m4 exhausta da bak müthiş ses veriyor.
m4 exhausta da bak müthiş ses veriyor.
Ben two brothers tavsiye ediyorum. Ayrıca istanbulda isen Ferik egzoza bi uğrayabilirsin. İstediğin seste gayet başarılı egzoz yaptırabilirsin orda.
Boğazdan titanyum akrapovic taktırsam db killer ile kullanımda yolda polisten ceza yermiyim ?
nerde yaşıyorsun en tok ses two brothers dan çıkar dinletelim sana
Paran varsa yurt dışı full sistem akrapovic. Ekonomi sarsıntıdaysa Avcrom egzoz halil ustadan full set avcrom yapıştır gitsin. Adam güzel egzoz yapıyor.. ses efsane..
Farklı seslere ve fiyatlara sahip çok egzoz var fakat akrapovic kadar güzel tok ses veren egzoz yok. ( Mt-07 de titanium akrep kullanıyorum)
ankarada egzoslu mt7 ci varmı acaba aramızda. Niyetim var ama okadar paraya değer mi bilmiyorum canlı görmek lazım sesini. Akrep olmak zorunda değil herhangi bir egzoslu mt7ci arıyorum
Motorum MT 07 egsozum tiger çok memnunum ve akrepten bile daha tok ve gür sesi var kesinlikle
IXRACE çok hoş duruyor.
Alttaki fotoyu yamaha bayiinde önceki hafta ben çektim.
Şimdi merak edip başka modeli var mı diye baktım ve bunu buldum.
Merak edenler için üstteki Z8
alttaki Z7 modeli.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bir şey sormak istiyorum, akrep egzoz değidiniz, akrapoviç mi yoksa scorpion mu ?
Hocam ne kadara aldın? ve kullanırken susturuculu susturucusuz polislerle aran nasıl? Aman ceza yiyecekmiyim diyemi dolanıyorsun yoksa susturuculu sorun yokmudur? Alma arefesindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
akrapoviç....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Hocam ixrace de çok hoş duruyor ama tr de yok malesef. Bunu yurt dışından getirmek ile 2.el titanyum akrep arasında kaldım. Sanırım akrepi tercih edeceğim.
Emirhan bey merhaba, Siz yurtdışında hangi satıcıdan aldınız? Bende motorum için ciddi ciddi yurtdışı egzoz almayı düşünüyorum. Bulduğum birkaç firmada 870 dolara felan kargo dahil satın alabiliyorum. Ebayda Daha ucuza bulmak mümkün. Gümrük vs gibi işlemlerle uğraşabilirim. Türkiyede MT-09 akrapoviç karbon 3800TL civarı. Yurtdışından alsam her halükarda gümrük vs dahi eklense 800TL civarı kardayım. Daha önce yurtdışından defalarca malzeme getirdim ama hep 200$ altı ürünlerdi.
Benim sormak istediğim karbon vs titanyum ile ilgili. Bu ikisi arasında çok fazla bir ses farkı var mı? Titanyum olanın sesi sanki biraz daha tok bir ses. Bunu genel olarak soruyorum aslında. MT-09 akrapoviç titanyum ile karbon arasında 250 dolar kadar fark var.
Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
www.arectron.com
Bugün itibariyle titanyum akrepi taktırmış bulunuyorum. Susturucusuz ses mükemmel ama aşırı derecede çok bağırıyor. Susturucuyu taktınmı orjinalinden biraz hallice. Nası kullansam bilemedim.
Bugün youtubede dolanırken mt 07 en güzel egzozları izliyip dinlerken bilindik markaları pek beğenemdim açıkcası şöyel bir videoda ailexpress ten alınma egzoz gördüm ve bence gayet hoştu.Birde en çok M4 egzoz sesi yakışıyor mt 07 geri kalan su fokurdaması gibi geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=GWLH5RnlSX4
Mt-07 güzel bir ses çıkıyo bu egzozla hemide çok ucuz mt sahini arkadaşlara duyrulur
https://tr.aliexpress.com/item/Yoshi...306500686.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)