servis inceledi ve kaskodan değişecek parçaları belirledi. Eksper kabul etmedi. Ben itiraz ettim, yeni eksper geldi. O da bazı parçaları kabul etti, bazılarını etmedi. Ben buna da itiraz ettim. Üçüncü eksperde ve avukat arkadaşın devreye girmesi ile sorun çözüldü. Ben ilk eksperde durumu kabullenseydim, sesimi çıkarmasaydım 6.000 TL zararı ben ödeyecektim. 15 yıldır prim ödedediğim, hiç kazam belam olmayan sigorta şirketi ise kazanacaktı. Poliçem gereği, hasarsızlığım da hiç bozulmadı, bir dahaki sene yine normal olarak yenilendi. Yani haklı iseniz mutlaka hakkınızı arayın.
    berkay3212 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Arkadasim belki adam kaza kaza yapti km saati degisti orda yazanin ustune suanki km sini koy sonuc cikar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaş önceki sahiplerini bulmak istersen,vergi dairesine git ruhsatla kontrol ettir.O motoru bu zamana kadar kim sattı kim aldı hepsi çıkar.
    Bak,4 yıl önce bi araç satın aldım.Muayenesine daha 1 yıl vardı. o 1 yıl geçti aracı muayeneye götürdüm.Öğrendimki araç sahte muayene yapılmış,ruhsata bi bandrol yapıştırmışlar,ruhsat üzerine şu tarihe kadar geçerli diye yazmışlar...Vergi dairesine gittim,aracı kimlerin sattığını adreslerini telefonlarını aldım.....gerisini yazmaya gerek yok,zararımı telafi ettim.

Bu işin peşini bırakma dostum.

ArmaganOztas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun. Ya ne b.ktan bir durumdur, Allah düşmanıma yaşatmasın diye dua ederim böyle şeylerde. AV.CAN SARI 0507 9299884 yakından tanıdığım genç bir avukat arkadaşımdır. arayıp neler yapabileceğini öğrenebilirsin. Forumdan arkadaşım olduğunu söylersen daha istekli cevaplayabilir

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Bence 32780 yerine 2780 yazmışlar gibi duruyor.

Bu tarz rakam hataları yapılabiliyor. Bir adet araba için sorguladığımda listedeki ilk kilometresi 1.135.233 gibi bir rakam gözüküyordu, ikinci ve üçüncü kilometreler 160bin, 220bin küsür diye gidiyordu.

Yani ilk muayenede fazladan 1 yazılmış, 1 milyon kilometre olacak hali yok.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)