Kuralkan'a karşı hakkımı nasıl aramalıyım?
Reklamlar
-
07DFB18 adlı üyeden alıntı
peder doğru söylemiş...
sen periyodik bakımlarında servise gitme ondan sonra hakkımı nasıl ararım diye sor
maalesef kardeşim öyle bir dünya yok...
Periyodik bakımlarını yapmadım diye bir şey mi yazdım? Tüm bakımları yapıldı.Bakım lafını da BAKIM anlamayın.Yağını değiştirince bakım yaptığını zannediyor servisler.
Reklamlar
-
Janne adlı üyeden alıntı
Periyodik bakımlarını yapmadım diye bir şey mi yazdım? Tüm bakımları yapıldı.Bakım lafını da BAKIM anlamayın.Yağını değiştirince bakım yaptığını zannediyor servisler.
Benim tek sıkıntım, her 1000 km de bakıma gitmedim. Bir tek eksik yanı bu
malesef her 1000 km.çok ileriki kilometrelerde iki bin şeklinde artıyor
(yazdıklarım bu yazdıklarınızdan dolayıdır.)
acaba ben mi yanlış anladım....
-
Suerte.. adlı üyeden alıntı
Merhaba
Obarey yazmış ne yapman gerektiğini..
Şunu da anlamıyorum açıkçası ; çok mu zenginsiniz de çin malına para bağlıyorsunuz? Sinir de cabası.. Az daha sabredip alsanız japon bişey..
iyi akşamlar
motosiklet+sigorta+plaka=2500TL böyle bir motosiklet söyle alalım güzel kardeşim
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
motosiklet+sigorta+plaka=2500TL böyle bir motosiklet söyle alalım güzel kardeşim
Merhaba
Mesajımı dikkatli okumadın sanırım : 2500 liraya alma diyorum ben de zaten , az daha sabredip az daha biriktirip japon bişey al dedim. Paranı boşa atmak istemiyorsan yatırımını iyi yap dedim.Sağı solu oynayan , sinir eden , kısa sürede elinde kalacak bişeye para ve zaman veremem o kadar param yok...
Kolay gelsin
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ekrem Ata Abi gel Bajajı kovalayacağına önce kendi markan altındaki ithal çin toplamalarına sahip çık onları kaliteli olarak sat..bana Hint malıyla hava atma Ekrem Abi..kendi çayna toplama malına sahip çık önce...
Mete bu biraz ağır oldu.
Ekrem Ata kuralkanda bajaj ile satış pazarlama müdürlüğüne getirildi. Kanuni ile aynı çatı altındalar ama iki marka birbirinden ayrı işliyor.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ekrem Ata Abi gel Bajajı kovalayacağına önce kendi markan altındaki ithal çin toplamalarına sahip çık onları kaliteli olarak sat..bana Hint malıyla hava atma Ekrem Abi..kendi çayna toplama malına sahip çık önce...
Vurdu, öldürdü
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)